Přejít na výpis diskuzí
Konzolový Battlefield 3 nehodlá hráče kvalitativně šidit
26.7.2011 | Petr Poláček
84 příspěvků
-
Ono přijde na to, co pro Tebe herně CoD znamená. Já třeba nechápu ty, co říkají že CoD a Battl. jsou "dva úplně rozdílné zážitky". Co se týče mně, já mezi něma zas až tak velký rozdíl nevidím, jen že Batll. je víc taktičtější a obsahuje Conquest tj. velké mapy a vozítka. A neexistuje typ hry (CTF, S&D,...)v CoD, který by nešel zrealizovat v Battlu, což ale už naopak samo nejde, protože v CoD prostě vehikly nejsou a co se týče rozlehlých map, nevím, jak by byly v CoD realizovatelné na současném enginu. Tudíž si pořizuju Batll. a nevidím důvod, proč si kupovat CoD, když B3 bude popř. může obsahovat všechno co CoD + tunu dalších věcí navíc.
-
Ako? Kedy? Kde najdem informacie o tom hacku?
-
To je možné ale když se podíváš kolik lidí hraje na KONZOLÍCH MW 2 či Black Ops tak ti co to mají stahle to je minimum
-
Dúfam, že BF3 bude mať poriadne zabezpečenie a nie ako BF:BC2. Práve hackli EA a všetci sme prišli o vylepšenia. Bravo EA.
-
Nevím COD má fanoušky,progaming, ti co koupili Black Ops koupí i MW3, osobně se rozhodnu až při betě, BATTLEFILED 3 se mi začíná čímdál tím méně libit
-
projdi si nejaky fora a zjistis že skoro kazdej v čr kdo ma xbox a je mu vic jak 12 a koupil si ho sám si ho nechal i flashnout a hry si stahuje až na exkluzivní kvalitní tituly který jsou tak 4 co stojej za to :-P
-
demence?
-
"...stahne BATTLEFILED 3 zahraje singel a koupí MW3 pro multák..." *1* pobavils. Myslím, že jakmile někdo zkusí B3, k MW už ani nečuchne. *2*
-
prosimvas da se xbox pripojit k internetu?
-
Uvidíte že to tak bude většína lidí to udělá následovně stahne BATTLEFILED 3 zahraje singel a koupí MW3 pro multák to tak bude
-
Srovnavat vizual BF3 a MAG je dost mimo imho.
-
Tohle se , podle mě, nedá vztahovat na tuhle hru, když tu jde především o mulťák.
-
Bohužel je tam spoustu omezení za které můžem poděkovat multiplatformnímu vývoji, ale aj tak si myslím, že to bude stát za to.
-
Nechápu vás kdyby ste byli vývojáři já bych udělal hru na to co mi vydělá peníze kdyby na PC nebylo tolik sulinu co hry jenom stahujou tak se zaměří na PC, na KOZNOLE si to každý koupi na PC si to koupí 40% lidí ostatní to stáhnou *16*
-
Já budu určitě spokojený :)
-
To ať vykládají autorům MAGu na PS3, který v krásné grafice utáhne 256 (!!!) hráčů najednou s mapami asi tak 10x většími, než bude mít Battlefield. Ale jo, přece v neřeknou, že to takhle prostě neumí...
-
PC hrac na koni?? To mysli to zalagovane ovladani s mysi, jak je z toho citit to ze je to primarne urcene pro analogove packy na gamepadu, vzpominam na only PC FPS, tam jeste nebylo to ovladani tak "gumove" jako v tech multiplatform FPS. Mozna je to kvuli priblizeni se k realite, jestli treba nepocitaji s tim ze ten kver ma 7-10kg tak pohyby a mireni jsou takove jake jsou. Mozna mi nekdo rekne cim to je
-
U tebe asi vede auto mentál co?
-
Jo, takových her jsou mraky, prakticky většina konverzí tím či oním směrem jsou kvalitativně poznamenaný
-
Taky mam ten pocit,ze je to spise BC meets CoD nez opravdovy nastupce klasickeho BF.
Holt casy BF 1942 a BF2 se uz asi nevrati.