Přejít na výpis diskuzí
Králem roku 2011 je Crysis 2... v pirátění
3.1.2012 | Aleš Smutný
286 příspěvků
-
To že se konzolový trh spokojí s větší sr4čkou (větší prodeje), není problém PC, ale lidí, kteří hrají na konzolích. Např. Crysis 2 byla tak špatná hra, že bych si jí nepořídil ani ve výprodeji za 300Kč, a to patří první díl mezi to nejlepší za poslední dekádu.
-
-
Hral jsem C1 i C2. C1 nebyl zadny zazrak, lehce nadprumerna strilecka zajimava trochu nanosuitem a vice technickou urovni grafiky, casem nastoupil stereotyp. C2 nebyl objektivne o nic horsi, a akorat nesplnil ocekavani, takze subjektivne pro mnohe predstavoval zklamani. A je tu rada daleko lepsich her, nez tyto dve.
-
-
a s čím srovnáváš? Pokud jde čistě o fps. Byla to první nextgen střílečka, kde bylo výborně zkomponované volné prostředí a linearita. Nanosuit i úprava zbraní za chodu bylo v té době též nové. A korunu tomu dávala technická stránka věci, od movementu, přes fyziku po grafický kabátek.
-
-
co se tyce otevrenyho prostredi tak si asi neslysel o Far Cry 1 a i to bylo dost graficky naslaply na svou dobu *15*
-
-
to máš pravdu, ale rozdíl mezi těmito hrami byly kdysi propastné 3 roky. A ten progres byl znát. Jak v technologii, tak v hratelnosti.
-
-
A mě zase bavila dvojka více. S oblekem se dalo více vyhrát, dalo se projít úrovní vícero způsoby a používat různé taktiky na různé nepřátele. Design byl sice koridorovější narozdíl od jedničky, ale zase pohlednější a detailnější (já vím, že to je běžné, když jde rozloha na úkor detailů a každému se líbí něco jiného), takže bych C2 neviděl jako špatnou hru. Je to jen otázka vkusu a tvůj názor ti neberu, ale rozhodně se nejedná o sračku.
Mně se zase nelíbila jednička tolik a taky nenadávám, že si obdiv mnoha hráčů nezasloužila.
-
-
-
-
Mx ty jsi kus blba ty asi nevíš,že konzolové hry se dají bez problému s ochranou obejit.Dokonce když to trochu umíš s programováním tak si konzolovou hru zahraješ na pc.Ale ty umíš leda velké hov.. jinak by jsi takoví nesmysl nevypustil ze své nevědomé hlavy.
-
-
A toto má ako súvisieť s tým čo som napísal? *1*
-
-
LOOOOOOOOOOL vyjebane warez PC.
-
-
LOOOOOOOOOOL vyjebanej hlupák zas píše kraviny...
-
-
what a load of crap. Snad kazda veta uplne dementna
-
Králem roku 2011 je Crysis 2... v půjčování *5*
-
1 280 000 vs. 3 920 000.
Závěry vytvořte sami. -
-
zaver: robia sa konzolove porty za ktore pc hraci nechcu platit :)
-
-
a teď se posuňme do časů, kdy se porty ještě nedělaly. To byl tehy jaký důvod k pirátění?
-
-
mozem povedat jedine za Slovensko, najprv nedostupnost originaliek, a neskor prehnane ceny
-
Neochota platit peníze. A příležitost dělá piráta.
-
-
To mě přivádí k myšlence, že by bylo moc zajímavé vidět počet dohraných pirátích her.
-
-
z čeho?
-
-
Z těchto čísel. Jejich význam najdeš v článku.
-
-
-
Raději na PC nevydávat vůbec, než obskurní DRM.
A mimochodem, normální pirát nepotřebuje argumentovat vůbec nijak: Je to zadarmo, tak proč bych za to platil? To jen tady někteří produkují podivné argumenty, jako že se jim to nelíbí a tak to ukradnou...
Když se vám to nelíbí, tak to proboha nehrajte! -
-
Jak hráč ví, že se mu to nelíbí, když nemůže produkt vyzkoušet? Recenze a videa jsou irelevantní. U řady AAA titulů potažmo studií, které je vydávají, se veřejně mluví o uplácení recenzentů a celých redakcí. Videa jsou upravovaná, sestříhaná - jejich úkolem není kupujícímu ukázat, jak titul vypadá, ale přimět ho ke koupi. Demoverze takřka nevycházejí. Nechci nikoho obhajovat, ale faktem zůstává, že řada her je ve finále mnohem horších, než co vyplývá z recenzí/videí (viz. CoD:MW3). A naopak ne zrovna hezká hra může mít skvělou hratelnost, kterou ale také žádné video potenciálnímu kupci nepředvede...
-
-
u všech top5 jsem svatej.. zato jsem CIV 5 koupil když jsem to u ní minulej rok udělal..
-
ku podivu :D multiplayerovky
-
-
to jo, ale verim, ze velke mnozstvi lidi, kteri si to stahli, si i nektere ty hry koupili. napr ja z tech top 5 koupil 2. piratstvi neni vzdy uplne na skodu...
-
-
Informácie z jedného zdroju, a už sa hovorí o tom, že je to definitívne :D keby sa spočítali všetky údaje z torrent stránok, tak vtedy by to malo dáku cenu, ale toto? A podľa mňa v tejto dobe aj tak ľudia najviac sťahujú z linkov (share stránky) a nie z torrentov.. napríklad taký Zaklínač 2 by poriadne zamiešal umiestnením a takisto Skyrim