Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No myslel sem pro me nelepsi MMO. Kazde na to ma samozrejme svuj pohled.
  • species
    Mas docela padny argumenty, nicmene to ze tady slepe prohlasujes ze je neco nejlepsi jak GGG o COD ti dost ubira na kredibilite.
  • Momentalne nejlepsi MMO co je na trhu je ArcheAge. Tady se o hre vubec nepise, pritom tak rozsahla MMO tady jeste nebyla.
  • species
    pod tohle se podepisu
  • species
    Daggerfall jsem hral bohuzel jen rozbity, takze nic moc. To i arenu si pamatuju vic.

Mimochodem s tim Morrowind themem mas sakra pravdu ;)

Je nas malo kolego, dneska je moderni rezat to hlava nehlava ve skyrimu.
  • nightborne
    Doteď mne přepadají záchvaty nostalgie a slzí oči, když slyším Morrowind theme. Po Balmoře bych se nejspíš vyznal poslepu ještě dneska =). A taky si nutně musím vzpomenout, jak mě Morrowind donutil koupit si svojí první GeForce, protože tam byla tak nádherná voda, že jsem se bez ní nemohl obejít =)).

Mimochodem, Daggerfall po asi tak bambiliónu patchů taky vůbec nebyl špatnou hrou =).
  • Draken69CZ
    Spíš jde o to, že tahle hra už nezajímá vůbec nikoho.
  • species
    To z tech tvych kecu taky, a trpime je.
  • Z té grafiky by se jeden poblil.
  • TES hry jsou sandbox, kde na dialozích a možnostech hry moc nezáleží. Prostě je hra taková jakou si ji sám uděláš.
    Na Skyrimu se mi nelíbila ošklivá grafika a nudné dungeony a jednotvárný svět.
  • species
    Na nekoho takovyho jsem tu cekal, kdyby jsi stal vedle me, podam ti ruku :)

Presne tak, morrowind byl jeste TES.
  • Ano, ale pepa to nehrál.
  • A kde su asi skodoradostne pripomienky PC hracov na adresu konzoloidov??
    Spraaavne - nikde, co dokazuje vyssiu vyspelost PC populacie.
  • Nejlepsi RPG?
    Tak to mame jiny vkus.
    BETHESDACKE dialogy jsou opravdu retardovane a moznost volby vetsinou nulova. To uz i ten TES je na tom lepe.
  • Se Skyrimem si tedy pomuzes.
    Proc vlastne ve Skyrimu odstranili vyrobu kouzel (jedna z nejlepsich veci v cele TES serii)a jak to ze to ani hracum nevadilo? Tech 5 kouzel co tam ted je je opravdu jak pro male deti.
  • "..se zapomelo"
    Mluv aspon za sebe a neschovavej se za to slovicko "se".
    Mimochodem,kdyz si procitam ruzne zebricky MMORPG her , tak v top 10 vetsinou byvaji hry,o kterych jsem v zivote ani neslysel.
  • tak si zahrej tes 3 morrowind , to byla nej tes hra *3*
  • Oblivion byl nejlepší rpg co jsem hrála.
  • Jaky F2P? O tom zatim nepadlo ani slovo. Kde jsou ty proroctvi zdejsich mudrcu jak do pul roku bude mit F2P model?
    A jestli je to fail to nevim. Updaty vydavaji, takze lidi asi plati.
    Nevim proc tady musi kazdy o hre, ktera neni zrovna jeho salek kavy , vykrikovat jaka je to blbost a fail.
  • Omyl, zapomnělo se na ní ješte než vyšla (prakticky hned po oznámení).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit