Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám, že dodrží solidní plynulost kolem těch 30 fps, byť u hry jako Zaklínač se dá přežít i nižší FPS, horší to je už u střílečky. Poslední dobou ty konzolové hry bývají už někdy sekanice. Ale CD Projektu se dá věřit.
  • Souhlasím.
    Teď už se orientuju spíše na mangu/anime/light novely, ale na Zaklínače pořád nedám dopustit.
  • ano knihy nejlepe všechny jisi je nechceš číst tak před spanim E-book se dají taky sehnat.Každopádne pro 2 díl jsou knihy hodne duležity protože jinak budeš mít jen poloviční zažitek a navíc v tom budeš mít guláš.Taky si myslím že knihy sou ultra burtalne dobrý takže žadnou nudu nečekej :)
  • Jazz
    Se ozval ten pravej. *1*
  • do knihy se určitě pusť, je to lepší, než celá hra :) Budeš se zaručeně bavit.
  • Harshday
    Založen jsem, přesto bych se do knihy hned nepouštěl. Zkusím jedničku a uvidím, stojí pakatel, takže tím nic neztratím. *4*
  • radši ne, ještě by se tam pak vyskytl nenápadný spyware :)
  • Určitě si zahraj jedničku,je dle mého o chlup lepší než dvojka a taky,aby jsi se dobře orientoval v příběhu,doporučuju přečíst knižní pentalogii.Pokud jsi RPG pozitivní budeš nadšen:-)
  • Skyrim na xbox vyšel bez české lokalizace - jen anglicky.
  • CDProjekt je na herním trhu malinký trpaslík. Podívejte se, kolik se prodává Dragon Age, kolik Skyrim a kolik Zaklínače. Teď nebudu do toho srovnání tahat Call of Duty. Proto se CDProjekt musí více snažit a nabízet fanouškům co nejvíce, aby oni pak tu hru propagovali mezi známými a ti si ji taky koupili (teď mám na mysli spíše západní svět, kde je Sapkowski zcela neznámý pojem).
  • Harshday
    Váhám zda-li koupit nebo nekoupit, ačkoli se nikdy nevyhnu profláklé hře, zaklínač mě úplně minul. Pořád se tu o tom mluví až bych si normálně zahrál *2* . Je lepší hrát rovnou druhý díl nebo mám skočit pro začátek na jedničku?
  • Fakt? A kdo na ní pracuje? Že bych mu pomohl. Zkušenosti s překlady mám.
  • Jedničku lokalizoval CDprojekt a sám jste řekl - cituji "i kdyz lepsi zadna lokalizace, nez dodrbaná lokalizace 2ky". Vám se člověk prostě nezavděčí.
  • A stejně nerozumím, co jsi tím chtěl říct.
  • Hmm, no, snad se jem to vyplatí.
  • Skyrim na Xbox vyšel s překladem, na PS 3 nic, to je to co mám na mysli...
  • možná na PC3 ;)
  • Na PS3 můžeš rozjet kteroukoliv hru, která pro ten systém vyšla.. To ti připadá jako kašlání na zákazníky?? *3*
  • vyjde i na PS3 ?D
  • Teda, jak já Vám Xboxáři závidím, Skyrim v češtině a teď i Zaklínač... Kdy už na svoje zákazníky Sony přestane kašlat?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit