Přejít na výpis diskuzí
Kontroverzní X: Rebirth leze z hrobu skrze patch a plány do budoucna
27.2.2014 | Ladislav Loukota
72 příspěvků
-
Já bych to tak nekritizoval. Pravda je to děs a odklon od X game. ALE. Nebýt těch bugů a nemyslet na to, že je to X hra, tak jsem se docela bavil. Vesmír mám rád a hra byla z vesmíru. Navíc to že na tom neustále dělají a časem budou i rozšiřovat je fajn. Snad jim ten elán vydrží a já se tak za rok na hru těším a půjdu určitě zase do ní. Průběžně ji okem sleduji. Však žádná předchozí X hra nebyla od začátku ok a musela se teprve vyvinout v to známé X. Měl jsem rád předchozí X a až se toto za rok vyvine věřím, že budu i toto. Doufám že to nahradí dosavadní X, pač v tom vidím hodně veliký potenciál
-
Tak po přečtení tohoto určitě ne. Poděkovat může Vilgeovi
-
Ne nebude.
-
Blahova predstava... simulatory z vesmiru moc nemusim... tohle jsem zkusil a moc me to nezaujalo. (treba lod ktera se zasekne do zeme me moc nelaka)
-
Každý, kdo nechce jenom plkat u hry, kterou v životě neviděl, jako ty?
-
Všechno. *1*
-
Ješt než ten X: Rebirth rozehraju.. Co že je tam přesně domrvený?
-
Pokud je všechno v pořádku, tak tenhle typ otázky by tě vůbec neměl zajímat. Prostě koupíš, spustíš a hra si většinou sama řekne, že jsou k dispozici nějaké záplaty. Ty jen potvrdíš nebo zamítneš.
-
To záleží od druhu update-u. Občas sa vyskytne aj kumulatívny update (teda zahŕňa všetky predošlé), ale vačšinou updatuješ postupne jeden po druhom. Moderné hry by Ti už nemali dovoliť nainštalovať update na ktorý potrebuješ vyššiu verziu tvojej hry, ako aktuálne máš.
-
..myslím, když masturbuju.
-
Obcas ani recenze nema tu spravnou vypovidajici hodnotu aby presvedcila nebo naopak od radila od koupe hry. Tedy tady nekdo je kdo se vzdy ridil podle recenzi a na zaklade jich pak zmineny titul poridil (mozna je) , vemze si v dobe internetu se clovek castokrat drive, dozvi od komunity za ta hra za neco stoji... nebo ji vyzkousi bezplatne sam ne k tomu to pree je ne, aby vyzkousel a pote zvazil koupi. ( W@rez, jenze chapu to holt plno lidem, jejich svedomi nedovoly vlastnit at uz kvuli jen bohapustemu vyzkouseni zpiratenou licenci).
Pak biuh s nimi kdyz se jim hra nebude libit... moznost meli.
*3* -
recenze je to nejdulezitejsi, zvlast, kdyz neni tendencni nebo rovnou zaplacena...podle ceho se chces rozhodnout o koupi (teda pokud rad nekupujes povestneho zajice v pytli)?
-
kdyz uz chces warez, tak v tom musis umet chodit a cist nfo
-
Zdravím, súrne potrebujem jednu otázku. Na nejakú hru je uptade 1, uptade 2, 3, 4, 5, ...atď. A ak chcem mať hru v najnovšej verzii, tak si musím nainštalovať všetky tie updaty alebo ten nejnovší uptade obsahuje už všetky tie predošlé ?
-
Uz vidim prodavace co by rekl... kdyby chtel nekdo koupit RAMBA
"Pane, myslim ze to opravdu nemate zapotrebi... tomi verte sam jsem to zkousel" ( coz asi tezko ne je to asi jen "only digital".) -
Na tebe.
-
Ona to není blbost ani z pozice majitele, někdy je lepší prodat teď o krabici míň a získat si tak stálého zákazníka... takhle se ke mně zachovat prodavač v krámě, tak můžou na 100% počítat s tím, že příště nakoupím zase u nich...
-
Prosim? Jsou tady recenze na hry jako Rambo,mobilni hricky,tabletove hlouposti a nezavisle hry s grafikou a hratelnosti jako na ZX Spectru a hra z zanru kde vlastne ani nic jineho nevychazi tu nema jeste recenzi ani na predchozi dil(ktery propadak nebyl)!? Natoz na tenhle posledni dil. Mozna je to hrebik do rakve,ale tim spise si tahle skvela serie zaslouzi nejake shrnuti.
-
uz tam mozno ani nepracuje *1*
-
je zrejme, ze obchod nevlastni :D Ale ako respect :D