-
tak zrovna hovorovou češtinu opravovat nemusíš, zato shoda přísudku s podmětem tu trpí v každym druhym postu :) Asi moc složitý na dnešní lidi :D
-
jestli se mi na pc stale bude sekat tak kupuju .. a presne tak .. vice takovych lokalizacii
-
CD Project (tvůrci Zaklínače) by měli platit za vzor, co se týče zákaznické podpory i smyslu pro vytváření kvalitních produktů. *3*
-
je to troll. neviem ako moze povazovat 5 tlacidiel za lepsiu moznost ako klavesnica + mys
mne sa ovladal W2 uplne uzasne a jednotka tiez tak neviem o com furt kecaju -
Rozhodne to bude vyzerať otrasne. Buď rád, že si to nehral, lebo keby si videl zaklínača2 vo fhd na nejakej radeon 6870/nvidia 560+ a potom by si si to pozrel na nejakej "nadčasovej" konzole, bol by si veľmi sklamaný.
Osobne som zažil porovnanie skyrimu (a to je hra s grafikou, ktorá oproti zaklínačovi 2 vyzerá hodne zle) na pc a konzole - a katastrofa. -
1 ovládala na klávesnici perfektně.
-
tihle omlouvám se
-
Tyhle kluci od Zaklínače jsou prostě božííí.Konzoli nevlastním, ale jejich podpora je příkladná. Škoda že takových není víc
-
Jo, od té doby co zaklínač 2 vyšel jsem ho nehral, i kdyz se zato nenavidim, ale cekal jsem az mi vyjde na xbox (prece jenom si myslim ze chuze a celkove obratnost, se bude analogem ovládat lépe..soude podle urcite neohrabanosti 1ky na klavesnici a myši).
Mám vás rád, moji milovaní Polští sousedi. *14* -
Teď jak čučím na ten obrázek, tak si říkám že jediný co tam zmršili jsou tyhle pěstí souboje...