Přejít na výpis diskuzí
Kouzla, krev a bojové specializace na videu ze Skyrim
10.11.2011 | Petr Poláček
124 příspěvků
-
Já jdu do Brna...
-
presne, hardcore hraci nech sa idu bodnut, hlavna je masa :)
-
tiež mi to vadí a dúfam, že pôjdu vypnúť tie "cool" zakončovacie animácie ...
inak to vyzerá moc dobre. -
Třeba Quest for Glory I-V hodně stará ale přesto pořád kvalitní hra
-
Bež hlásit bludy někam jinam..
http://mmoboost.cz/the-elder-scrolls-v-skyrim-steam.html -
perky su zobrane predpokladam z fallout, tam napr s.p.e.c.i.a.l zohraval omnoho vacsiu ulohu ako jednotlive skilly, to bolo tiez zastarale?
-
zastaraly je kvoli comu? ze to povie PR nejakej firmy a vam to tak vyhovuje? rozdiel medzi cinkami je 1 kg, vidim ze nevies citat, nejaky typek obhajoval odstranenie atributov a vychvaloval stromy a vyvoj skillov, co je vlastne to iste ako tie atributy (pre teba nechapaveho - ciselne zobrazenie) teda este raz na teba, ked si sa ozval v com je zle ciselne zobrazenie atributov a dobre ciselne zobrazenie skillov?
edit: a vobec, aj tak si beznadejny alkoholik *12* -
Kdo jde dnes na předpůlnoční prodej do Xzonu? XD
-
Tak já tu taktiku použil dříve taky, ale jen na běhání...v jeskyni v Oblivionu jsem běhal do zdi. A když jsem byl poté rychlejší, tak mě to bavilo mnohem víc, protože ta pomalost mě štvala. Stejně tak mi to hodně vadilo i v New Vegas a to až do té míry, že jsem nakonec šáhnul po "addonu", v kterém jsem si rychlost běhání o stupýnek zvýšil. A i díky tomu jsem nakonec tu hru dohrál i se všemi datadisky a prolezl vše co se dalo... Takže zase bych to tak moc neodsuzoval...třeba ho nebavilo čekat dlouhou dobu, než se mu stealth zvedne na požadovanou úroveň aby byl použitelnej... A mezitím jsi ho zapínal jen aby se "naleveloval" ikdyž jsi stejně věděl, že tě chytí (dodávám, že jsem stealth nikdy moc nepoužíval, takže nevím jak přesně v Oblivionu funguje).
Kdybych to ale udělal až do takového extrému jako navrhuješ ty, tak by mě to opravdu asi dlouho nebavilo (alespoň to beru z vlastní zkušenosti, kdy jsem jako malej kluk používal cheaty úplně běžně... :) -
To je fakt...na ty videa jsem už zapomněl. A svůj efekt to mělo jako i tyhle...očekával jsem je každý den :)
-
Já bych tě určitě nekamenoval *1* . Hrál jsem Morrowind i Oblivion, a i když se mi obě hry ze začátku líbily a fakt mě bavily, tak po čase to dost sláblo. Vlastně jsem ani jednu z nich nedohrál až do konce. *1* . Pro mě je nejdůležitější atmosféra a vtáhnutí do děje. Stotožnění se s postavou. V Oblivionu jsem měl pocit, že na mě ty NPC tak nějak nereagujou, a že jsou všichni tak nějak zhulený, nebo na cracku *1* . Jako by byly zakletý. Stejný hlasy, nic moc emoce, hudba příliš zasněná, málo humoru. Nepřátelé útočí vždy stejně. Prostě na Vás hned naběhnou. Byl by takový problém, upravit AI tak, aby se třeba schovávali, nebo před Vámi ustupovali nebo prostě něco...Ale nechci se tím nikoho dotknout. Každej má prostě trochu jinej vkus. Skyrim vypadá v tomhle směru lépe. Uvidíme. Rozlehlý svět a volnost pohybu je vždy na úkor příběhu, a vtáhnutí do děje. Mě naprosto vyhovoval Dragon age:origins - pro mě nejlepší RPG všech dob *3*
-
Ta frekvence videí je u Elder Scrolls asi normální, už k Oblivionu vycházelo deset dní před vydáním jedno video denně a na konci bylo vždy číslo, kolik dní zbývá.
-
Ačkoli se mi ten sytém také líbí, jedna věc mě na něm iritovala (nevím zda bude i ve Skyrimu) - a to zlepšování vlastností (síloa a pod.). Totiž - hra hráče vyloženě tlačila k tomu aby si hlídal o kolik si za úroveň zlepšil jakou dovednost a pokoušel se to skloubit tak aby si co nejvíc zvedl potřebný atribut. Takže abych měl větší bonus k síle uteču k řece a budu pěstmi zabíjet blátokraby nebo dvousetkrát vyskočím abych měl lepší sílu... Tohle absolutně zabíjí atmosféru a gameplaying ale kdo se tomuto zcela vyhýbal měl výrazně slabší postavu.
-
dungeon siege 1
-
Je, v hernej klasike http://gaspowered.com/dsuniverse/
-
Možná jen obrovská natěšenost *1* *1*
-
to je zvlastni, na tom videu prvnich 13 minut ze hry ten boj vypadal opravdu spatne a hloupe, tady to kupodivu vypada vcelku skvele a efektne
-
Kazdy den zprava o Skyrim no to je mi ale masaz a hype a buhvico jeste!
-
super inovativní realistiský systém, kde se optimálně leveluje tak, že zatížíte klávesnici a jdete na oběd/do práce/spát atd.. Samozřejmě pokud chcete postavit nejsilnější build, což já chci vždy ;)
-
"mám rád hry, kde skilly rostou dle používání"
Ono je to ještě v jiných hrách než od Bethesdy?