Přejít na výpis diskuzí
Králem roku 2011 je Crysis 2... v pirátění
3.1.2012 | Aleš Smutný
286 příspěvků
-
to máš pravdu, ale rozdíl mezi těmito hrami byly kdysi propastné 3 roky. A ten progres byl znát. Jak v technologii, tak v hratelnosti.
-
Jednoduse - vzali cislo z prvniho trackeru, vynosobili tisickrat a voala - mame realne a pravdive cislo...
-
LOOOOOOOOOOL vyjebanej hlupák zas píše kraviny...
-
Pokrytectví je patrně jeden z hlavních rysů moderního člověka. Každý někde něco bere bez toho, aby za to platil, třeba už jenom proto, že se to legálně sehnat prostě nedá. Proto mi přijde zcestné porovnávat herní průmysl s jinými odvětvími zábavního průmyslu. A taky protože většina her si vydělává jen a pouze prodeji (pokud vím).
Co mě přijde směšné je otevírání tohohle tématu při každé příležitosti. -
LOOOOOOOOOOL vyjebane warez PC.
-
mm to nebude podle me alibismus ani nic takoveho. imho jednoduse chyba systemu. exploit. a clovek se ho jen naucil vyuzivat
-
co se tyce otevrenyho prostredi tak si asi neslysel o Far Cry 1 a i to bylo dost graficky naslaply na svou dobu *15*
-
A mě zase bavila dvojka více. S oblekem se dalo více vyhrát, dalo se projít úrovní vícero způsoby a používat různé taktiky na různé nepřátele. Design byl sice koridorovější narozdíl od jedničky, ale zase pohlednější a detailnější (já vím, že to je běžné, když jde rozloha na úkor detailů a každému se líbí něco jiného), takže bych C2 neviděl jako špatnou hru. Je to jen otázka vkusu a tvůj názor ti neberu, ale rozhodně se nejedná o sračku.
Mně se zase nelíbila jednička tolik a taky nenadávám, že si obdiv mnoha hráčů nezasloužila. -
Těmto číslům bych stejně moc nevěřil.
-
ale kdeže, je to to samé jako si normální produkt vyzkoušet v prodejně (jen v pohodlí domova).
-
a s čím srovnáváš? Pokud jde čistě o fps. Byla to první nextgen střílečka, kde bylo výborně zkomponované volné prostředí a linearita. Nanosuit i úprava zbraní za chodu bylo v té době též nové. A korunu tomu dávala technická stránka věci, od movementu, přes fyziku po grafický kabátek.
-
vidíš to, a ta hra měla přitom v předstihu demo. a bylo ti to k čemu? když někdo neumí nakupovat, nezachrání ho nic... a výmluv může mít milión.
-
ja tez tu hru najpv stahnem zahram a jak se mi paci tak ju kupim uz sa nechcem odrbat jak u Gothic4 - Arcania .
-
Ano, neni to o veku, ale o charakteru cloveka. A bohuzel konzumni spolecnost smeruje ke ztrate mravu a bezcharakternosti. A zatim co za meho mladi jsme se konzumu velmi branili a pohrdali jim, dnesni mladi mu podlehli a hltaji ho se vsemi jeho negativy.
-
Kdyz nekterym stoji za ztratu cti a protizakonne jednani, tak urcite stoji i za penize. Protoze co je vic, par susnu nebo cest a charakter. Za kolik jsi ochotny ji prodat?
-
Nenech se tim rozladit, cesi jsou proste az na vyjimky bezpaterne a bezcharakterni sv1ne. A tem kteri jsou nahodou jini a cestnejsi, jako treba pan Havel, tak tem se smeji a nadavaji. Ceska povaha.
-
O piratstvi se psalo uz v excaliburu. A to jeste nebyl ani internet, ktery jej velmi akceleroval.
-
Existuji. Neexistence dema neni opravneni k piratstvi.
-
Hral jsem C1 i C2. C1 nebyl zadny zazrak, lehce nadprumerna strilecka zajimava trochu nanosuitem a vice technickou urovni grafiky, casem nastoupil stereotyp. C2 nebyl objektivne o nic horsi, a akorat nesplnil ocekavani, takze subjektivne pro mnohe predstavoval zklamani. A je tu rada daleko lepsich her, nez tyto dve.
-
protože masa hlupáků co nakupuje braky má ve statistikách nejsilnější slovo .