Přejít na výpis diskuzí
„Konzole brzdí vývoj her,“ říká Robin Kaminsky
24.8.2011 | Aleš Smutný
330 příspěvků
-
RDR, MGS, GOW, LA Noire, Zelda, Forza, LBP...
-
Paneboze dalsi omezenec. (pepa) Cim to je ze hraci konzoli porad vsem vnucuji jak jsou skvele a jak je PC na prd. Lidi kupte si 4 jadro 3,2Ghz, Grafiku 1,56 Gb s aktivnim chlazenim aspon 8 GB RAM a hlavne 5.1 zvuk a zaparte si nejakou novinku co je na trhu. Nechapu jak to muzete srovnavat s konzoli a uz vubec je nad PC povysovat *8* ale nema cenu se s vami dohadovat jste zabedneni.
-
To si měl napsat hned, že jsi mozek přestal používat před 8 lety. To pak dává smysl i s tím PC. Pomáhá lidem zadarmo? Jestli je to za peníze, tak snad každej pracuje, ne? Pro tebe je stejně her z konzolí škoda :D
-
Ty jsi opravdu asi jenom bot, kterej je naprogramovanej na hloupé řeči. Mám přítelkyni víc jak 8 let, je mi 26 a jsem spokojen a mám ji rád. Ona pracuje ve zdravotnictví a pomáhá lidem. Kdežto ty jsi jenom velkohubej smrad co tu nadává a každému vnucuje svůj názor na všechno. Pokud máš opravdu takový hloupý přístup k životu tak doufám že brzo narazíš a nejlépe na pěst života. Očividně by jsi to potřeboval. Radši se pořádně zamysli než napíšeš zase podobnou kravinu jako jsi napsal.
-
Kvalitní zábava je hlavně na konzolích. Takže jsme zase u problému, že nepoznáš špatné hry.
-
S tvojí naivitou je ti maximálně 20, takže bych o dětech pomlčel. A nebo to říkáš každému, kdo má odlišné názory?
-
A je to snad jinak? Že ty nepoznáš rozdíl mezi chlapem a ženskou, je tvůj problém.
-
Máte značně omezené názory chlapci. ale to je tím že jste jenom hloupé děti.
-
Bohužel má ale pravdu cpou se do věcí na které nemají ohánějí se právama vždy když se jim to hodí. Když byly doma u plotny bylo to lepší.
-
řekni to mámě nebo přítelkyni a dostaneš do tlamy a zůstaneš sám. Tyhle silné řeči rádoby drsnej týpků na netu zbožňuju.
-
Tady jde o to že hrát co mám a víc bych toho jako pracující člověk asi nezvládal. A to pomíjím věci které nevyšli za rok 2011 které jsem hrál a koupil. Takže na to abych si zahrál nepotřebuju krabičku pod televizi.
-
Jak už tu někdo psal. Ženská patří do kuchyně a ostatním věcem prostě nerozumí. Konzole jsou lídři v hraní a rozhodně nic nebrzdí. Asi chce nalákat pár dětí na kupu nesmyslů.
-
To jo. Ten zaklínač se mi zdá jako zajímavý PC projekt. Na konzolích máš podobně kvalitních věcí daleko víc, takže každý hráč stejně konzoli musí mít. Ty ostatní věci nejsou špatné, ale ani lepší grafika z nich nic moc neudělá.
-
Tehnle rok jsem si na pc koupil :
DNF
Zaklínač 2
Bulletstorm
AC:B
F:NW
Crysis 2
Fear 3
A to ještě není všecno. Tak co? jsou na pc hry? Ano jsou to multiplatformní hry ale na pc jsou většinou levnější a v lecčems lepší. Takže si myslím že her na pc není málo. -
Jak tam rozjedeš většinu kvalitních konzolových her?
-
Ty si taky starej. Stačí to na všechno, takže ještě tak 4 roky bez problémů. Na PC stejně skoro žádný hry nejsou, tak si tam užij alespoň BF pro děti.
-
...tak urcite, lebo ty si tu vygrcal hotovy intelektualny poklad o tom, ze kto nepirati hry ako ty je nolifer a neschopne tela...nebudes ty nejaky nadejny politik? *1* *1* *1* a teda preco neuplatnit tuto tvoju mudrost komplexne...naco platit za hocaky tovar, no nie? ani za komp si neplatil? ci hw sa ti predrazeny nezda? a kvoli comu sa pcha novy hw do kompov...nie snad prevazne kvoli hram? tie by vsak neboli, keby za ne niekto aj neplatil... *3*
-
Může ale pak se při nejlepším pokryjí náklady. Jsi jako každý PC-čkář. Neumíš přijmout realitu že bez konzolí by vyšli 3 hry za rok...Nehodlám se s tebou dál bavit a nadávat budu komu chci ignorante.
-
Navic jen moje graficka karta je vetsi nez ta jejich konzole a stoji pomalu vic, tak jak muze podat mensi vykon :-)
-
Konečně nekdo uvedl veci na pravou miru :-)