Přejít na výpis diskuzí
Krabicová verze Battlefield 3 bude vyžadovat Origin
12.8.2011 | Aleš Smutný
192 příspěvků
-
no tak po tomot si BF3 urcite nekupim. Nebudem si do PC instalovat same bullshity len kvoli tomu ze im j*be.
Pockam si par mesiacov a uvidim ci sa umudria, resp ci to bude mat na nich nejaky negativny dopad a nieco s tym urobia. Ak nie tak fuck them -
to: genki.sudo : to si neměl psát teď se tu zase budou hádat co umí BF3 a co umí MW3 a naopak *1* *1*
-
-
Trochu sofistikovaného prudenia nikomu neuškodí.. :-)
-
Hlavne bohuzel obe serie doplatily na nenazranost vedeni :(
-
-
MW3 1:0 BF3
:-) -
-
MW3 síce nebude mať klienta, ale uži si vymakaný IW net s pingom 250 a s nastavením multiplayeru: Play game , Quit game :)
-
-
Mě zajímá kolik eště vymyslí klacků pod nohy, než ta hra konečně vyjde. Pak si zas budou stěžovat na pirátství. Sice mě to nedonutí si hru nepořídit ale budu doufat v nějaký "ojeb", který na to snad vyjde časem.
-
-
Tentokrát ty stížnosti na pirátství budou oprávněné, ale mohou si za to částečně sami.
-
jojo v ojeb taky doufam abych si to pak mohl pridat do steamu jako moje ostatni nesteamovy originalky protoze mit vsechny friendy 2x jedno ve steamu a jedno v originu bude dost na nic kor kdyz BF3 bude snad moje jedina originalka od EA :)
-
delaji ze zakazniky blbce ktery si maj nechat vsechno libit... ale co za to?
-
-
NJn... sice nemam origins rad uz jen proto ze je to do puntiku okopcenej steam ale zase si rikam ze trochu z konkurence muzeme zase tezit my vsichni. BF3 uz mam predobjednanej. Nepanikarte prosim.
-
Jééé co si to EA myslí? Udělá si svou ,,super,, službu která má sotva budocnost....nenabízí nic co by neměl Steam 100x lepší a akorát jsou z toho motanice a otravuje to běžného zákazníka...od EA si nikdy nic tedy nekoupim protože nakupuju pouze na Steamu..
A když jsem se ještě dozvěděl, že když 2 roky nebudete na tom účtu hrát tak vám ho zablokujou spolu se všemi hrami tak jsem nevěřil čeho je EA schopna...
Doufám, že na tom nehorázně prodělaj a uvědomí si, jak moc pozdě z touhle věcí přišli... -
-
No každopádně se najdou lidi, kteřá na Steam nadávají... ale v porovnání s Originem (evoluce EA Download Managera)... Bůh žehnej Steamu *4*. Origin mi prostě připadá jako Games For Windows Live, prostě totální a otravná blbost. Steam je jiný, ten alespoň jede ve velkém a sám se na něj občas podívám, jaké indie hry zrovna vyšly, jaké jsou nová dema atd. Origin jsem otevřel pouze tehdy, když jsem si do něj (neúspěšně) chtěl přiřadit novou hru.
-
Oni ho mohou zablokovat, ne že ho určitě zablokují.
-
-
a vyhledávání serverů a pouštění bf3 přes prohlížeč vám taky přijde normální? a srovnávat origin se steamem? to je jako srovnavat trabant se subaru, obojí jezdí.
-
Neva yase bude hack
-
-
spis se pirati vrati na BF2 ktery jde vpohode hrat prez vpnky, teda pokud nebude BF3 mit lan a budou to obchazet taky :)
-
-
ja myslel ze s eto vedelo celou dobu ze origin bude i u krabicovky teda aspon me to bylo jasny
-
-
cast lidi doufala ze ne tak mozna proto to pisi.
-
Jasne ze vedelo, logicky kdyz to ma digitalni verze ma to i krabicova, jenze mistnim to docvaklo az ted a kopou nozickama
-
-
Prijde mi absurdni tohle udavat jako duvod k nekoupi, kvuli jednomu programu navic co nic spatnyho nedela. Nebo jen dalsi chabej duvod warezaku kteri by si origo stejne nekoupili i kdyby tam nebyl treba steam / origin nebo nejaka smesna ochrana *1*
-
-
mi prijde absurdni mit naistalovanych 20 sluzeb abych si mohl zahrat 5 her. *7* *7*
-
-
uved priklad, 20 sluzeb ktery musis mit na 5 her
-
-
mit tuny spustenych klientu ti prijde normalni jen proto, ze EA se nelibi podminky Steamu?
Me teda ne a kvuli jedne hre origin nebudu vubec instalovat, budu doufat, ze to EA prejde..... -
-
Zase jen vymluvy, proc by si jich mel mit spustenych tuny? Hrajes jednu hru automaticky se ti pusti jeden klient. Kdyz ses blbej a mas na pozadi pustenej kdejakej bordel pak chapu *11*
-
-
Někdo třeba používá Steam k jiným věcem, než spouštění her.
-
súhlasím... sú to výhovorky... pri takom company of heroes je tiež niečo obdobné a nikto nekričí...
-
-
-