Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Začínám být už opravdu naštvanej taková super hra jako Battlefield a oni ji dokážou vše možně znepřijemnit těma kravinama co kolem toho dělaj
    • Je to opruz to ano, nicmene nejde jim to zazlivat.. Ackoliv se me to netyka, protoze odpovidajici PC ktere by BF3 zvladlo nemam, jsem v napeti jak dopadne konzolova verze :l Stejne ale vymazlne verze by mela byt pouze ta pro PC takze spis bych byl prekvapeny kdyby to v mem pripade dobre dopadlo. Proc tomu tak je ale naprosto chapu. a BF3 samozrejme preju aby se stal tim kym chce stat.... gl.
  • Duuku_cz
    Prijde mi absurdni tohle udavat jako duvod k nekoupi, kvuli jednomu programu navic co nic spatnyho nedela. Nebo jen dalsi chabej duvod warezaku kteri by si origo stejne nekoupili i kdyby tam nebyl treba steam / origin nebo nejaka smesna ochrana *1*
    • mi prijde absurdni mit naistalovanych 20 sluzeb abych si mohl zahrat 5 her. *7* *7*
      • Duuku_cz
        uved priklad, 20 sluzeb ktery musis mit na 5 her
    • mit tuny spustenych klientu ti prijde normalni jen proto, ze EA se nelibi podminky Steamu?
      Me teda ne a kvuli jedne hre origin nebudu vubec instalovat, budu doufat, ze to EA prejde.....
      • Duuku_cz
        Zase jen vymluvy, proc by si jich mel mit spustenych tuny? Hrajes jednu hru automaticky se ti pusti jeden klient. Kdyz ses blbej a mas na pozadi pustenej kdejakej bordel pak chapu *11*
        • Někdo třeba používá Steam k jiným věcem, než spouštění her.
        • calwin
          súhlasím... sú to výhovorky... pri takom company of heroes je tiež niečo obdobné a nikto nekričí...
  • pokial to vo finale bude vyzerat tak ako mi to zatial pride (dufam ze to tak nebude) – teda hratelnostou a vsetkym to bude vyzerat ako BC 3 a menu a server browser atp. bude obstaravat LEN Battlelog tak sa im na to vy*erem - "Prozatím to tedy vypadá na styl spouštění Battlefield 3 asi takto – zapnete Origin, spustíte Battlefield 3. Otevře se Vám prohlížeč internetu a v něm stránka s Battlelogem. Přihlásíte se, vyberete si server, kde budete chtít hrát a spustíte hru."
    • so vsetkym infom co mam sa mi to cim dalej menej paci totiz mi to zatial pride len ako vylepsene BC a nie ako plnohodnotny BF a aby mi browser a menu atp. zaviseli od Battlelogu mi tiez nedojde najlepsie ale este to tu nie je tak uvidime ako to dopadne
    • Uvidime jak to dopadne. Pokud cele to prihlaseni probehne v rozumne rychlosti,tak to neni tak hrozne. Pro me je navic dulezitejsi, jak zvladnou vydani hry tak, aby zase nebyly problemy s prihlasovanim kvuli pretizenym serverum. Zkratka chci hrat hned jak mi hra prijde a ne cekat nekolik dnu, nez to vyladi kvuli "necekane" velkemu zajmu hracu.
    • Pouze s tím rozdílem, že zapneš browser s battlelogem, vybereš server či přátele, jdeš hrát. Vše ostatní proběhne na pozadí až po úplné načtení hry. To je pokrok, žádné animace a retardované rozhraní ve hrách.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit