Přejít na výpis diskuzí
Konzolový Battlefield 3 nehodlá hráče kvalitativně šidit
26.7.2011 | Petr Poláček
84 příspěvků
-
nevím, proč by si někdo ještě kupoval cod. battl bude víceméně jako cod s tím, že bude obsahovat ještě řadu věcí navíc. koupit cod tak bude už jen víceméně ze zvyku, z pozitivního vztahu k sérii cod. mně osobně docela baví, když vidím, jak moc se cod prodává a jak málo se tahle hra dostala dál, jak málo se vyvíjí. je to furt to samé, s tím samým enginem a tou samou hratelností. není to špatné, ale jsou tu daleko vyspělejší hry - třeba bf3. ani nemluvě o tom, že budou stát obě hry prakticky stejnou sumu.
-
to by asi vyhral konzolista ale kdyz vezmes prumerny hrace tak PCckari budou davat konzolisty nozem protoze to bude tak jednoduchy :)
-
vetsinou to dela vnucenej smooth mouse takze zkusit vypnout a taky u portu pomaha vypnout vsync
-
Sniž si detaily na úroveň xboxu a pojede ti to, pokud tedy taky nemáš 10 let staré PC.
-
moje řeč kámo souhlasím
-
Teda ne ze bych vlastnil konzoli, ale uprime bych teda byl radsi za poradnou hru s plnym poctem hracu, nez velke, hezky vypadajici mapy, kde nikdo neni. Preci jen ta grafika na gameplay takovy vliv nema.
-
Staci mit oci a trochu rozumu *3*
-
nooo .. tak to zas v souboji nejlepsi konzolista, vs nejhorsi PChrac bych si vsadil na konzolistu ... nesmis podcenovat hracskou nesikovnost ..
-
Koupil bych si to na PC, ale nemám na to HW.. proto kupuju na xbox.
-
Žádný konzolista by PC hráče neporazil. Ale to vůbec nic neznamená. A vůbec ne, že by se to na páčkách hrálo hůř.
-
Ne, z karet.
-
Je mi více než 12 let, Xbox jsem si koupil sám a skutečně ho flashnutý nemám. Sice na něm nehraji tolik jako na PC, ale k flashnutí jsem neměl jediný důvod.
-
Ty jsi ale chytrolín. To jsi vyčetl z veštecké koule?
-
Viete čo ma najviac serie ?? Prečo keď niekto hodí granát tak to bliká ??? To úplne kazí zážitok. Nechápem prečo to tam dávajú.... jáááj to je multiplatformová hra.....
-
no comment.. asi si chory a zrak ti nesluzi mojko
-
Vies co, za to ze ty nevies dobre ovladat hry, resp FPS na konzole neznamena, ze sa to neda.
Ja to tiez neviem, pretoze som konzolu nikdy nevlastnil, par krat som hral u kamosa. Zato ludia, co na konzolach vyrastali, stavim sa, ze by boli schopni porazit v multiplayerovej FPS aj slusneho hraca na PC. Mne osobne tiez vyhovuje mys na mierenie, ale nenadavam, ze sa konzole zle ovladaju len za to, ze mi to samemu nejde. -
souhlasím svámi ale prostě battlefield 2 je battlefield 2 to už nepude udělat uplně stejně navíc ty záběry sou z debilní mapy protože ty obrovský mrchy pro 64 hráču nemaj ještě doělaný aspon si myslím, že až ukážou velký mapy, stíhačky a já nevím co tak se to přikloní víc k battlefieldu 2 jinak máte pravdu je to spíš jak bad company 3 ale to je možná tím enginem s tsk celkovš tou atmosférou... *7* *3*
-
Tak to si asi jeden z mála. Pred 20 minútami som bol na servery a stats nešlo 95% percentám ľuďom čo boli na servery, okrem 2 ľuďom. A niekto tam písal, že na fóre EA je vyjadrenie o tom, že ich hackli anonymous (či ako sa to píše).
-
To je zaujimave lebo mne to ide v pohode .
-
Ide v pohode ale len cez Dial-Up *1*