Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kazdej si tady do PC instaluje buh vi jakej shit, ale pak najednou jeden program, kterej je "klon" steamu, si odmitate nainstalovat a je to hlavni duvod, proc nekoupit bf3.. -.- ehm.. joo, jasny. *8*
    • Já si nestěžuju... já už Origin nainstalovanej mám *15*.
    • zx_spektrum
      Každý možná, ale někdo s IT praxí skoro 20 let ví, co dělá a rozhodně neinstaluje "buh vi jakej shit" *2*

      Edit: tři mínusky od tří dětí pro které je PC záhadnou bedničkou?
      • Duuku_cz
        Klasika, nekdo se mnou nesouhlasi hned je to dite.
      • Ja samozrejme taky vim, co delam, ale prijde mi smesny udat tohle jako duvod k nezakoupeni bf3.. *7*
        • v BF2 mam nahrano viac ako 2000 hodin a tych dovodov preco si nekupit BF3 je az moc. Tresnicka na dorte je zas nejaka podminka nainstalovani komercniho sniff shitu od vydavatelstva ktore z duse nenavidim. Ked si chces byt tupy konzument tak si bud, ale nevnucuj svoje nazory ze mat nainstalovanych 5 platforiem od 5 distributorov je normalne. Ak je nieco normalne, je to nepustat si shajt na pocitace. A ako ti uz niekto vysvetlil vyssie, pracujeme s pocitacmi dlhsie ako vy ste na tomto svete a ANO je to dobry dovod vykaslat sa na cele BFBC3 (jak pracovne nazyvam BF3).
          • No vetsi srandu jsem dlouho necetl, abych se priznal.
            Nikde jsem netvrdil, ze to je normalni, ale hlasat tady, ze BF3 nekoupim, protoze bych si musel nainstalovat origin, je blbost. Jaky dalsi mas k tomu duvody? Urcite stejne kvalitni.
            "Nevnucuj svoje nazory".. hochu, ty jses normalni traged.
            "pracujeme s pocitacmi dlhsie ako vy ste na tomto svete".. :D nejzoufalejsi argument, co jsem kdy slysel. V prvy rade nemas ani tuseni, kolik mi je let a v neposledni rade o tom bych silne pochyboval, nejen kvuli urovne tveho vyjadrovani a fungovani v diskusi.
            Sam jsi se degradoval na nekoho, kdo ma nazor, s kym nema cenu se dal bavit. Gratuluju
            • len som povedal ze Origin moze byt padny dovod zrusenia predobjednavky, pozri sa okolo seba -- ludia to uz robia. Nemienia si nechat kakat na hlavu a zneprijemnovat si zivot chujovinami. Okrem toho BF3 neni ani nasledovnik BF2 ale skorej BFBC3 a so vsetkymi jeho featurami a battlelogom a neviem cim vsetkym je BF3 idealny kandidat na zrusenie predobjednavky. Neviem comu TY nerozumies. Budes mat 5 vydavatelstiev, kazde bude mat svoju platformu a ty budes mat nainstalovanych 5 online programov ako je Steam, hej? LOL.
            • Problem je, ze tys neuvedl zadny fakticky veci. Ze mas na bf2 2000 hodin? No, to je parada, uznavam te. Ja na tom tolik rozhodne nemam nahrano, presto si nemyslim, ze bych tu hru neumel a neznal, jen preferuju napr. dotu. To, ze neuvadim vek, je ciste jen moje osobni zalezitost. Na druhou stranu by sis mohl uvedomit, ze kvuli praci na hry, potazmo ani na dotu nemam moc cas, takze mi asi 15 let nebude -.- .. Je fakt, ze ctyricatnik taky nejsem.
              Ja si necham s r a t na hlavu od EA? Tim, ze si stahnu jejich Origin, kterej maximalne tak prispeje do konkurencniho boje? Noo, to je velka zlost! Chlape, ty mas problem. Velkej.
              Diskutovat se mnou diskutovat? Tak ted nevim, co delas. Rozhodne muj rozum na pravou miru neuvadis.
              Smekam tve zhovadelosti, vsechna cest
            • vubec si nezareagoval, prumerny vek parana tiscali je pod 20 takze kdyz sis to vzal osobne, tvuj problem, vubec si nereagoval na fakticke veci ktore som uviedol. a diskutovat tu s tebou nediskutujem,uviedol som ti tvoj rozum na pravu mieru, ze nas zo starej skoly uz EA sere, za to ze ty si nechas kakat na hlavu od EA, za to ti clovek nemoze.... uzivaj si origin aj bfbc3
            • *na nekoho, s kym se nema cenu dal bavit.
  • Steam se mi před lety vecpal do počítače dost brutálně, prskal jsem a všemožně si stěžoval na vnucenou "kravinu na ploše", co jen žere zdroje. Proč se to změnilo? Steam mi časem nabídnul, co jsem od té doby jinde nepotkal - komfortní obchod, tržní (=aktivní a poptávku podporující) slevy a nakonec se na steam koukám dost často. Ne že bych musel, ale protože chci. Chci se podívat, jestli hra, co jsem si kdysi stáhnul a užil není k dispozici za pár drobných a já bych si ji tak mohl užít komfortněji, než co mi poskytuje warez fórum a share služby. Plus jiné důvody, které se mi nechtějí rozvíjet.
    Takže k originu se stavím střízlivě, už neprskám, že musím stahovat další službu, protože časem to může být úžasná věc. Spíše mě zajímá, jestli mi origin může nabídnout to, co Steam - aktivní práci s cenami, široký výběr a pohodlí. A jak to zatím vypadá, nic z toho na originu čekat asi nemohu, protože EA chce jen rýžovat a uživatelský komfort je zajímá jen minimálně (viz rušení MP serverů některých 2 roky starých her!), na originu bude pouze portfólio EA (taky výhra ...) a pohodlí zatím hodnotit nechci, zatím tu službu pořádně neznám.
    Takže to vypadá, že se vrátím ke starým pořádkům - pár her si stáhnu z warezu a pokud se ukáže, že origin bude slušná služb, nebude zatěžovat můj nebohý procák (což na slotním počítači moc nevadí, v notebooku už je to nesrovnatelně vážnější, třeba jen kvůli zbytečnému teplu) a pokud s origin ukáže jako rozumná služba, asi časem na ploše uvítám novou ikonku.
    • To mas pravdu. Kdyz jsem si chtel zahrat brachovy CSS, tak me to jen otravovalo, ale pak jsem si na to koupil TF2 (uz na svuj ucet), fear2, DiRT2 a celkove jsem to zacal vic vyuzivat a nestezuju si.
      Kazdopadne s tim druhym odstavcem uplne nesouhlasim. Je fakt, ze zrusit servery treba NHL 09 je smutny, obzvlast kdyz to byl posledni NHL rocnik na PC, ale asi je k tomu vedl nejaky duvod (a pravdepodobne to tolik lidi nehralo). Navic jsou to hry vydavany kazdej rok, tak taky potrebujou, aby si to lidi kupovali zas a znova :). Pokud vim, tak bf2 servery stale bezej a jak je to stara hra, takze tohle tvrdit mi prijde trochu prehnany. A co se tyka tech cen, tak jsem tam nedavno koupil BC2 Vietnam za 5 liber, coz je skoro o 3 stovky levneji, nez kdekoliv jinde, co jsem tak hledal u mych oblibenych prodejcu (xzone,..), takze zatim si nestezuju. A treba se budou snazit a bude to aspon nejaka konkurence. No uvidime, myslim, ze muzeme bejt maximalne prekvapeni, protoze by byli sami proti sobe, kdyby si kazili dobry hry nefunkcni sluzbou.
      • ze ja se s tebou vobec zacal bavit. Ved ty obhajujes kroky vydavatelstiev ktore idu proti tvojim pravam. Ako rusenie podpory hier ci multiplayerovych serverov. Ty si naozaj enchas KAKAT na hlavu :)
  • Nemám zájem instalovat nového klienta, který za sebou nemá ani pořádnou premiéru. Nenabízí nic nového, ba dokonce nenabízí ani minimum z toho, co přináší perfektně fungující Steam.
    Stejně jako kdysi u Assassin's Creed 2 (čekání se vyplatilo!), ruším i předobjednávku BF3 s konstatováním, že letos (bohužel) vyhraje Ko(ko)tick a jeho MW3. *11*
    • asi se pridam, protoze co je moc to je moc. BF3 neni pro hrace BF2. Je to BFBC3 pro konzolisty a specialne hrace COD, aby pretahli prodeje od Activision. Nejaka serie BF nebo obrovska fanouskovska zakladna BF2 nejake EA nezajima a podle toho taky dopadnou...
      • nah toto pisem vsade a vacsina ludi to ignoruje alebo sa mi to snazi vyvratit aspon je vidiet aky ma BF 3 (BC 3) hype jednoducho EA su zmrdi a slova DICE ako to bude pravy BF a ze s BC to nebude mat nic spolocne su kecy
  • a vyhledávání serverů a pouštění bf3 přes prohlížeč vám taky přijde normální? a srovnávat origin se steamem? to je jako srovnavat trabant se subaru, obojí jezdí.
  • SKIDROW popřípadě RELOADED to jistí...
    • Multiplayer ti taky jisti piratsky skupiny co ?:)................. *7*
      • multiplayer nehraju
        • ted si mi to nandal teda. rikas jen piratis a uzivas si orgii s umelou inteligenci?:) jak vzrusujici.
          have fun.
