Přejít na výpis diskuzí
Korea zakáže komerční prodej online předmětů
19.6.2012 | Aleš Smutný
180 příspěvků
-
Tak ten zákaz platí jen na prodej věcí mezi hráči za reálné peníze, takže nevím, co by to měnilo na F2P scéně, když je to tam většinou zakázané přímo vývojářem...
-
-
Co se tyce mmo asi nic, ale v Blizzardu budou nasrani:-P
-
-
mam pocit, ze D3 v koreji byla planovana bez rmah
-
-
-
Mají recht..
-
Me by spis zajimalo, kdy si staty uvedomi, ze se v tom toci pekne penize a zacne tyto obchody danit.
-
-
myslim, ze drive nez staty by se rozhodli samotni vyvojari a system by fungoval jen pro velke zeme, kde by melo smysl zamestnavat lidi, kteri by se o podobne veci mohli starat. EU to naprosto vylucuje, protoze tady jede az na nemce prakticky kazdy sam na sebe. je to skoda, protoze by stacila naprosta malickost jako stejna pravidla pro vsechny, ktere by vsichni museli dodrzovat, ale to politici a urednici nikdy nepripusti, protoze by je to pripravilo o praci, ktera jim dava moc a kontrolu nad statni kasou ;)
-
Do doby, než se nějaký stát rozhoupe (tipoval bych Čínu). Pak bude chvilku politické "bububu neberte dětem jejich hračky" a nakonec se tato činnost zařadí do kolonky "s uvalenou spotřební daní", protže se čirou náhodou zjistí, že je to v podstatě stejná činnost jako prodej a kouření cigaret nebo jako prodej a chlastání alkoholu.
-
-
Ja to vidim spis na eu :-).
-
-
-
úplně bych to nezakazoval, ale na druhou stranu když se nebudou učit, kdo nám potom vyrobí Samsung elektroniku?
-
-
nevzdelanci v Cine ? tak jako vsechno
-
-
A já myslel že totalitní je jen Severní Korea...
-
-
Přečti si článek a možná to i pochopíš. *3*
-
-
Tak co, ty za*raný Blizzárdku, končíš? *11* *11* *11* *5* *5* *5*
-
-
popisem trola jednym slovom, HLUPAK
-
Zmiz, nikdo tě tu nechce
-
-
Nezmizi. Protoze minusy, plusy a reakce na jeho komenty ho tu bezbecne udrzi.
-
-
Co s tím má co dělat Blizzard, ty pako? *7*
-
-
Je tam psáno zákaz komerčního prodávaní online předmětů. Co stím má společného Blizzard? Nejspíše to že bude muset zrušit aukce za realné peníze a to se na Korejsky trh tak těšil.
Ale Blizzardu to neuškodí stejně ti korejci jsou podvodníci. (jak je psáno v článku)
-
-
V článku nebylo ani slovo o Blizzardu, ale o různých F2P MMO hrách (obecně). Blizzard nemá žádnou F2P hru. Takže tvůj koment je zbytečný. Ale kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. ;)
-
-
Kdo chce psa bít kámo... BÍT...Pro příště :-D
-
-
Díky, jsem zamyšlený a píšu naprosté kraviny. :D
-
-
Tak prosimtě přemýšlej a nepiš kraviny.
-
-
-
-
-
Level 56 - Act II - Hell - Demon Hunter - Aukci za realne i herni penize jsem vyzkousel. V aukci za realne penize jsem si koupil "Cluckeye" za 2.6 Euro, abych ho nasledne za 8 prodal a koupil jsem si druhy "Cluckeye", ktery nyni jeste porad pouzivam. Sem tam neco do aukce prihodim, dalo mi to momentalne asi 20 Euro - lidi proste kupuji. Kazdopadne hra me stale nesmirne bavi i ted po tech hodne, hodne mnoha hodinach hrani! :)
-
Vseho s mirou btw: apak se clovek divi ze drti kazdeho v elektronickem sportu kdyz trenuji 3krat tolik :D
-
Můj milý Trolíku tečka diskusní, i když v 99% se k Tvým komentům odmítam vyjadřovat, jelikož jsi pro proti všem a všemu, dnes udělám vyjímku a vyjádřím veliké sympatie k Tvému postoji vůči Blizardu a jim podobným.
Tvůj Leoš *14* -
-
Tak to je dost, že se ti konečně rozsvítilo, snad bude takových lidí přibývat.
-
-
Tak víš jak, všeho s mírou. Kromě chlastu, to mužeš s kýmkoliv.
-
-
Leoš Marez, můj oblíbený diskutér! To potěší! *2*
-
-
Jsem potěšen, že jsi potěšen. *8* *1*
-
-
-
JA by sem chtel prodat svoji zenu.
Je to skaredni Polska opice *9*
vena 99 KČ -
-
Neco takovyhleho? :) http://static.tuttogratis.it/628X0/cinema/tuttogratis/it/news/wp-content/uploads/2011/03/mariangela-fantozzi.jpg
-
-
Prodam drevenou vaginu sve manzelky *11* :)
-
-