Přejít na výpis diskuzí
Králem roku 2011 je Crysis 2... v pirátění
3.1.2012 | Aleš Smutný
286 příspěvků
-
ja tez tu hru najpv stahnem zahram a jak se mi paci tak ju kupim uz sa nechcem odrbat jak u Gothic4 - Arcania .
-
-
vidíš to, a ta hra měla přitom v předstihu demo. a bylo ti to k čemu? když někdo neumí nakupovat, nezachrání ho nic... a výmluv může mít milión.
-
-
Já bych si s milým z dovolením rýpnu do všech, ať jsou to PC hráči či vlastní jiné platformy. Každá zúčastněných stran krade, jako by se nezelenalo. Prosím omluvte mi tuhle frázi, ale musel jsem, jí napsat. Nejsem tolik vzdělaní v problematice PS či Xboxů, ale jednu věc vím, že se tu krade hodně, jen zatím uživatelé nepřišli, jak se dá pohodlně získat nelegální, tedy kradené hry ! U PC je problém o něco lehčí. Uživatelé jsou natolik zdatní a PC dovoluje větší manipulaci s nelegálními kopiemi her a proto je také lehčí hrát bez starosti nelegální hry !
Tím se dostáváme k jedné věci, jestli pánové a dámy. Vše je dáno jen prostorem, který je dán určitou platformou ! !
Ještě jedna či dvě věci k mému souvětí. Lidé si také kupují DVD přehrávače, které jim dokáží přehrát i nelegální kopie DVD. Zde je to stejné, jako u nelegálních kopií her.
A prosím nevím proč se říká pirátství ?!? Pánové z redakce možná je to terminologie, která je v této problematice určena. Ale podle mého názoru byste měli psát: Kolik bylo ukradeno !!!! Ano, psát o krádeži a ne o pirátství. Pirátství je prosím něco jiného a hlavně u něho hrozí reálně i smrt. (Musel jsem si rýpnout)
PS: Neobhajuji ani jednu stranu ani nezačnu psát o tom, jak vydavatelé mají zlepšit úroveň prodejnosti či co mají nabídnou kupujícím, aby se hry prodávaly.
Má osobní věc je ta. Mám na to koupím, nemám šetřím. A pevně doufám, že tyto nelegální kopie her stáhli, jen děti a mladiství do 18 let. Ale bojím se, že je realita někde jinde.
PSS: Čekám, také na mojí adresu kousavé komentáře *3* *3* *3* Ale svůj názor, jsem řekl *16* -
-
Ale podle mého názoru byste měli psát: Kolik bylo ukradeno !!!!
Nesouhlasím, to je příliš slabé, správně by se mělo rovnou psát kolik vývojářů zemřelo kvůli tomu hlady !!!!!!!!!!! -
nic nového, ale názor to je :)
-
mas narok na svoj nazor :)
-
-
vy nevítt co je to games on demands?
-
-
Ježiši dej už s tím pokoj človeče. *7* Samozřejmě že víme. Největší fail Microsoftu jménem Games for Windows to má totiž taky. Moc přes to neprodají, protože narozdíl od Valve nebyl Microsoft za posledních 5 let PCčkářům schopen nabídnout jedinou původní zajímavou hru.
-
-
4 miliony Crysis 2 na PC versus 900 tisic GoW na xbox 360? Cekal jsem, ze ten rozdil bude vetsi. Krom toho Crysis 2 rozhodne nebyl smerovany predevsim na PC komunitu. Prave naopak. Ze se stahne 3.5 milinu kopii MW3 se cekalo. 4 hodiny singleplayer kampane ne nepodobne te z predesleho roku je pro mnohe malo. Zvlaste pro lidi, kteri nehraji multiplayer. U Crysis 2 me to ale velmi mrzi, vzdyt je to nejlepsi FPS na PC od vydani prvniho dilu. *9*
-
-
ze ty si nehral MP v BF3 ?
-
-
A ani nechci. *3*
-
-
nemáš na to pc *12*
-
-
To nemam no, ale ani tak na to nemam moc chut. BF bylo vzdycky na dlouhy cas (dlouho trva nez dostanes nejakou odezvu) a ten uz ja nemam. To bych si asi radsi koupil MW i kdyz je to ptakovina, ale na nekolik desitek minut denne to zabavi. Schudnejsi reseni pro me ale je si zazavodit v F1 2010. *3*
-
-
-
-
Nejlepší FPS od vydání jedničky?:) Prosím neuraz se, ale proboha v čem je nejlepší?:-D
-
-
Neda se konkretizovat v cem je nejlepsi, je proste lepsi nez vse ostatni co vyslo. Vyjmenuj mi nejake lepsi FPS ktere vysly od vydani Crysis 1 na PC a jsou lepsi nez Crysis 2. Jde mi o singleplayer kampan, multiplayerove akce me nezajimaji, ani ten nejkvalitnejsi neprekona kvalitni singleplayer kampan.
-
-
Uplne s tebou souhlasim. Crysis 2 byla radove horsi nez jednicka, ale na druhou stranu jsi nevybavim kvalitni fps strilecku na PC, ktera by v dobe vydani tuto hru prekonala. Zminovane Singularity byla fajn hra, ale u Crysis 2 jsem se bavil urcite vice. Medal of Honor jsem nehral a Deus Ex, Dead Island a Dead Space je uz podle me trochu jiny zanr. Vsichni nadavaji na Crysis 2, jak je to strasna hra, ale to vubec neni pravda. Je "jen" horsi nez jednicka... Jinak mam doma originalku Crysis 1 i 2.
-
Můžete se na mě zlobit jak chcete ale:
1) singl v BF3 mě bavil víc.
2) Portal 2 (fps to přece je ne?)
Zkrátka, Crysis 1 pro mě není Crysisem 2 překonán. Dvojka mě naopak NEUVĚŘITELNĚ zklamala. Jsem rád že jsem ji nekoupil a to mě kámoš lámal. Sám na to pak nadával. Místo toho jsem koupil něco jiného, už ani nevím co. -
-
Portal 2 je logicka hra. Pro me to FPS neni. Krom toho je take horsi nez prvni dil. Crysis se mi take libil vic prvni dil a o to vic me mrzi, ze nic moc lepsiho nez Crysis 2 nevyslo. Snad jedine Stalker Call of Prypiat, ale tam je to samotne strileni take dost mizerne. Spis je to o atmosfere a bloudeni po skvele designovanem svete.
-
-
S posledními 2 řádky naprosto souhlasím. Taky si moc nepotrpím na MP. Podle mne byla jednička mnohem lepší než dvojka, ale zas tak strašná jak se píše ta dvojka nebyla. Jinak jestli chceš slyšet nějaké mladší než jednička a lepší než dvojka, tak mě napadá Bulletstorm, Singularity, Battlefield 3 a určitě Hard Reset (podle mě).
-
-
Bulletstorm a Hard Reset jsou oldschool hry prakticky bez kampane a Battlefiled 3 je v singlu skutecne komicky. Multiplayer je sice dobry, ale pro me je BF2 stale lepsi. Trojka ztratila dynamiku a sazi spise na zpracovani nez hratelnost. Skoda.
-
Tak Bullet je spíše si na vybirí zlosti, tam moc ta kampaň není:-D Něco jako Mortal v FPS.
-
-
No jestli kampaň v Crysis 2 považuješ za kvalitní.....Tudíž začneme hrami, co jsou lepší v single než Crysis 2: Napadá mně Singularity (skvělá kampaň se 3 alternativními konci), Deus Ex, což u toho člověk musí používat mozek, Gear of War 2 (trojka za moc nestála), i ten poslední Medal of Honor, dále Dead Island, Dead Space 1 i 2. Dále se mi už nehce vypisovat hry, co mají rozhodně lepší single než Crysis a u některých z jmenovaných musí člověk použít i mozek.
-
-
Singularity podle me neni lepsi, Deus Ex jsem nehral tak nevim no, Gears a Dead Space jsou TPS a Gears nevysly na PC, Medal of Honor byl spatny vtip, Dead Island je stejna pitomost jako Left 4 Dead (zombici jsou Out;-).
-
-
-
Moment, moment a co Martyho mrzí? Copak Crytek na C2 nevydělal nebo co? Mohl by tu někdo ukázat úplná, aktuální, prodejní čísla Crysis 2 na PC? A prosím ne onen demagogický britský retail z prvního týdne prodejů, kdy pak konzolisti šířili nesmysl o 14% celosvětovém podílu PC verzí. *2*
-
-
Me nezajima jestli vydelal nebo ne. Mrzi me, ze takto kvalitni hra se pirati vic nez cokoli jineho a prodeje nejsou na urovni, ktere by si hra jako Crysis 2 zaslouzila.
-
-
-
-
Podle mě ty ochrany stejně zase tak moc nezmůžou. Fajn, možná že někoho třeba donutí, ale vesměs je časem zase někdo obejde a kdo si hru koupit nechce, ten si ji prostě stejně nekoupí. Ve výsledku otravují spíše ty hráče, kteří si za ně platí a warezací tam ani tyhle ochrany nemají a jediné co musí, je přetáhnout crack do složky.
Já si dobré hry kupuji a nějaké DRM mi zase tak krev nepijí, ale když si vezmu, že ani tak moc nepomáhají a časem je vždy někdo obejde, tak mě to docela štve. -
skrátka pc už dnes pro hry je málo výdělečné a i zbytečné tak se potom nedivte že vývojáři raději vydávají čistě na konzole kde čeká daleko větší zisk. pirátů na pc bylo a bude mnohanásobně víc a pokud to na něj budou firmy stále vydávat tak to kazit prodeje bude furt
-
-
Názor hodný jednoduchého trhovce, co k tomu dodat. *3*
-
-
Hmmm ... pokud by jsme uznali ze to cislo 4 miliony je opravdu pocet lidi kteri si ji stahli (o cemz silne pochybuju), tak je nutne podotknout ze vekou cast techto stazeni delaji tzv. "Zkouseci" coz jsou lide kteri si hru zkusi nez si ji stahnou aby zbytecne nevyhazovali jejich tezce vydrene penize ... ja osobne mezi ne patrim, hru stahnu, zkusim, bavi - koupim, nebavi - nekoupim, jde z disku .... a v pripade Crysis 2 ... Po te co diky sve hre ukazali co si o PC komunite mysli ... jsem si hru koupil, ovsem uplne jinou a to Crysis puvodni a nelituju tech penez a jsem vice nezli spokojeny :)
-
-
myslim ze ke ozkouseni hry slouzi demoverze, a ne stahovat plne verze.
-
-
jaké demoverze? Žádné neexistují :)
-
-
Existuji. Neexistence dema neni opravneni k piratstvi.
-
-
ale kdeže, je to to samé jako si normální produkt vyzkoušet v prodejně (jen v pohodlí domova).
-
-
-
-
-
Jako by si snad tahle hra vůbec zasloužila, dávat za ní tvrdě vydřený peníze.
-
-
Kdyz nekterym stoji za ztratu cti a protizakonne jednani, tak urcite stoji i za penize. Protoze co je vic, par susnu nebo cest a charakter. Za kolik jsi ochotny ji prodat?
-
-
No jo no, to pořád brečíte že vám nechtějí nic vydávat na PC nebo, že to jsou vše porty z konzolí, ale ono se neni čemu divit, když vše kradete.
-
-
nevim jestli troll.. ale jestli myšleno vážně.. tak lidi jako ty neznají asi Steam a jejich slevy, to i ten pirát začne sledovat a nakupovat na Steamu.. a na xboxu a na wii se piráti dost, i když určitě ne v takové míře, ale musí se brát taky v potaz, že PC je nejrozšířenější platforma..
-
mAcka: A to jako mluvíš k trojici svých pirátivých sourozenců, dělících se o jedno vyřazené PC, nebo co?
Dobře míněná rada: Sklapni *3*
-
-
I když sem člověk napíše něco rozumného tak dostane zápory. Dostane je jenom proto že takzvaní hráči si stojí za tím že krást je v pořádku a kupují jenom hlupáci. Takový člověk je pro mě odpad, zloděj a ještě si říká hráč. Hlavně že na počítač obyvkle má. Nebo na alkohol a cigarety a přitom z toho má míň ne kdyby tu hru koupil. Stejně to nemá cenu, tady u nás v tom absurdistánu je člověk ke kradení v podstatě vychováván. Politici, policie atd.... všude se krade tak si ti naši hráči myslí že je to v pořádku. Když člověk napíše argument nebo srovnání, tak hned píšu že srovnává hrušky a jablka a přitom je to krádež jako krádež. Ale co, třeba vás piráti taky někdo v budoucnu okrade a začnete uctívat jiné hodnoty.
-
-
Nenech se tim rozladit, cesi jsou proste az na vyjimky bezpaterne a bezcharakterni sv1ne. A tem kteri jsou nahodou jini a cestnejsi, jako treba pan Havel, tak tem se smeji a nadavaji. Ceska povaha.
-