Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Možno by nebolo od veci okrem reklamy pridať aj (podstatné) info:
    " To participate in this portion of the event, you must have something of value in your account such as an activated retail game, a Steam game, or a completed microtransaction. "
    • smejki
      aneb "nerozdáváme hry mrtvým duším". Oh, hell!
    • ucho
      to není žádné podstatné info, tuhle podmínku splňuje každý korektní uživatel steamu...
      • Takže ja som nekorektný, pretože som na steame ešte neminul peniaze, ahaaa.
        • smejki
          chodíš se taky nacpat do obchodů na ochutnávkách zadarmo, aniž by si v tom obchodě něco koupil?
          • vypadá to, že je to ten typ :D
          • No zabi ma, lebo neviem ako funguje steam, a nezaujimaju ma tam ziadne hry, az na Dotu 2. Milion inych webov / spolocnosti ponuka sutaze podobneho typu bez podmienky, ze by si niekedy musel u nich nieco utratit.

Neviem co to ma spolocne s tym, o com hovoris, ale tak to poznas asi ty.
            • btw to je dobře že musíš něco utratit, aspoň nebudou zadarmo dostávat něco lidi jako jsi ty.
        • "activated retail game"

Nebo máš snad Steam jen tak?
          • No mám tam účet jedine kvôli bete Doty 2. K tomu "activated retail game" stačí, ak si teraz stiahnem / nejak inak "aktivujem" (ako ?) aj nejakú free-to-play hru ?
  • minulý rok jsem utratil asi 4500 za asi cca 30 her z cehoz sem se zatim dostal asi ke 4...a trochu toho lituji....ne toho ze sem to koupil tak levne, ale toho ze jsem si koupil to co me normalne ani tak netahne, ale tahlo me to jen kvuli cene, a co aspon mam na steamu 65 her, kdo to má ?
    • Jazz
      Já mám 160 a machruju tady ?
      • keigi
        Teď už jo *1*
    • No já znám hodně lidí co má 65 her na steamu :-) ,já jich mám 75 a třeba kámoš jich má 234 :D
    • smejki
      já jich mám přes 100 *1*
      ale ne od loňska, takže zas až tolik restů nemám
    • ucho
      zásada nakupování: nekupovat proto, že je to levné, ale kupovat to, co bych chtěl hrát a je to levné :D
  • pěkný slevy , jinak jsem dostal zadarmo CS:S :-) jen mi ho nejde zaboha rozbalit :-( *7*
    • Ocelot23
      Měl jsem taky problém s tím rozbalováním...prostě jsem párkrát kliknul na rozbalit - nic se sice nedělo, ale po restartu už byl mezi hrama :)
      • Taky taky. Prostě jsem několikrát proklepal unpack, ani nerestartoval Steam, jen kliknul do Library a hra tam byla.
        • fakt že jo jsem si ani nevšim :-D asi jim ten nápor lidi jdoucí po slevách schazujwe srevery

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit