Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • X3:TC mě teda bavil mnohem víc, nějak sem u AP nepřekousl že AI má p2p jump celé flotily a já ne, navíc začátek zaterrany už je i v TC těžký, natožpak v AP.
  • svatá pravda, spousta těch jejich nefunkčních věcí jim byla vyčítána hned po oznámení :/
  • no právě X3 je takový Vesmírný tycoon, člověk si postupně tvořil i ekonomiku, obranné flotily apod a zároveň jsi nemusel... Prakticky z nic sis mohl vytvořit civilizaci která mohla i válčit s ostatníma rasama to byl prvek který mě právě bavil. Věřím že ve SC budou určitě i války o ruzné sektory nebo planety ale... jak říkám tato megalomanie která v X3 byla a sakra zabugovaná kde ses k ní musel přes utrpení dokousat v SC nebude.

Mě by bohatě stačil remake X3 s možnosti automatizovat spoustu činností a příkazu. Stejně v pozdní fázi X3 trávíš 60% v tabulkách a vydáváním příkazu na dálku... Možná počkám na Elite jestli mi to nahradí X3 protože SC mi nabídne jen 50% toho co chci ikdyž to bude skvěle propracované pořád to nebude X3...
  • walltar
    1km dlouhý bengal carrier
    http://sastarcitizens.co.za/wp-content/uploads/2013/08/Star-Citizen-Bengal-class-Carrier-Fly-by-001.jpg
    1,5km dlouhá mateřská loď Vanduulů
    http://i.imgur.com/u8cvAnE.png
    Celkem velká kapitálka Xi'Anů
    http://www.star-citizen.cz/wp-content/uploads//2013/11/XI_Capital_ship_WIP021.jpg

Tyhle všechny lodě budou ve hře, a budou je moct hráči získat i v PU, pokud budeš na vlastním serveru budeš je moct řídit sám, v MMO budeš potřebovat velkou skupinu lidí. Tam jsou to vlastně cíle pro největší organizace.

Ale Korveta má 240m, a teď nedávno ukázali Destroyer, který má 350m ... oba půjdou koupit a nebudou persistentní jako velké lodě. Ale je pravda, že stejná jako X ta hra není ... je víc o menších lodí, a o hraní s ostatníma lidma. Pokud rád rozkazuješ ostatním, tak to asi v jednom nepude.
  • já ti nevím mě nějak Star Citizen neláká... zatím tam jsou jenom stíhačky, možná nějaká korvetka ale zatím jsem tam neviděl nic pořádně velkého, v X3 jsem si lítal s oblíbeným těžkým Centaurem 30-50 metru ale občas přesedlal do M2 a udržoval si pěknou flotilu + stavěl komplexy (neuvěřitelná zábava) mě prostě baví stát na mustku bitevní lodi o délce přes 1km a jen dávat rozkazy věžím a doprovodným lodím *14*
  • Mámbacklý oboje a do tý doby to snad nějak přežiju na Kerbal Space Program a Albionu.
  • Inquisitor
    Mohli by to hodit do Bundle za dolar. Možná by se jim mírně pak zvedla hratelnost :)
  • Jason_dinAlt
    Je to hdoně špatný, ale ne úplně ve všech aspektech. Koupil bych to, ale ne za víc než za 100Kč.
  • Inquisitor
    Dobře jim tak.
  • Ale at se jim libi, to jim nikdo nebere. Problem je, kdyz se objevi v kazde diskusi a zacnou vyrvavat, jak je ta hra skvela a jak ji maji lidi dat sanci a ze za chvili z toho bude nejlepsi hra na planete. A kdyz se jich zeptas, co se jim tedy libi, tak nedostanes odpoved. Nedej boze abys jim vyjmenoval vse, co je na te hre spatne. Jsi bud crybaby, nebo to neumis hrat, nebo jsi to nepochopil, ale nikdy neni problem v te hre samotne.
    Podivej se na fora Egosoftu. Jsou dva nebo tri profesionalni "derailovaci" kteri vzdy rozhodi kazde vlakno az k zamceni.
    P.S. Killer byla moje prezdivka ve Wing Commanderu 1 v roce 1991. Bylo to jedine anglicke slovicko, co jsem tehdy znal. Jinak se tak jmenuji nejmene dve heavy metalove skupiny. Radeji se neptam, odkud je tvuj nick...
  • Jason_dinAlt
    Rozhodně od tebe není hezké když píšeš "Jen par pomatenych fanboys to proste neni schopno pochopit...". Spíše ty by si měl být tolerantní a pochopit, že bez ohledu na počet lidí, kterým se hra nelíbí (včetně tebe samotného), tak přesto existuje pár takových, kterým se líbí.
    P.S.: Jaké rozhodnutí může vést člověka k tomu, aby si dal nick "Killer"?
  • walltar
    Já si myslím, že Egosoft nepohřbí tahle hra ... pohřbí ho konkurence. Star Citizen, nebo Elite teď dělají všechno to co měl X a líp. A třeba u SC je jedna z největších komunit z Německa (co je to asi za lidi?). Takže X ještě příjde o modery, kteří budou provozovat vlastní modované SC servery a budou na nich hrát buď sami, nebo s partou kamarádů a nebo budou hrát v MMO PU.

Kdyby nebyla žádná konkurence na obzoru, tak by jim to možná prošlo ... ale to že teď je v plánu několik opravdu zajímavých vesmírných her jim podrazí nohy. A přitom jsem měl X2 a X3 tak rád.
  • Jak myslíš.
  • Nastesti v tomto pripade opravdu zaplacene nejsou. A malokdy se stava, aby se "profesionalni" recenze shodli s hracskymi, jako u Stillbirth.
  • Už se to zase zamotává. Každý má své argumenty a výsledku se stejně nedočkáme. Já mám své svědomí taky čisté a jsem prostě jen optimista. Fly safe.
  • Ne, ja srovnavam videa prezentovana pred vydanim Rebirth s videi pred vydanim ED. Hnusny kokpit a hnusne interiery a jeste hnusnejsi NPC byly prezentovany pred vydanim.
  • C-BEAM
    preto som sa pýtal, evidentne tým chceli prerazit na konzole ale nieco sa potentovalo.
  • No že by byl v ED skvěle udělaný kokpit o tom bych pochyboval. A toto video nevypovídá vůbec nic o hře. Ve výsledku to může být naprostá s**čka. Neříkám že bude. Navíc ne všechny videa X:R jsou blbý. A zase srovnáváš jedno malé nevypovídající video s vydanou hrou, což je nesmysl a to je to co jsem kritizoval. Ale pokud jsi zarytý fanda ED ...
  • To automaticke otaceni lodi jde vypnout.
  • Tak to jsi asi slepy. Ja na videu z Rebirth vidim neskutecne hnusne NPC, neskutecne hnusny kokpit a neskutecne OP lod.
    Na videu z ED vidim skvele udelany kokpit i s takovou "vymozenosti" jako je radar. Ano, vec, co maji simulatory uz pres 30 let v Rebirth NENI. Ale zato mame ohromnou prazdnou obrazvku s napisem No Signal...

http://www.youtube.com/watch?v=dDWnBJYTFgs

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit