Přejít na výpis diskuzí
Konzolová verze The Elder Scrolls Online vyjde až na příští rok
5.12.2014 | Adam Homola
77 příspěvků
-
Co je to za vola ten/ta Brumla? Vavruv clanek zna každý a to ze dela hru kazdej vi taky, si vylezl ted z hrobu nebo co, ze nam to oznamujes?
A je to presne naopak, jakmile se nekde objevi clanek který ma něco spolecneho ze Skyrimem tak se tam hned objevi banda lidi jako Brumla a zacne prudit, nezazil jsme ze by tam někdo jako první zacal psat ze Skyrim je super. Ta hra vam lezi v zaludku, protože se o ni porad mluvi a vy ji nejste schopni normalne hrat. Jinak si neumim vysvětlit snahu Skyrim strhat při kazde prilezitosti která se naskytne, když vas to nebavi tak drzte hubu, a piste nekam kde to ma nejakej smysl. -
Nikoho nepřesvědčuju o tom, že je to dobrá hra. Akorát jsem napsal, že záleží jak k té hře hráč přistupuje. Což platí plus mínus o každé hře.
To že je Vávra herní vývojář nemá žádný vliv na to, že ten článek byla z části snůška nesmyslů a byl psán za účelem Skyrim ztrhat. -
Tak si ho užívej a nepřesvědčuj ostatní o tom že je to dobrá hra. Děkuji. Až jednou budeš tak dobrý, že z Tebe bude recenzent, pak Tvoje názory budou mít nějakou váhu.
Vávra není troll, je to herní vývojář a teď dělá nějakou novou hru. -
Odkaz na Vávrův trolící článek není potřeba. Já si dokážu udělat názor na hru sám. Nepotřebuju aby mi někdo říkal, co si mám myslet.
Tvůj názor je, že Skyrim je hloupost. Dobrá. Já s tím sice nesouhlasím, ale je to tvůj názor a já ti ho vyvracet nehodlám. Tak to zkus brát podobně a nesnaž se obracet na 'správnou' víru tu část hráčů, co si umějí Skyrim užít.
Ta trapná snaha tu hru hejtovat už každému leze krkem. -
Ad TESO a prázdný svět - jestli jsem tě pochopil správně, tak to by se mi naopak mohlo zamlouvat. Na Oblivionu a Skyrimu mi trochu vadil fakt, že když člověk udělal pár kroku ve volné přírodě, tak narazil na bandity/divou zvěř se vzteklinou/jeskyni. Chybělo mi tam to zkoumání a hledání cesty volnou krajinou jako bylo v Morrowindu. Tam nebyl problém třeba půl hodiny hopsat po krajině a nepotkat nepřátelsky naladěnou NPC/zvěř. Takže jestli je TESO prázdné v podobném smyslu, tak pro mě je to spíš výhoda. Nemám potřebu něco kydlit každých pět minut.
Uvidím. Doufám, že nebudu muset čekat celej rok *1* -
Já umím hrát hry a Skyrim je hloupost. Psal o tom i Dan Vávra, ale nechce se mi teď dávat sem link a hledat ten článek. Ta trapná snaha tu hru obhajovat už každému leze krkem.
-
Plno lidi se u Skyrimu bavi, a zdaleka to nejsou nenarocni hraci, jen si spis umeji s tou hrou opravdu hrat.
Skyrim jako takovy je legendarni hra, a klidne se muze každý stavet na hlavu, kazde vetsi rpg které od te doby vyslo se srovnava prave s nim. Zatím nikdo a nikdy nepredvedl něco lepšího, co se tyce open world rpg. to ze v tom někdo hleda další baldurs gate, torment nebo zaklinace je je jeho problém a s kvalitou hry to nemá co delat.
Skyrim je porad stredem pozornosti, staci mala zminka u jakekoliv recenze a uz to jede, samozrejme to uz je dost unavny, tenhle boj lidi co nepoznají dobrou hru ani kdyby jim ji povesily na nos. -
Já to beru stejně. Ovšem to dobrodružství mi dost kazily různé chyby, jak jsem naznačil výše.
Od TESO toho moc nečekej. Ten herní svět se fakt moc nepovedl - je prázdný a dost mrtvý. Vlastně působí jako "Potěmkinovy vesnice". Živo je jen tam, kam vedou questy a jen v době, kdy jsou questy aktivní. Těžko se mi to popisuje, ale je to fakt děsný (ale možná to opravili, i když pochybuju). -
a pak ještě ten divný quest uvnitř obrazu, ten byl docela zapamatovatelný
-
Nikdo (snad) netvrdí, že by Skyrim byl špatnou hrou, jenom někteří, včetně mě, nechápou ten naprosto nekritický kult nábožného uctívání, který se kolem vytvořil, když by si ho jiné hry, a to třeba přímo od Bethesdy - proto to řešení Morrowindu - zasloužily víc =).
-
já teď hraju Skyrim potřetí, tentokrát na nejvyšší obtížnost a ironmana na jeden život a musim říct že to má docela grády, většina pastí mě one hituje, takže si v dungeonech dávám bacha fakt na každý krok
-
Kozy - tak nějak. Navíc, doteď si vzpomínám na procházky snovou krajinou na severu Morrowindu, která jako by z oka vypadla Saltholmu ve Švédsku, les skal surrealistických tvarů v moři, mlžný melancholický opar nad Calderou nebo úžas při objevu města domů v nohách hub.
Když se řekne Oblivion, vzpomenu si pouze na to, jak bylo všechno poněkud plastové a jak mě neuvěřitelně vytáčelo, když mě na cestě přepadl bandita v ebonitové zbroji v hodnotě menšího města, který se stále musel živit přepadáváním pocestných kdesi na lesní pěšině uprostřed ničeho. -
Skyrim je o přístupu hráče. Já to beru jako simulátor dobrodruha. Ať už oplechovanou mlátičku se štítem, nebo tichošlápka s dvěma kudlama, nebo smrtícího lučištníka nebo mága - všechno si tam můžeš zahrát. A hraní to je zábavné.
Na propracovaný příběh a hráčovo rozhodnutí, které ve velkém ovlivňují hraní a dění ve světě jsou jiné hry.
A simulátor dobroduha očekávám i od TESO a těším se, až vkročím do oblíbeného herního světa na velké obrazovce s gamepadem v ruce. A jestli mi The Elder Scrolls Online vydrží na měsíc, nebo půl roku mi je úplně jedno. -
Jsi nenáročný hráč. Nemám ti to za zlé. Je tam ale takové množství chyb (nemyslím tím bugy, ty neřeším), že je to až obdivuhodné. *1* Ale jak jsem psal, fanoušci Skyrim opravili, takže je hratelný. Sám Skyrim hraju teď po třetí a pokaždé jsem nahrál desítky (až stovky) hodin.
-
tak já se tedy omlouvám, ale já se u Skyrimu skvěle bavil, hanba mi *1*
-
Skyrim se opravdu moc nepovedl. O tom bych se s nikým nehádal. Ani ESO se moc nepovedlo. Jak tu bylo napsáno, je ESO v podstatě velmi osekaným Skyrimem v online podobě s mnohem horší grafickou podobou a ještě hůře navrženým herním světem. Jenže zatímco Skyrim už léta opravují fanoušci a do značné míry se jim to opravdu povedlo, ESO nikdo neopraví a proto bude vždy velkým zklamáním.
ESO na F2P určitě nepřejde, dokud se ESO nezaběhne na konzolích. Takový přístup se očekával už při vydání, stejně jako se čeká, že bude ESO nakonec spíše konzolovou hrou. Vždyť samo ESO je ve svém základu navrženo jako konzolová hra. -
a koho uz len zaujima nejake mrtve TESO?
-
Tak tak, ta hra měla prostě kouzlo, Oblivion i Skyrim byl takovej prázdnej.
-
TES hry (i Skyrim) jsou o stylu hrani každého hrace, jaky si to tam udelas takovy to tam mas...někdo to umi, někdo nechce, někdo neumi..a vůbec, tohle téma me uz leze krkem..je to porad dokola..Skyrim je dobra hra, tak uz konecne drzte hubu:)
-
Nedávno jsem rozjel Morrowind Overhaul a postupně při hraní jsem si vzpomněl na kupu questů a dungeonů co mě čekají. Skoro nevím jestli to mám hrát dál *1*