Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kupil som uz minulu akciu a nelutujem :) ale mam tam aj take ze kupim a nehram :D...ale toto som si zahral...
  • ucho
    koupeno, můžem tradnout.
  • Jezisi, tohle mi Games nedelejte, uz jsem si zase myslel, ze byl i Steam nadobro hacknuty.... :-)
  • 19:30 tu budem. Myslim. :)
  • keby boli take zlavy na hardware
  • ucho
    ok, Portal 2 může být, jen doufám, že to myslíš vážně, co bych dělal dvěma kopiema Portal 2 :D
  • Ja koupil za plnou... docela jsem litoval.
  • Vyhra v soutezi: Every single game on Steam?
    Dokaze nekdo spocitat, jakou ma takovejhle balicek hodnotu?
  • Pro všechny stratégy je jasná volba Cossacks 1 + 2 + American Conquests včetně všech datáčů 75% sleva už tak nízké původní ceny. Za hubičku ;-)
  • smejki
    aneb "nerozdáváme hry mrtvým duším". Oh, hell!
  • A čo takto ten Portal 2 čo tam je ?
    Ak ho teraz kupiš večer tu budem ako osm pisal a na 100% tradnem.
  • Portal bundle FTW!
  • ak niekto chce tak tradnem -50% na valve titul za terrariu:)
  • ucho
    Two Worlds 2 tiše závidím, musím dnes vybojovat nějaké balíčky :D
    já bych nabídl jakoukoli hru na Steamu v hodnotě pěti eur. (víc se mi dávat nechce a pokud hra nebude v akci letošní vánoce, klidně počkám na příští, jiných her na hraní mám dost :D)
  • Já dal za Portal 2 litra a teď tam je za 150, trošku mě to štve ale na druhou stranu to koupí víc kamarádů a bude s kym hrát :)

Většinu her, které chci jsem koupil v menších akcích během roku, takže teď tam nějak moc her vyhlídnutých nemám.
  • Jak v žánru RPG, tak v žánru hack'n'slash existují mnohem lepší hry, takže bych si nekupoval jejich mírně postiženého syna jménem DA2.

Ale pokud to fakt chceš, tak čekuj Origin, třeba tam taky budou slevy.
  • To je úplně normální jev. Hodně lidí kupuje jen proto, že je to za hubičku/ve slevě...detail že to vlastně nepotřebují, ale zvesela přehlíží.
  • Len som chcel skusit, ci niekto nema taku skusenost. Dnes sa idem prekusavat tym svatym pismom na Steame a Paypale, a uvidim co tam pisu. Ale asi sa obratim radsej na Steam. Zda sa ze Paypal nie je az taka fer sluzba ako tak citam.
  • Pretože tu môže natrafiť aj na niekoho kto ma skusenosť s podobnym problemom.

Ako poslednu alternativu ak neuspejes ani u jedneho (steam/paypal), kontaktuj svoju banku.
  • rancor1223
    Koukám že se to tu hemží fanoušky Metra. Tak sorry že si nekoupím vaši milovanou hru *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit