Přejít na výpis diskuzí
Kontroverzní X: Rebirth leze z hrobu skrze patch a plány do budoucna
27.2.2014 | Ladislav Loukota
72 příspěvků
-
Myslim, ze tu hru uz nema zmysel patchovat. Treba to nechat zapadnut prachom a potom na nu este nahadzat 4 metre zeminy. Ked je pravdive to tvrdenie, ze to hra priemerne uz iba 300 ludi tak z toho uz peniaze aj tak nevytrieskaju.
Vdaka bohu mna tento "zazrak" minul napriek tomu, ze mam vsetky x3 hry. Doba ma naucila, ze netreba uz nikdy predobjednavat ale pockat na recenzie. A to som mal prst niekolkokrat na pozicii "kupit" na steame. Ale nieco mi tam furt smrdelo. Akurat som ani len netusil, ze kvalitativne ta hra spadne az na uplne dno.
Velka skoda.
Zostava nam hladiet smerom k Star Citizen a Elite Dangerous. Aj ked zaruka pri kickstartery tiez nie je :P -
Tak to je frajer prodavac :).
-
tak pojde to na konzole alebo nie ? vsetko nasvedcuje tomu ze hru cielili na (povedzme to jemne) menej narocne spektrum hracov.
-
Tak tebe mozna. *3* silne velice silne pochybuji ze by predchazela tomuto skvostu videoerecenze pred normalni recenzi... hlvne kdo by byl ochotny se s ni zaobirat.
-
Mě by třeba zajímala. :) Nejlépe tedy videorecenze.
-
Neuvěříte co se mi asi před měsícem stalo, byl jsem v JRC a kupoval tam nějakou game na xbox a všiml si X:Rebirth a jako obrovskej fanousek X3 sem byl překvapenej že mě vydání pokračování minulo a bez přemýšlení jsem se vydal k pokladně a nesl hrdě obě hry.... Prodavač se na mě podíval a zeptal se:"Opravdu chcete X:Rebirth?" a pak my vysvětlil jak se to s hrou má.... Pokaždé když si nato vzpomenu děkuju za varování a uštření nemalé částky! :)
-
hodnoceni ctenaru 10/10 :D
-
Buhužel, myslím, že X: Stillbirth už patche nezpraví. By mě zajímalo co je vedlo k tomu aby tu hru tak pomrvili ... měli za sebou obrovskou komunitu, která ty hry milovala a držela je při životě modama. Ale pochybuju, že by tohle ta komunita překousnula. Navíc v době, kdy už X nebude jediný vesmírný simulátor na trhu. Ale je to škoda ... měl jsem X3 celkem rád.
-
"Takovyhle zmetek si uprimne ani tu zpropadenou recenzi nezaslouzi" , ne v takovem stavu v jakem se ted jeste nachazi. *4*
-
Tak tahle hra byla pro mne obrovským zklamáním. Tolik jsem se těšil a dopadlo to daleko hůř než můj pesimistický odhad. Nejhorší vlastnosti:
• Příšerně strašně hrozný konzoloidní ovládání.
• Při otevření mapy se loď zastaví,
• Při otočení se "vzhůru nohama" se loď okamžitě sama otočí zpět - vesmír, kde je definováno "nahoře" a "dole".
• Cestování po vesmírné dálnici je celkem fajn akorát to zrychlování, když se někomu nalepím na zadek je fakt hnus - minihra umístěná na špatném místě.
• Interiéry jako přes kopírák. To, že je sem tam nějaká krabice a NPCčka na jiném místě, to nezachrání.
nemám moc času dnes, tak doplňte další. Je toho hodně. -
... a pri tom všetcia im to na fórach hovorili ...
-
špatnej game desing nespraví žádný patch *7* X3 albion prelude je dneska super hra, ale tahle s**** je strašná