          • já třeba nemam potřebu hrát stylem Respawn, kill dead, respawn kill dead jak blbeček pořád dokola (ano dřív v pubertálních letech jsem hrával CoD2, FEAR Combat, ale už sem vyrostl). Radši si zahraju pěknou příběhovou kampaň hezky v klidku... když Multiplayer tak MMORPG.
            • Darksider proč se do toho vměšuješ, když nepochopíš, že ne všechny musí zákonitě bavit to co tebe. Já se klidně k chlapům přidám. Ano, taky mě bavil CSS, DoD, CoD, celkem mě tedy pořád baví BF2 a BFBC2, ale já dám prednost příběhu, před zběsilou akcí, v pohodě, v klídku, žádnej stres. A přesně jak napsal Honza... na MP hraju v podstatě jen MMORPG, protože tam se dá v klidu komunikovat, nikam mě nic nehoní, ale jsem s lidma co mi rozumí.
            • chapu, tekze MP je pouze pro pubertalni deti. diky za vysvetleni, mel bych se nad sebou teda zamyslet, co ja tady vubec resim, az vyjde pujdu na torrent a.....

              lol lidi dete na vzduch je tam hezky :)
    • on lže, stáhne si to z netu. volám policii. pujdeš sedět *16*
      • Vtipný :D slyšel si někdy o někom koho zavřeli za stahování her? zavíraj se velký vypalovači a prodejci.... po domacnostech nikdo nejde protože by šlo vždy jen o přestupek :D
        • Duuku_cz
          Slysel, celkem nedavo nedaleko v Klasterci nad Ohri udelali zatah a ver nebo ne zadny velky ryby to nebyly takze sni dal ze jsi nedotknutelny. Jasny, moznost, ze brzy zaklepou u tebe je velice mala, ale je tu
          • jo já taky slyšel za svuj život asi o 2 případech a vždy dááááleko mimo mé bydliště. a to je za 30 let docela málo případu v poměru k počtu obyvatel :) A jak jsem řekl používám Cracky na originálky kvuli pohodlý a ilegalně stahlé hry jako dema, nevidim na tom osobně nic špatnýho
            • jo přesně já si taky koupil origo crysis ale cracknul sem ho abych nemusel vždycky hledat originálku, a další věc když chce hra připojení k internetu taky crackuju protože někdy se stane že mi net třeba nejde tak právě proto jdu hrát a když by to záviselo na připojení tak bych si taky nemusel zahrát nic proto crackuju i originálky ale i si stahuju abych tu hru vyzkoušel protože kdybych si koupil TDU 2 tak bych do dvd používal maximálně jako frisbee protože tam po*rali an co šáhli
      • :D:D
    • Duuku_cz
      Tobe prijde normalni se otevrene hlasit k tomu ze to ukradnes?
      • jiná reakce se od Plejstejšňáka čekat nedá :)
      • Akorád to že hru stáhneš neni krádež víš... trestného činu se dopouští Uploader. Pokud hru stáhneš a nenainstaluješ je vše v pořádku, Pokud spustíš instalaci a odsouhlasíš podmínky tak jsi porušil zákon. Pokud je hra ale REPACKována a neodsouhlasuješ žádný podmínky, nikdo ti nemuže nic říct a tak to je!
        • Meles naproste kaviny!! Na software(programi,hry atd..) plati uplne iny zakon nez na filmy a hudbu! K trestneho cinu dochazi jen kdys mas hru stahlou na disku a nemosi byt ani instalovana. Takze vymluvy tipu, za to muze jen uploader a ja sem v klidu je hovadina.
          • Oprava: Meles naproste kaviny!! Na software(programi,hry atd..) plati uplne iny zakon nez na filmy a hudbu! K trestneho cinu dochazi uz kdys mas hru stahlou na disku a nemosi byt ani instalovana. Takze vymluvy tipu, za to muze jen uploader a ja sem v klidu je hovadina. Viz. kdyby ktobe prisly nahodu na kontrolu a nasly na disku u tebe programy a chtely od tebe dukaz se su prave(faktury atd.) jak to asi dolozis.
            • blbosti pánové něco si přečtěte ;) v tom případě pokud mam doma ORIGO disk s hrou, ale tu hru sem budto naše nebo dostal tak sem taky porušil zákon :D
            • Ringo: Nesmysl, je to přesně opačně. I ISO (dokonce i jakákoliv jeho část) je jakožto autorské dílo chráněno zákonem. A naopak, odsouhlasení licenčních podmínek u nás nemá žádnou právní váhu, platí Autorský zákon.
            • ringo: Omylem si stahl. Image vlastne nic neni . Jo jasne, jen sa obhajuj :-) ee uz kdys to mas stahle na disku bez instalace tak porusujes zakon(stale mluvim pozouze o software).
            • meleš naprosté kraviny. Kdyby u tebe na disku našli Image typu Iso atd... a tys je neměl nainstalované nic ti nemužou. protože jako holej image je to vlastně jen nic a mohls to stahnout kdekoli legálně i omyem (uložto, czshare) až pri instalaci a odsouhlasení podminek porušíš zákon, proto tam ty podmínky jsou. pokud bys to měl nainstalováno tak neni tvoje povinnost mít faktury (já mam několik origo her a faktury nemam)
        • Duuku_cz
          Koukam ze notoricky warezaci jsou dobre pripraveny krast a mit dobre vymluv, tady sem bez sance *1*
          • jasný já mam taky X360 bez flashe a mam na to origo. o konzolích se tu nebavim :)
          • neni to o připravenosti krást. Jde o ignoraci dnešní doby a vývojářů. Dema nikdo nedělá. 95% her stojí za prd takže člověk nemá absolutně šanci zjistit za co svoje peníze utrácí. samozřejmě ty máš doma všechny hry origo a nikdy si nehrál žádnou co si nekoupil :D:D:D vtipný
            • Duuku_cz
              A vis ze jo? Na PS3 mi hack za to nestoji *3*
      • co to meleš? řekl sem snad že to nekoupim? říkám jen že určitě vyjde Crack od Skidrow kterej tohle smetí zakáže či obejde.
        • Duuku_cz
          bez komentare *1* Ono existuje neco co mi obejde steam kdyz budu chtit hrat treba TF2?
          • nechapu proc do toho hned tahaz ciste multiplayerovou hru u tech je to samozrejme k nicemu ale nebyt cracku nedohraju si pohodlne ani svou originalku assassins creed2..... jelikoz je crackovani tak jednoduche tak existuje hodne lidi kteri si crackujou originalky kvuli pohodli, aby nemuseli menit DVD v mechanikach, byt pripojeni stale na internet atd :)
            • s timto plne souhlasim
            • to asdwa: máš blbej crack, funguje to a uklada se to normálně
            • A jak jsi vyresil problem s ukladanim? Bez netu se mi to nikdy neulozi *16*
            • Amen Předsedo!
          • proč bych měl hrát TF2? BF3 koupim kvuli SP.... MP nehraju
  • Mě zajímá kolik eště vymyslí klacků pod nohy, než ta hra konečně vyjde. Pak si zas budou stěžovat na pirátství. Sice mě to nedonutí si hru nepořídit ale budu doufat v nějaký "ojeb", který na to snad vyjde časem.
    • Tentokrát ty stížnosti na pirátství budou oprávněné, ale mohou si za to částečně sami.
    • jojo v ojeb taky doufam abych si to pak mohl pridat do steamu jako moje ostatni nesteamovy originalky protoze mit vsechny friendy 2x jedno ve steamu a jedno v originu bude dost na nic kor kdyz BF3 bude snad moje jedina originalka od EA :)
    • delaji ze zakazniky blbce ktery si maj nechat vsechno libit... ale co za to?
  • Pokud se pamatuju vsechny Battlefield hry maji zatim EA Account a pod tim muzes mit hry vsechny. Na co mi k tomu bude Origin? Chci to jen hrat, neptrebuju obchod a ani se socialne sblizovat.
    • Pred 14 dny doslo k tomuhle:) Your EA account is now called an Origin account.Your login and password are the same, and all EA account information is in your Origin account.
  • Já si nahrahu do kompu klidně i Mária!! Hlavně ať už mám BF3 *14*
  • No nekupit a nehrat taku vec ko BF3 kvoli Originu??? Ako to musi byt uz aka brzda aby toto bol dovod na nekupenie hlavne ak sa mu ta hra paci ....... Ale tak ludia su fakt v poslednej dobe.... Staci sa pozriet na social siete.
  • Je mi to úplně jedno... nevidím, důvod se zrovna kvůli tomuhle rozčilovat, sou horší věci
    • Přesně tak. Máš recht. Nevim co tu ty lidi řeší za kraviny *4*
      • lol.. treba ze je to dalsi otravna kravina kterou musi mit clovek spustenou v kompu, co mu bude zrat ramky a akorat otravovat zivot....
        • Jsi zřejmě ještě školák a máš úplně jiné priority které ti otravují život .. například zapnutý Origin. Pro mne je priorita postarat se o rodinu a neztratit práci už v tak zas*aný době. Holt jiná ves..
        • Já nemívám spuštěnej steam non-stop, stejně tak neudu mít tohle, jen když si pudu zahrát... a to už je mi jedno jestli je zpuštěmej steam, nebo origin....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit