Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Problem je,ze spusta lidi se k BF serii dostala skrze BC a pak tohle povazuji za battlefield,pricemz ty kvalitni dily (1942,bf2) nikdy nehrali.
  • Mluvis tady o pravem battlefieldu,ale nove BF3 vypada jako vsechno mozne,jenom ne klasicky battlefield.Spis na me pusobi jako mix bad company a call of duty.
  • At uz bf3 dopadne jakkoli,tak ve vetsine pripadu se vyvojarum nechce delat extra s pc verzi a pak to vypada tak jak to vypada.Konzole nemuzou za nic,je to jen kus HW.
    Za to,jake hry se v soucasne dobe prodavaji muzou hraci,protoze oni jsou ti,kteri svymi penezenkami rozhoduji,co je uspesne a co ne.
  • tento clanok je trosku klise. Ono ked to vychadza na konzole tiez musia brat ohlad na ich poziadavky. Ale aspon ze upustili studia od tej polrocnej exkluzivity na konzole a potom to dali i na pc. Len este ci neni ta sestediatka hracov na multiplayer i malo. Podla tej cislice sa da dobre predstavit velkost map ktore tam asi budu.
  • Hairy_Ass
    Zatím to jsou jen PR kecy, a i kdyby, jedna hra není důkazem.
  • u BFBC2 na PS3 bylo taky 24 hráčů a mapy mi přišly až přeplněný :D
  • dukaz, že konzolový hry neovlivnujou kvalitu PC her, když není firma líná to takhle odladit aby bylo všude to nejlepší...
  • MishKonn
    Pročítám si tohle fórum a strašně mě zajímá jeden fenomén, který se tady objevuje, a to je rozšířený názor, že Bad Company 2 je sh*t. Já nevím jak vy, ale já jsem si tuhle hru koupil před cca měsícem v akci na Steamu a od té doby se KRÁLOVSKY bavím. Dříve jsem hrával i Battlefield 2 a vůbec nemám pocit, že by třeba mapy byly menší - pokud jde o Rush, kde se posouvá pole působnosti hráčů i přes 4 stanoviště, troufám si říct, že mapy jsou dokonce větší než v BF2. Systém odměňování hráče je taky výborný, protože se musíte trošku snažit, abyste se dopracovali k požadovanému loadoutu -> pozitivní motivace, no a grafika plus hratelnost jsou jednoduše perfektní.

Podle videí si BF3 očividně něco bere z BC2 (Rush, třídy), upřímně, pokud to bude jako BC2 s (MNOHEM) lepší grafikou (která mimochodem vypadá úžasně i v alfě, další věc, kterou na těchto fórech nechápu - kecy typu, že ta hra vypadá hrozně), většími mapami a s tím jdoucími výhodami (stíhačky), budu naprosto spokojen.

BTW, po vyzkoušení free víkendu v Black Ops na Steamu se za svou osobu nestydím říct, že i kdyby vydali BFBC3, bude to lepší než MW3.
  • MishKonn
    *1* Jedna bába povídala...nesmíš věřit všemu. Včera byl nějaký částečný výpadek, taky mi to nešlo, dnes je vše OK.
  • MishKonn
    "Rozumě"?! Prosímvás, opravte si tu hrubku, někteří tady na fóru mají tendenci ji opakovat.
  • Jako battlefiled 3 bude lepší ale problém bude vtom že MW3 bude mít o 50% nižší požadavky a proto to koupí víc lidí COD je prostě v PROGAMINGU legenda proto koupí víc lidí BATTLEFILED bude lepší ale prodeje MW3 budou mnohokrát větší
  • W!nt3r: Jako jo máš pravdu. Já jsem teď hrál všechny poslední COD (MW,MW2,BO) a prostě mi vyhovují, ale pokud BF3 bude vyhovovat víc tak bez víčitek začnu hrát BF3.
  • hlavně hru neosekat kvuli konzolim ja si to na kompl klidne koupim pockam ale az to vyjde.je to o multaku
  • Ja v tom problem nevidim,ze konzolisti budou mit max 24 hracu ve hre, proc taky?
    Jsou na to tak zvykli a kdyz se spravne upravi velikost map, tak to moc nevadi (vyjimkou asi budou letadla). Navic je ti prece jasne,ze vykon konzoli uz je trochu za zenitem, takze se musi sahnout ke kompromisum (mensi mapy,mene hracu).

Jedine v cem ja, jako PC hrac, vidim problem je, pokud nasi PC verzi osekaji, aby meli mene prace kvuli konzolove verzi. To by bylo nejvetsi zlo.
    Takhle jsem se spalil s Crysis 2 a opravdu lituju,ze jsem za to tech 1100Kc dal :-(.

Battlefieldu 3 porad verim, i kdyz existuji opravnene obavy,ze to bude ovlivneno Bad Company 2 a verzi pro konzole. Predobjednano mam, rusit objednavku nehodlam a tesim se,az to vyjde.
  • MoThEr FuCkEr SkIlEr>Ocividne vubec nevis, o cem mluvis. Serie Battlefieldu je slavna jedine pro multiplayer a protoze pro hrani na oficialnich serverech potrebujes platny CD key, tak si to lidi kupujou. Uz dlouho tvrdim,ze jedina velice ucinna metoda jak si zajistit na PC prodej her je, pokud ma hra kvalitni multiplayer a to BF serie zatim ma (i kdyz Bad Company 2 moc extra neni).

Predstava,ze si kvuli multiplayeru kupuju Modern Warfare 3 je krasne bizarni uz kvuli tomu, nakolik jsou obe serie odlisne. Me by v MW3 rozhodne chybely rozsahle mapy s ovladatelnou technikou a spousta dalsich veci co BF serie ma.

Battlefield 3 uz mam predobjednany, doufam ze ho kvuli lakani COD fandu neposerou (multiplayer, singl je mi ukradeny) a MW3 si max koupim tak ve sleve a to az podle recenzi a gameplay videi.
  • Me staci BF3 SP a budu spokojenej, tak kdyz me tolik neokradou tam, budu v klidu *2*
  • konzolisti ošisezni určitě budou. 24 hráčů je přecijenom dost málo pro velké conquest mapy. tzn., že pro konzole budou jen menší mapy a to znamená, že konzolisti nebudou hrát pravý battlefield ale jen jakýsi výcuc z bf3, jakousi kombinaci bf2 a bc2, nebo spíše nový díl bc2. takže docela dost utřou. k pravému battlefieldu totiž patří právě velké mapy a právě více jak ubohých a trapných 24 hráčů na mapu. tohle ví jen hráči bf2 a názory hráčů bc2 mě nezajímají, protože nehráli skutečný battlefield...
  • pro rush možná ok, pro conquest je 24 hráčů žalostně málo... PS bf3 rozhodně nesmí být jako bc2 - to je hra úplně mimo sérii BF a docela i nicmoc. co vím, drtivou většinou bfkařů bc2 ani náhodou nezaujala tolik jako bf2.
  • konzolista nemá proti pcčkáři v fps hrách žádnou šanci. myš je daleko přesnější a rychlejší. už tu bylo několik průzkumů a všechny dopadly naprosto jednoznačně. psali tu o tom článek snad i tady či na bonuswebu. *3*
  • bf3 je postaven na něčem jiném - engine je prostě jiný. DICE neměla v úmyslu dělat nějakou masivní fps hru. kdyby to v záměru měla, určitě by takovou hru udělat uměla. mimochodem, to je jako tvrdit, že by DICE neuměla udělat RPG. *3* MAG a BF3 jsou prostě úplně jiné hry a víceméně z jiného žánru. Zkuste si srovnávat třeba WOW a TES, nebo Gothic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit