Přejít na výpis diskuzí
Kontroverzní X: Rebirth leze z hrobu skrze patch a plány do budoucna
27.2.2014 | Ladislav Loukota
72 příspěvků
-
Hmm a neprijde ti divne, kdyz i lide, co po desitky let Egosoft podporovali zacnou ostatni varovat? Neni nahodou s tou spolecnosti neco spatne? Jestli jsem pomohl byt jen jednomu cloveku, aby usetril tech 50 ecek, tak to za to stalo. Ja mam svedomi ciste. A jen pro informaci, ze stejneho duvodu zablokovali i polske forum. Tam ale nasli spravneho vlezdoprdelku, ktery jim to ted moderuje k jejich obrazu.
-
Ale ono uz je pohrbene, jen nekteri to odmitaji videt. Vzdyt na tomhle pracovali 7 ano slovy SEDM let! A tohle je vysledek? Odscroluj si o trochu vyse na recenzi Banished. To delal jeden clovek dva a pul roku. A koukni se na statistiky a recenze.
-
Tak s tímto nesouhlasím. Když vezmu JEDNO video X:R a JEDNO video ED nevidím rozdíl. Myslím jako že oboje je dobrý. A ejhle když to vyšlo... Zkrátka nevynáším soudy předčasně.
-
Kdyby nekdo chtel zdroje, prikladam odkazy:
http://steamcharts.com/app/2870#All
http://steamcharts.com/app/220260#All -
No tak pokud jsi moderoval oficiální forum a říkal lidem ať to nehrajou a ani nekupujou, tak se jim nedivím, že tě zrušili. Jinak nejsem fanboy a máš pravdu. No ale, nebudu kritizovat, že měl Bernd nějakou vizi. Ve všem máš pravdu a souhlasím, ale nebudu hned pohřbívat ES studio. Však sám se nepoučím dokud si opravdu sám nenabiju hubu (i když mě ostatní varovali).
-
Ano bude a to, ze dojdou je prosty ekonomicky fakt. Kde by je vzali? Opravdu si myslis, ze si to ted jeste nekdo koupi? Za 50 ecek? Az to bude za desetinu ceny, tak to zkusim, ciste ze zvedavosti. Ale toho se nedockame.
Hral jsem vse, od Beyond the Frontier po Terran Conflict. Kazdy z tech dilu mel funkcni zaklady. Ty tady nejsou
Ale presne o tom to je. Oni neumi nic jineho nez vzit co maji a trochu to vylepsit. V horsim pripade jeste umi vzit praci modaru, vydat ji jako svoji a vydelat na tom prachy. Rebirth je toho jasnym dukazem. -
Protoze staci videt jedno video z alpha gameplaye ED a porovnat ho s Rebirth.
-
Jo a až vyjde Elite Dangerous? HA HA. To se teprve uvidí. Pravda, mám ho v hledáčku, ALE nechápu jak většina chválí hry které ještě ani nevyšli a které ani nehráli. Navíc je ještě srovnávají a říkají že tahle a tahle hra je lepší. Vždyť to jsou zatím jen všechno sliby. (X:R byly přeci taky jen sliby)
-
Pokud dojdou prachy bude to blbý. A X hry si asi opravdu nehrál od začátku. Na začátku to nebylo tak perfektní. Pak přeci jen recyklovali co udělali před tím. Dali nový vzhled a přidali pár funkcí. Jinak to bylo to samé. Teďkon začali úplně od začátku, jak i název napovídá. Za pár let... Ale oni by asi všichni chtěli jen novou grafiku a původní vnitřnosti. Já jim držím palce.
-
Proc? Lepsi varovat zakaznika predem, nez mu druhy den vracet penize.
-
Nebude, proc myslis, ze to mame na PC? Protoze zjistili, ze na konzoli jim to neposlape a hlavne, ze totalne nedodelane jim to tam MS ani nepusti. Tak rychle zbastlili PC port a vysledek zname vsichni.
-
Mne se libi tyhle reci, ze to budou rozsirovat. A kdo to zaplati? Prodeje jsou nula nula prd, do pul roku jim dojdou prachy, co ukradli tem chudakum na predprodejich a v prvnich dnech po vydani a co pak?
A ze zadna X hra nebyla O.K.? Tak to jsem hral asi jine hry. Vsechny byly na zacatku o.k. Ano mely par bugu, ale proc porad lidi nechapou, ze o tom to neni? Zadna X hra nemela tak stupidni designerska rozhodnuti.
Navic do tri mesicu je tu Elite Dangerous a po tomhle uz nestekne ani pes. -
Jestli ono to nebude tim, ze Egosoft neposkytl zadne kopie na recenze a ty, co poskytl byly az par dni po vydani a jeste jen nekomu. Oni si naivne mysleli, ze kdyz tu hruzu nikdo nezrecenzuje, ze se na to hraci neprijdou sami...
-
No po te, co Egosoft zacal mazat temata na forech a dokonce zablokoval CZ sekci, kterou jsem moderoval, protoze jsem nebyl dostatecne loyajalni a nelezl jim do riti a naopak jsem se snazil co nejvice lidi pred timto paskvilem varovat, u mne tahle spolecnost skoncila.
Ta hra je mrtva. Byla mrtva uz kdyz vysla. Jen par pomatenych fanboys to proste neni schopno pochopit a misto toho peji oslavne ody na to, jak je Egosoft skvely, ze tu hru stale patchuje. Ale patche neodstrani ta naprosto stupidni designerska rozhodnuti jako jedna OP lod na celou hru, hnusne interiery a jeste hnusnejsi NPC, naprosto stupidni minihry a desitky dalsich, ktere si muzete vyhledat.
Ale nejhorsi je, ze vsechno toto jsme jim my, hraci a komunita rikali davno pred vydanim. Uz v roce 2011, kdyz se o Rebirth poprve zminili jim vsichni rikali, ze jedna lod je debilita. Kdyz vysly prevni obrazky a videa, rikali jsme jim, at se na interiery stanic vykaslou, protoze to proste neumeji. Ale ne, Bernd mel svoji vizi. No tak ted sklizi, co zasel. Z nejakych 14500 lidi, co to hralo 15.11.2013 se to dostalo nekam ke 400-500 po pouhych trech mesicich. Vzdyt i Farming Simulator hraje vic lidi!
Takze pokud je tu nekdo, kdo uvazuje o koupi a stale doufa, ze to nejak opravi. Zapomente na to. Neopravi. Radeji dejte tech 50 ecek na charitu, tam alespon pomohou. -
Smarja tak se koukni ba Youtube. Mas tam mraky recenzi, vsechny do jedne se shoduji, ze je to totalni sr*cka.
-
tento problem updatetovania prestal platit v roku 2005
-
Asi tak. Počkám rok, budu to sledovat a pak pomalu začnu hrát StarCitizen alfu/betu/final.
-
souhlas, čekal jsem do týdne nanejvýš do měsíce od vydání recenzi na těchto stránkách a jako kdyby ani nový X nevyšel... totální pusto, ignorovat hru tohoto ražení mi přijde jako ignorovat nový Counter Strike... *9*
-
Nech se překvapit!
-
...správna reč...chlape ;D