Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pekne, brutalni, ale o tom nebyl ani jeden predchozi dil. uvidime jak se jim povede akcnejsi soubojovy system. zvlast kdyz si vzpomenu na jednoduchost oblivionu v kombinaci s timto, tak mam trosku strach, ze pro zrucnejsi hrace to bude jeste snadnejsi
  • No zas je pravda, že až vyjde NUDE patch tak to bude naprd koukat na nahou ženskou bez hlavy... *1*
  • Viděli jste novou ukázku na skyrim? http://www.youtube.com/watch?v=LkO-2v-coho
    *1* *1* *1* *1*
  • Nevie niekto, či sa bude u nás (ČR/SR) predávať krabicová verzia pre steam? Alebo len Games for Windows? Rád by som si ju pridal do zoznamu hier na steame :)
  • Přesně tak, na tohle bych rád znal odpověď, protože pak bych se nemusel neustále rozmýšlet mezi Dark Souls (což by pro mě byl skok do neznáma) a Skyrimem (u kterýho jsem si stoprocentně jistej, že by mě hodně bavil, ale tohle mi Oblivion hrozně kazilo a nechci to zažít znovu). Nakonec stejnak tyhle hry pořídim obě, ale mít tuhle informaci, vim naprosto přesně čemu dám přednost.
  • skaven123
    asi kvoli tomu, ze to je cool paradicka... pockaj ked ti to bude robit pri kazdom 2hom zabiti, znechuti ta to a spomali to hru
  • skaven123
    nieje mrtve, je len sparchantele, ono to raz pride, ze vsetky hry budu na jedno brdo...uz sa k tomu blizime... a ludom sa presytia, hrat stale to iste, vtedy dufam ze sa zacne znova specializovat na vseliake zanre
  • proč se Ti nelíbí? Je to cool parádička. *14*
  • v brne ale bude k dostani jenom gej edice
  • ? v tom pripade jedina rpg ktoru poznam je fallout..
  • RPG bez tahových soubojů je jak pivo bez alkoholu.RPG je mrtvé.
  • Bylo by fajn a doufám že to tak je. Že tyhle komba se otevírají postupně v závislosti na skillu u jednotlivých zbraní. Jako bylo u Oblivionu třeba odrážení štítem, odzbrojení s mečem, sražení na zem a podobně. Jestli se to ukazuje náhodně, je to zbytečný pozlátko a bavit mě to bude chvíli..
  • skaven123
    zdravim
  • Cahir
    Sweeet! *14* Z téhle hry se může vyklubat cokoliv, ale rozhodně nebude gay. Není nad to, když nějakého záporáka opravdu nenávidíte, a pak dostanete možnost ho takhle hezky odpravit.
  • A kde som písal,že to je zastaralé?Ale v TES to pebieha uplne inak predsa než vo Falloute. Tam máš vlastnosti nadefinované na žačiatku a determinuju to ako chceš hrať. S levelovaním sa dajú len minimálne vylepšít použitím oblečenia alebo vecí. V TES si si ich nikdy nenastavoval a išli zvyšovať až na maximum podla toho čo si trenoval a výška ich zvyšenia na level zavisela od zlepšenia dovedností snimi zviazaných. Nakoniec skoro každý končil s postavou čo mala všetko na 100 okrem štastia.Navyše si si musel zatracene sledovať čo si si za level zlepšil,aby ti atribut čo si chcel išiel čo najviac hore. Čiže vlastnosti vobec nerozlišovali akú postavu hráš. Nakoniec si mohol byt poloboh a polyhystor. V Skyrime sice odstranili vlastnosti ,ale zavedením obmedzeného počtu perkov konečne nutia k špecializácii postavy.
  • Taky doufám, že to pujde vypnout, ale moc nadejne to nevidim :(
    Jen doufat, že ta animace probehne opravdu jen pri nakem kritik zasahu občas a ne u každého, ale myslim si, že se brzo objeví mod, kterej je vypne...musíme doufat
  • Nevíte jestli pudou ty "zakončovací rádoby kůl animace vypnout?"
  • Ne ne, to není z AVP, ještě to nikdo neví, ale implementovali tam V.A.T.S. z Falloutu *1* *1*
  • Já to mám na všechny tři směry přes sto kiláčků, takže holt asi budu čekat do pondělí no *13*
  • Chudak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit