Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K čemu čeština? Mody ne každého berou. Grafika lepší hru nedělá. A gamepad tam máš rovnou. Není co řešit.
  • A k čemu ti tam bude, když menu a hra bude pro myš?
  • splash
    Za 1. min. 80% zisku ze hry jde z konzolí. Za 2. si přečti tento článek od Dana Vávry. Je tu malá šance že tvuj PC fan mozek pochopí o co tu jde *1* . http://games.tiscali.cz/tema/zabijeji-konzole-pc-herni-scenu-nebo-jsou-v-tom-nevinne-55375
  • Znalec promluvil.
  • kotty
    Zajimave je, ze takoveho Zaklinace 1 se prodalo 1,2 mil. kusu coz neni male cislo a Zaklinace 2: Vrahove kralu 400k jen za prvni tyden. Ocividne kdyz je hra kvalitni, tak se o prodejnost nemusi vyvojari bat ani na PC.
    A navic jsem si nevsiml, ze by se hry daly programovat pomoci konzole. Takze ono to bez PC tak uplne nepujde *3*
  • Svata pravda konsole brzdi vyvoj a vznikaji na ni jen debilni stereotypni hry pro deti od 3-5let.
  • splash
    Díky PC vznikly hry a nyní se na nich i tvoří, ale bez konzolí by neměli peníze na to aby je tvořili..to tím chci říct.. *1*
  • Bola to reakcia na nenormalny flame war co tu zuri v tomto vlakne, plnom netolerantnych ludi a smiesnych argumentov.
  • kotty
    Jako kdyby nesel gamepad pripojit k PC ;)
  • nebyt PC?, tak nejsou hry vubec.....
  • Než abys tady blil takovyhle bezduchý hovna, tak mě můžeš radši napsat jakej má koupě hry význam. Je to naprosto předražený odvětví zábavy který se obrací v totální zvrhlost, zachvíli budeme platit ne jen za nový verze softwaru (Hry), ale i za buildy - patche.
  • tvrdy.mar
    Na PC bude čeština, budou mody, má lepší grafiku a k PC klidně připojíš i gamepad z Xbox360 nebo Dualshock3 přes bluetooth. Takže není co řešit.
  • Vůbec není co řešit, PS3 je jasná volba. PC je tak na psaní dopisů. Uvidíš, že na gamepadu si to užiješ daleko víc.
  • Ahoj, můžete prosím poradit, zda si mám koupit Deus Ex na PC nebo PS3? Stále se nemůžu rozhodnout, každá z platforem má něco a já si nevím rady :-(
  • splash
    Nebejt konzolí tak nejsou hry ani na PC. Z čeho by to jinak všechno platily? S PC prodejů ne? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • ...komentar vyssie je prikladom, ze aj k*eten ma pravo na vlastny nazor *1*
  • da sa povedat, ze vacsinou som hraval na PC...teraz som skoncil pri X360...skratka mi pride nejak jednoduchsie a pohodlnejsie zapnut konzolu ked si chcem zahrat a neriesit nic ine...pri PC sedim cely den tak aj ta zmena je vitana...ze to na PC vyzera lepsie? samozrejme, sam som kupoval grafiky, ktore boli drahsie ako cely X360...ako dnes vyzeraju hry (z pohladu hratelnosti) je sposobene poziadavkami ludi, ktrori to kupuju...je to nieco ako kazdorocna superstar - je to strach, kazdy rok to iste, ale ludia na to cumia sledovanost jak prasa...to ze konzoly brzdia vyvoj? no takto to moze vidiet niekto, kto "třídu zábavy" hodnoti podla kvality textur...grafika je samozrejme dolezitou sucastou, ale pamatam na hry, ktore textury ani nemali, ale v porovnani s dnesnymi fabrikami na polygony ich ani nepotrebuju...
  • A?
  • Ja hrám iba mp stratégie a mmorpg. Okrem toho potrebujem PC občas na prácu a hobby / foto, video, browsovanie netu atd/. Takze pre mna su konzole uplne zbytocny tovar a je mi jedno ake ´AAA pecky´ na nich vychadzaju, uz som davno vyrastol z obdobia, aby som mal nutkanie hrat kazdu hru. PC je pre mna nutnost, konzola spotrebny tovar, ktory momentalne nepotrebujem, napr. ako tablet.
  • Ja som teda zo Slovenska, ale netusim, co tym ten suhaj myslel...tento prispevok by asi rozlozil aj Jazykovedny ustav...a dufam ze nehrava na nicom, na nom by sa asi znacne prizivili ti, co tvrdia, ze hranie je skodlive *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší