Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To že se konzolový trh spokojí s větší sr4čkou (větší prodeje), není problém PC, ale lidí, kteří hrají na konzolích. Např. Crysis 2 byla tak špatná hra, že bych si jí nepořídil ani ve výprodeji za 300Kč, a to patří první díl mezi to nejlepší za poslední dekádu.
  • jaké demoverze? Žádné neexistují :)
  • smejki
    fuck lol. tyhle dvě věci si furt pletu (jen názvem). a tak jsem radši šel přesvědčit a evidentně narazil na špatný zdroj, děkuju za opravu.
  • tak to je mi tě líto.....ale chápu, každej má to svoje do čeho cpe prachy. Ale tim,že si dal za rok do her 40 000kč :-D .....tak tim ohromíš akorát díte--gamblera-nebo chudáka vykázanýho ze společnosti,kterej nemá žennskou,kamarády,koníčky,tak se rozhodl svůj život prosedět na prdeli u pc....snad nejsi ta třetí varianta,nejlíp pro tebe vychází ta první a že ti to kupujou rodiče ;) to máš teda hodně,hodně hodnotnej život,když jen hltáš co vyšlo a co můžeš fárat :-DD
  • myslim ze ke ozkouseni hry slouzi demoverze, a ne stahovat plne verze.
  • už ses vykecal :)?
  • XorxoxTalarius
    Hmmm ... pokud by jsme uznali ze to cislo 4 miliony je opravdu pocet lidi kteri si ji stahli (o cemz silne pochybuju), tak je nutne podotknout ze vekou cast techto stazeni delaji tzv. "Zkouseci" coz jsou lide kteri si hru zkusi nez si ji stahnou aby zbytecne nevyhazovali jejich tezce vydrene penize ... ja osobne mezi ne patrim, hru stahnu, zkusim, bavi - koupim, nebavi - nekoupim, jde z disku .... a v pripade Crysis 2 ... Po te co diky sve hre ukazali co si o PC komunite mysli ... jsem si hru koupil, ovsem uplne jinou a to Crysis puvodni a nelituju tech penez a jsem vice nezli spokojeny :)
  • mozem povedat jedine za Slovensko, najprv nedostupnost originaliek, a neskor prehnane ceny
  • Já ale ani nechci aby si o tom se mnou diskutoval! Jinému názoru samozřejmě ochoten porozumět sem a jsem ochoten i o něm diskutovat pokud tady takový názor je. Ale NIKDO mě nepřesvědčí o tom že stahování her zadarmo neni špatná věc!!!

Když si hru koupíš, tak si zaplatil autorovi (+ pár dalším) za její vývoj a distribuci a ocenil si jejich práci. Když si hru stáhneš, tak si okradl vývojáře a distributory a podvedl si je. Jiná varianta tady není.

Bohužel hromada lidí toto není ochotná pochopit, protože se vymlouvají na to že to dělá každej a řikají si, proč já bych za to měl platit když ostatní to mají zadarmo. Já to na jednu stranu chápu, ale nic to nemění na tom že to neni správné a ani legální.
  • Kr.Pa
    takze za 1200 vlastne nic neziskam *15*
  • Jen bych opravil, že tohle není interpolace ale extrapolace. Zatímco interpolace je při vhodně zvolených uzlech velmi přesná, extrapolace je prostě vždy jen odhad a její přesnost není zaručena a tedy o pirátění v době dem nevíme pořád nic.
  • matty-the-gamer
    Ach jo, s tebou nemá cenu o něčem diskutovat, jsi dutej jak bambus. Takový věci běž raději vykládat sobě podobným... *7* A já se ani na nic nevymlouvám, řekl jsem tu snad někde, že jsem zazobanej warezák? Ne, sice si taky často něco stáhnu (on se z toho ten svět nepodělá a doufám že ty také ne), ale jinak si většinou normálně hry kupuju. A ne, nejsi chápající člověk, protože ani nedokážeš porozumět jinému názoru.
  • Ty sy snad mentálně postiženej!!! Nechápu jak prostě nemůžeš pochopit že když ukradneš produkt který někdo vyrobí za účelem zisku a vlastní na něj veškerá práva tak je to prostě a jednoduše krádež.

A ty i tobě podobní, kterejch je tu v této diskuzi, republice i na světě nespočet si může s podobnejma výmluvama leda vytřít kaďák... A my ostatní normálně chápající lidé můžeme jen doufat že i Vám to jednou třeba taky dojde.
  • Asi se mi to zda, ale mam dojem, ze se pred masovym nastupem konzoli o kradeni her moc nemluvilo. Cim to asi bude?
  • what a load of crap. Snad kazda veta uplne dementna
  • I když sem člověk napíše něco rozumného tak dostane zápory. Dostane je jenom proto že takzvaní hráči si stojí za tím že krást je v pořádku a kupují jenom hlupáci. Takový člověk je pro mě odpad, zloděj a ještě si říká hráč. Hlavně že na počítač obyvkle má. Nebo na alkohol a cigarety a přitom z toho má míň ne kdyby tu hru koupil. Stejně to nemá cenu, tady u nás v tom absurdistánu je člověk ke kradení v podstatě vychováván. Politici, policie atd.... všude se krade tak si ti naši hráči myslí že je to v pořádku. Když člověk napíše argument nebo srovnání, tak hned píšu že srovnává hrušky a jablka a přitom je to krádež jako krádež. Ale co, třeba vás piráti taky někdo v budoucnu okrade a začnete uctívat jiné hodnoty.
  • Kr.Pa
    http://www.youtube.com/watch?v=ALZZx1xmAzg
  • smejki
    ne nadarmo zná matematika nástroj interpolace. nebudu hledat konkrétní data, ale dle všech studií piráství pomalu a stále klesá.
    např. dle tohoto zdroje je míra piráství (obecná, ne herní, ta je jistě mnohem vyšší) v ČR 39%. Dle wikipedie je míra piráství v ČR v roce 2005 přes 45%.

Můžeme se há dat o číslech, což nemám v plánu, ale míra piráství byla onehdy vyšší než dnes.
  • Jako by si snad tahle hra vůbec zasloužila, dávat za ní tvrdě vydřený peníze.
  • Názor hodný jednoduchého trhovce, co k tomu dodat. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit