Přejít na výpis diskuzí
Krásný a děsivý The Forest je k dostání v rámci předběžného přístupu
2.6.2014 | Aleš Smutný
68 příspěvků
-
Nevíte někdo, jak se dají na zahradě vypěstovat ty fialové borůvky, jednou se mi to povedlo, ale pak přestaly růst
-
na čem ty vývojáři frči? *1* *1*
-
-
To nevím, ale asi to chci taky. Některé možnosti například stavby, které jsem viděl v letsplayi u mistra nahoře jsou věci, které bych tam dal sám. Tenisový kmen a technický kult? Další věc, co mi do konceptu ztroskotání na ostrově sedí, když lidstvu seberete civilizaci, co se stane? Začnou se vyvíjet, budovat vztahy, bojovat, vytvářet společenství a taky začnou být náboženští (?) Skoro nevěřím, že to dělali 4 lidi. Úroveň detailů je skvělá.
-
-
*3*
-
-
Spíš na čem frčíš ty, že to tu už delší dobu tak kokotsky spamuješ zbytečnými příspěvky. To nám tu chybělo, druhej Jack...
-
-
to byl dotaz ty jen urážíš hlupáku *7*
-
-
-
K tématu řeknu jen historku, ale hlavně mi klikněte na youtube.com/whysosadmonetizemychannel.com.
Ještěže v ČR má skoro každej adblock:D -
-
Neupadl jsi dneska na hlavu??? *8*
-
Jak ti tady pomohl adblock? Jeho Let's Play byl v klidu, dozvěděl jsem se o hře, co jsem nevěděl.
-
-
Save Game Hotfix je na cestě:
http://steamcommunity.com/app/242760/discussions/0/522728813879427131/#p1
http://n4g.com/news/1520497/the-forest-hotfix-for-save-game-bug-coming-either-today-or-tomorrow -
Nazdar.....nevie mi niekto poradit ..Hra sa pekne spusti ale pocas hrania to spadne hodi ma na plochu... ide to svizne moja zostava Intel G620 + GF 560Ti system 32bit.... skusil som to spustit na NB AMD 1,6 jasne ze to seka nestiha to ale ide vsetko a ani raz to vespadlo skusal som poslednu 0.04b
-
forest mam nejaki konec nebo ne *10*
-
neskutečná mr*a *14*
-
Netvrdim ze je to spatna hra, jeste jsem ji nezkusil, nicmene tu "krasu" tam jaksi nevidim. Grafika spise prumer, aha tak to bude krasa asi v necem jinem. *4*
-
-
Grafika je opravdu pěkná, zkus na vlastní kůži ;)
-
kdyz jsi uvnitr, to je kraaasa
-
-
Mám takový dotaz... jde to postavené potom nějak zničit?
-
-
nevidím důvod, proč bys to chtěl dělat, ale prozatím ne. Ale přístřešků můžeš mít kolik chceš. Jde jen o to, vybrat si klidné místečko :)
-
-
No já jsem stavil zdi ze dřeva a netrefil jsem se do sebe, tak jsem měl mezi nima mezeru... proto jsem to chtěl zničit a postavit znova. Dík za odpověď
-
-
-
Jak je to s HW nářočností hry ? Díky za odpovědi.
-
-
krvák to není...neboj *5*
-