Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nezbývá mic než říct: "Smůla Activision-Blizzarde."
    (A taky Nexone, NCSofte a další...)

Osobně se hry v Koreji berou vážně. nevím, jestli to víte, ale při zakládání účtu do MMO atd. po vás provozovatel musí chtít jméno a KSSN (Korean Social Security Number), což se pak cross-checkne s databází skutečných osob. Samozřejmě standardně jde na jedno KSSN vytvořit i více stejných účtů, většinou kolem 5. Pro ne-Korejce, kteří chtějí hrát korejské hry to představuje probém, který ale není neřešitelný.

Horší je, že provozovatelé MMO mají ve zvyku chtít po hráčích někdy potvrzení herního účtu přes mobil, nějaký speciální účet, či ještě jinak to myslím jde. Každopádně to už pro většinu ne-Korejců neřešitelné je. Včetně mě. *11*
    • jo jo, Blizzard je průkopník free-to-play MMO, smůla
      • To jsem jaksi nikde ani nenaznačoval.

Narážel jsem na aukce v Diablu 3
        • o kterejch se jaksi v článku vůbec nemluví... ale jo, hate na Blizzard musí být na každý diskuzi, je mi to jasný :-)
          • Búú, búú.

Taky se jich to dotkne.
  • zajimave. jestli sem to dobre pochopil, tak se nejedna o predmety, ktere dodavaji do hry vyvojari, ale jen o veci, ktere lze farmit ?
    • Je to jednoduche... Predstav si ze hras neaku MMORPG kde ziskavas money, items atd... A su hraci ktorym sa to nechce robit ale radsej si tie money od teba kupia (ano znie do hlupo ale takyto biznis funguje uz dlhe roky a ide velmi dobre po celom svete). Takze ty si najdes 1 az XY odberatelov, ktori ti budu platit za "pixel" money. Zarabas len sedenim pri hre :).... Funguje to v podstate kazdej mmorpg hre ktora je free.. ale aj platene su na tom rovnako len tam sa to viac rozdeluje na stranky ktore to predavaju a na stranky kde chytis spyware a prides o svoj Account. Acc nasledne ide na predaj.
  • Mě je to jedno. Dneska jsem v Diablu nějakýmu pitomcovi prodal na RMAH wiz hul za 149 EUR a jsem spokojenej, když se najde k()K()t co to koupí .... a to mam hozenou ještě jednu věc za 250 E haha
    • Za ty peníze seženeš funkční překládanou katanu(strojově vyráběnou) nechápu, ale taky bych prodával za takový peníze, když to kupujou tak proč ne
    • čekal bych žě ty itemy se budou prodávat třeba za 5euro, ale tohle to je hnus, to se blizz vyznamenal, to už budou jen sedět na svých pozlacených křeslech a řechtat se jak jim naskakují prachy na účtech
      • Koukni například na mě, co to je za hnus. Já prodal věc za 150E + mama hozeno za 250E i když s přehledem to prodám za 150. Hned jsem si objednal zlatý vidle, abych měl čim přehazovat peníze... *12*
        • samozřejmě nemám nic proti těm co tam obchodují, jen jak to přefíkaně blizzard vymyslel aby se mu hrnuli prachy, kolik že si z prodeje bere %?
          • z obchodu s itemama si bere 1 dollar, z obchodu s komoditama si bere 15 procent
    • Gratuluji a ted si poloz otazku, hrajes hru zvanou DIABLO 3 protoze je to velice povedena hra a hodne te bavi, ze hry mas plno dojmu a nemuzes se od tohlde obsahu odtrhnout ani na minutu ? Anebo hrajes proto, abys farmil itemy a prodaval je za eura pitomcum, ale hra te vubec nezajima ?

A pak si odpovez sam je tahle hra opravdu jeste DIABLO ?
      • Nikdo ty lidi nenutí si to kupovat a pokud to vystaví do aukce s tím, že si něco přivydělá a dostane za to 150€ tak ať. Ať to dělá za jakýmkoli účelem, je to jeho věc. Jako kdyby ještě v dnešní době a v reálném světě někdo hleděl na etiku a nehnal se za zisky...
        • ...budu hledět na etiku jako ty a budu doma sedět s holou prdelí ne? Nejsem Jesus blázne *16*
          • Já doma nesedim s holou prdelí, Diablo jsem nikdy nehrál a ani mě to neláká.

