Přejít na výpis diskuzí
„Konzole brzdí vývoj her,“ říká Robin Kaminsky
24.8.2011 | Aleš Smutný
330 příspěvků
-
Nehraju podobne typy her, a stejne ani nemam cas, hrat vsechno co vyjde, tak si jen vybiram *3*
-
Hochu, hochu, hochu. Jsi mimo. LA Noire je i na PC, tento listopad ;).
Mě napadá Warcraft, Starcraft, Anno 1404, World in Conflict, Team Forstress 2. Stačí?
Teď k tvým hrám.
1. LBP - co to je? :)
2. Forza - auta mě nebaví
3. GoW - pravděpodobně God of War, že? Hezká hra, ale obejdu se bez ní.
4. RDR - co to je?
5. L.A. Noire - viz. výše.
A ty svoje pravěký žvásty, o tom, kam patří žena si laskavě nech pro sebe. A nechtěj slyšet, kam patříš ty, na rozdíl od tebe, on něco dokázala. -
Z toho mi vyplyva, ze bud te zadna zenska nechce, nebo te chteji jen chlapi :-) Nezda se ti ze jsi trosku zakomplexovany?
-
To jsou fakta, kámo.
-
Jak se ti tedy hraje?
-
Paneboze, ty si fakt blazen *8*
-
S jednim 1 mil. (a vice) prodanych kopii se sotva pokryji naklady? To by musel byt sakra nakladny vyvoj. Driv bylo PC hlavnim hernim tahounem a vyvojari se taky uzivili, ba dokonce i vydelavali. A to v te dobe bylo rozsirenejsi piratstvi, navic neexistovali ochrany typu DRM. Konzole je proste dnesni trend a jsou levne, coz je jejich hlavni argument a to nepopiram. Stejne tak na ne vychazeji nektere kvalitni tituly, ktere se na PC nedostanou. Ani to nepopiram. Ale tvrdit, ze by bez konzoli hry nebyly je totalni blbost.
O tobe muzu zase rict, ze jsi jako kazdy konzolista (cest vyjimkam) - dochazeji ti argumenty, tak se snizujes k urazkam. Cau. -
LA Noire - je na PC,... jen tak mimochodem :-)
-
Kde mas nahradu za : WoW,Crysis, Battlefield 2, Silent Hunter III, Rome: Total War, Far Cry, *2*
-
Kde máš náhradu za LBP, Forzu, GOW, RDR a LA Noire? Stříleček je všude plno, ale žádná kvalitní stejně není.
-
Prostě hry na konzole jsou lepší a ženská je jen hloupá... jako každá. Děti budou pořád nadávat na konzole, protože nechápou, že dobré hraní = konzole.
-
Mafia 2, Crysis 2, Mass effect, S.T.A.L.K.E.R., Portal 2, F.E.A.R., Borderlands, Assassins Creed, Battlefiels Bad Company2, Crysis Warhead, Fallout, Elder Scrols.... mam pokracovat? Timto prispevkem koncim, nema cenu se s tebou dohadovat. Stejne si prosadis svou. :-)
-
Staci se podivat na trailery tech jeho paradnich exkluzivnich her a uz na prvni pohled vidim, ze se to s PC neda srovnavat. :-)
-
Podobných? Například? :D Zaklínač je jediná hra, která je trochu obstojná na PC. Co něco dalšího a lepšího?
-
Ha.... urcite mi trha zily ze si nezaparim nejake chciple motorky Metal Gear Solid a podobne. :-) Na PC zase existuje hafo her podobnych a hlavne lepsich. Uz si paril Zaklinace nekdy? Aha pockat ono to na konzole vlastne neni,ze? :-)
-
Ale tak já vím co to znamá :-) asi se chlubí tzv. exlusivníma hrama :-) Asi si myslí že to pcčkářům trhá žíly, že nemůžou hrát některé hry :-)
-
Třeba proto, že nemají na PC náhradu?
-
Ne vypisuje tady nazvy her na konzole, jen nerozumim tomu proc :-)
-
Asi nějaká tajná řeč konzolistů. :-)
-
A co tim chtel basnik rict? :-)