Přejít na výpis diskuzí
Kouzla, krev a bojové specializace na videu ze Skyrim
10.11.2011 | Petr Poláček
124 příspěvků
-
Nikdy jsem nepobral proč tohle lidi dělaj.
Určite na to budou cheaty, tak si rovnou dej 150levl.. vse na max,nesmrtelnost vse zabijej an jednu ranu a za tyden to odinstaluj a je to.
Nechapu co z te hry pak máš. Natož když je to RPG *11* -
Na Steamu v ČR Skyrim koupit nelze. Ani českou, ani anglickou verzi. Takže není to nutné řešit
-
Určite to tak pojde robiť ,ale sice budeš mať danú schopnosť na 100,ale nebudeš mat perky,ktoré skutočne danú schopnosť povýšia. Napríklad ti zvýšia utok z plíženia,alebo umožnia sa plížiť v brnení. A jeden perk získaš tuším len jeden za level takže si bude potrebné dobre rozmyslieť kam ich dáš.
-
No je vidět, že jim na tom bojovém systému makali borci co dělali Dark Messiah of Might and Magic. Už ta stará hra byla v tomto bomba. Tohle je jen implementace do Skyrimu. A teď do mě :)
-
Strašně mě irituje ten zvuk čepele,když zajede do těla oběti.. *7*
-
To je sice pravda,ale mne osobne sa to pači. Vďaka perkom nebude možné urobiť postavu polyhystora a poloboha. Postavu si stále možeš upraviť podla svojho,lebo prave umiestnením perkov si postavu pekne rozvrhneš a nebude treba matematicky špekulovať aké schopnosti si ako nastaviť aby som mal čo najvyžší level a skoro všetky vlastnosti na 100.
-
Ze ty brutalne zakoncovaci utoky jsou kopie zakoncovacich utoku z posledniho AVP? :D
Tady udelali autori CTRL C a CTRL V :D -
Zajímalo by mě jestli půjde s XP udělat podobný "podvůdek" jako v Morrowindu? Ráno zatížím klávesu, například skrývání, hrnkem a odpoledne mám v tomto směru namakanou postavu o několik stovek procent... *3*
-
a to ze krabicovka pc verze bude obsahovat cestinu za jeden a ctvrt mega, kterou konzole ani steam mit nebude uz tak podstatne neni? se divim ze se tu o tom neco neobjevilo
-
Oblivion na mne také působil uměle.Vyloženě tomu napomáhala grafika hry.Hlavně ty zvláštní zářivé barvy.Tam jsem prvně viděl orka co byl tak zelený,že to byl hnus.On vyloženě svítil :) No vypadal komicky a nebyl to teda strašidelný ork ze kterého by si mel nepřítel obarvit zadní část brnění.
Zde to vypadá lépe+změny v herním systému co jsem letmo koukal.Mohlo by to být "vyspělejší".Jako třeba posun od GTA III-SA a pak GTA IV.Grafika,fyzik,chovaní lidí to vše působilo konečně vyspěleji
.Nevím sice jak to bude s diskutovaným levelem monster.V Oblivionu co si pamatuji,šla klání v aréně hrát celkem v pohodě bez modifikací.Proti mágovi mne pomohlo zásadně prase, to si pamatuji :d.
Pak si matně vzpomínám na Morrowind.Tam jsem vylezl a šel jsem tuším směrem k místu kde padá ten čáryfuk z nebe co zkoušel super skok (to je věta co? :) ).Po cestě jsem vlezl do jeskyně a tam byl polonahý Nord co měl 2h meč.Něco kecnul přiběhl a zarazil mně svou zbraní doslova do země :) To bylo dobré :d Bohužel si nepamatuji jestli jsem tam měl nějaký mód který ten level NPC a monster upravoval.
-Na jednom videu co jsme zde viděl,jsem si všiml že do dungeonu šel hráč a nějaký spolubojovník.Tedy nevím jestli spolubojovník.Během cesty měl různé kecy a narážky,že ho hráč nakonec zapíchl :d Kdyby tato možnost byla ve hře u různých míst tak by to bylo velice zajímavé.Jak se říká ve dvou se to lépe táhne.Jakou jsem měl radost když jsem dostal v oblivionu to prase! -
Dnešné decká už fakt nevedia na čo sa sťažovať. Posiloval si niekedy? Aký je rozdiel medzi 15 a 16kg činkou?
Jediný, kto je tu degenerovaný si tu ty. RPG štýl aka Diablo (tj. talentovy strom, atributy) je už dnes bohužial zastaralý a ja preferujem aby sa mi postava vyskillovala v tom čo používa a nie čo jej preddefinujem.
Rád by som sa ťa spýtal... hral si to už? Ak nadávať, tak zajtra ale zatiaľ na to nemáš právo (pokiaľ ti to strýko nedoniesol z ameriky :P alebo si to neupirátil na X360).
Peace out. -
mám rád hry, kde skilly rostou dle používání, navíc otevřený svět, moc pěkná věc...zakomponování jistého způsobu fatalit mi jen dělá větší zvrácenou radost :)
-
ten "vzdělávací" systém je podle mě uplně bomba. Přecejen když budu bojovat v těžkym brnění s mečem a štítem, tak mi poroste styl Blokování, Boj s mečem, umění těžkého brnění a třeba síla :) to je fajn než zbírat zkušenosti a pak tramtadáá dej si hodnoty kam chceš... :)
-
tak mi vysvetli tvojou aktivnou svalovou hmotou rozdiel v two handed swords 35 a two handed swords 36 *12*
je to degeneracia, atributovy system daval obrovsku moznost vytvarat si postavu k obrazu svojmu, teraz je kazda postava vlastne rovnaka -
Klasika Hard Core hraci si budu stazovat ze je to zjednodusenie atd ... A vacsina ostatnych ludi bude rado ze si konecne bude moct zahrat Skyrim. Ale aj keby sa to ukazala ako nevyhoda tak moderi to isto napravia :)
-
Jo, TES byly v tomhle směru vždycky trochu napřed - schopnosti na základě používání, nikoli nějakých abstraktních zkušeností, tohle je další krok, takže uvidíme jestli k lepšímu nebo k horšímu. *3*
-
O nějaké destrukci si povíme, až ta hra vyjde. *4*
-
Cože?
-
Premyslels nekdy o tom, ze atributovy system je vlastne zastaraly a nereflektuje plasticnost mozku a tela? Skoro zadna vlastnost neni pevne stanovena az na barvu oci, rysy obliceje a podobne. Sila je zavysla na mnozstvi aktivni svalove hmoty, jejiz tvorba je podminena fyzockou zatezi (proto kosmonauti ztraci svalovou hmotu). Inteligence je mnohafaktorova vlastnost, z vetsiny zavisla na "treningu" prednich laloku (logika, matika...), rychlost zalezi na reflexech, ktere lze upevnovat, konstituce na strave, odpocinku, rozlozeni mysli...
Pokud je to pravda, jsem rad ze se tehle mumie RPG systemu zbavily. Skill stromy podle pouzivani, super :)