Btw by mě zajímalo, odkud víš, jestli já doma sedim s holou prdelí. Taky bych chtěl být jasnovidec.
          • ...tak tebe uz taky dostali?
            • jasně, že mě dostali...koncem roku s Aštarem, Gorlojem a spol. na mateřskou loď ...heč voe

http://www.vesmirnilide.cz/default_cz.htm
      • Nebudu si odpovídat sám pač netrpim psychickou poruchou ale odpovim tobě. Hraju průměrně hodinu denně a to pro zábavu. Aukce je jenom bonus. Nikdo mi nedrží pistoli u hlavy, abych na ni lezl. A jestli si někdo koupí meč bez toho aby se snažil je mi u plci, protože mě nikdo nenutí s takovym člověkem hrát ve skupině.
    • Inquisitor
      To už je slušnej výdělek
    • Trol.diskuzni
      *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* To jako vážně těch 149 euro? *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
      • Já viděl screeny jak lidi kupují věci za 250 doláčů...

Pokud ten týpek fakt něco prodal za 150 éček, tak mu to přeju, protože dobře oj*bal nějakýho vola.
        • Trol.diskuzni
          Ty voe... Ty voe...
      • *16* *16* *16* samozřejmě, že vážně (tam to lítá i za 750 E) *16* *16* *16*

zábava a ještě za peníze
        • lhari max je 250 euro, takze jsi prodal akorat tak svy houno.
        • jak to tam muze litat za 750E kdyz nejvyssi cena je 250E?
        • Inquisitor
          Jo naštěstí je plno lidí co neví co s prachama, tak proč je neodlechčit. Jak se říká za blbost se platí.
  • "Diky, aspon jeden! Kdyz koukam na ty predchozi minuska, a vidim ten neutuchajici zajem o free tvorbu, bych si to malem delal jen sam pro sebe a nikomu neukazal :))"
    "A to já zas rád ochutnám, když něco ukuchtíš, kór zdarma, kdo by to nebral.:)"

Kluci sry, ja musel...na toho popracovniho prdika ste me rozsekali ;-)
    • sry vedle...slo o reakci na vlakno Robotrona ;-)
      • co co co? :)
  • a hned nam pojdu obchody o nieco lepsie :D
  • no jak tady někdo zminoval,ze prodal ten item za 147 euro tak mam pocit ,ze několik procent z toho jde blizzardu a pak paypalu ci kam to prevadite
    Jinak LOBO jak dlouho jsi farmaril ten item ? Kolik dní ?
    Protoze,kdyby to bylo tak ruzovy :D tak jsem si taky koupil diablo a mel bych to misto brigady ..
    Tim padem pro Cinany je to skvely rejzovani
  • He vydrzim denne hrat 12 hodin denne klidne cely mesic v kuse :D a zajimalo by mi kolik itemu legendarnich itemu by mi padlo a kolik z toho bych prodal
    vec
    1 získat vec 2 prodat ji
  • To jestli berou nebo neberou hry jako něco škodlivého je irelevantní, v Koreji hraje každý takže hráčů je určitě hodně i ve vysoké politice. To co je na druhou stranu relevantní je to, že Jížní Korea je policejní stát, vše je kontrolováno a řízeno a existuje zde jen malá osobní svoboda. Barvu auta si nevybíráte podle toho jaká se vám líbí, ale podle toho jak jste postaven ve společnosti. Inspirovat se Jižní Koreou je nesmysl, je to země věčných zákazů a omezování svobody, ať už si to ospravedlníte jak chcete.
    • Jižní Korea policejní stát? *1* *1* Jsi měl vtipnou kaši ne ?
      • Odpusť si ty stupidní, nic neříkající, komenty, to na českém netu nesnáším. *13*
        • Předpokládám, že u takového kontroverzního tvrzení jakože J. Korea je policejní stát máš dostatečné podklady. Takže prosím přelož.
    • SnakePlisken
      Nepleteš si náhodou Severní a Jižní Koreu?
      • Ten člověk má pravdu: obecně se to dá ale říct o většině "vyspělých" asijských zemích. Já znám třeba realitu Singapuru, který je nám určitými politiky častokráte předkládán za vzor - a je to tam v podstatě stejné.
      • S těmi novými zákony by to už ani nemuselo být tak těžké si je splést. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit