Přejít na výpis diskuzí
Konta v ohrožení – Steam začal vánoční výprodej
20.12.2011 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
btw to je dobře že musíš něco utratit, aspoň nebudou zadarmo dostávat něco lidi jako jsi ty.
-
na games.cz prispieva do diskusii cca 70% deti, preco statisticky myslis ze ti tu niekto odpovie? :)
a ked uz sme pri tom: co tak napisat do paypal ? parkrat som riesil s nimi podobne problemy, a boli fakt ustretovi -
vypadá to, že je to ten typ :D
-
Chtel jsem koupit pres vanoce az bude v akci dragon age2 (kdyz jsem loni koupil jednicku se datadiskem a dlc) a koukam, ze ho uz od leta na steamu nemaj.... pekny
-
No tak Portal Bundle je jasna kupa, dalej bude Mass Effect a Mass Effect 2 Deluxe Edition a este uvazujem nad Serious Sam 3: BFE
-
No zabi ma, lebo neviem ako funguje steam, a nezaujimaju ma tam ziadne hry, az na Dotu 2. Milion inych webov / spolocnosti ponuka sutaze podobneho typu bez podmienky, ze by si niekedy musel u nich nieco utratit.
Neviem co to ma spolocne s tym, o com hovoris, ale tak to poznas asi ty. -
Obrať se na podporu na steamu nebo paypalu. Lepší informace než od nich dostaneš tady jen těžko.
Já jsem jednou koupil na steamu jednu hru omylem dvakrát, protože mi nejdřív vypsala, že došlo k chybě (nicméně to byla jen hláška a i tak to tu hru koupilo) a peníze mi steam vrátil a jednu kopii hry mi smázl, stačilo jim napsat. *3* -
Pred piatimi dnami som kupoval v zlave Tales of Monkey Island. Steam zahlasil chybu transakcie, ale peniaze samozrejme Paypal razervoval z karty, aj ked som nic nekupil. Na druhy pokus mi to islo, lenze teraz mam na karte zarezervovanych cez 8€, ktore mi tam visia len tak a nemozem ich pouzit. Teraz neviem ci to je chyba Steamu alebo Paypalu. Teoreticky by sa mi to malo vratit, ale kedy? Mimochodom internet je plny staznosti od ludi na Paypal, ze im takto zadrziava peniaze. Jednemu aj 30000€! *8* Mam este cakat alebo co? *13*
-
napriklad mna potesilo singularity pretoze minulu akciu som nestihol...takze to ze to tam je 2. ci 100. krat neznamena ze je to zle...aspon maju sancu si to co uz bolo v akci kupit ti co to minule nestihli alebo nezaregistrovali :)...a na steam pribudaju novy a novy ludia a ti by mali dostat tiez rovnaku sancu ako ostatni no nie ? :)
-
chodíš se taky nacpat do obchodů na ochutnávkách zadarmo, aniž by si v tom obchodě něco koupil?
-
Budem tu až o 19:30, čiže potom kontaktujem. 50% zlava na Steame ma moc nelaka. Napišem každopadne.
-
Nekupim. Aspon ja osobne. *4*
-
Tradnu za -50% slevu na Valve titul.
-
Ja bych tu hru bral,mam tyhle gamesy na vymenu:Operation Flashpoint: Dragon Rising,Monday Night Combat,Terraria,Space Siege,The First Templar - Steam Special Edition,Titan Quest Gold....tak jak bys to chtěl za nějakou hru vyměnit dej mi vědět na bssrzz23@gmail.com
-
No nekoupim, to radši komplet Stalkera, pěkně v krabičkách a za mnohem víc *1*
-
No mám tam účet jedine kvôli bete Doty 2. K tomu "activated retail game" stačí, ak si teraz stiahnem / nejak inak "aktivujem" (ako ?) aj nejakú free-to-play hru ?
-
Ja som dostal Two Worlds 2. No nieje to moj šalok kávy. ak niekto ma v ponuke nejaku hru možeme medzi sebou tradnuť. Napište mi kto by mal zaujem.
-
"activated retail game"
Nebo máš snad Steam jen tak? -
Takže ja som nekorektný, pretože som na steame ešte neminul peniaze, ahaaa.
-
to není žádné podstatné info, tuhle podmínku splňuje každý korektní uživatel steamu...