Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • peaNutz
    Vypadá to úžasně ale taky nejsem moc fanoušek kupování Early Acces her ( ikdyž uznávám že díky reakcím hráčů to může finální hře neskutečně pomoct) . Neví se kdy to má alespoň +- vyjít?
    • No můžeš to koupit teď za nižší cenu a hrát až to bude finálka:)
      • DeDy
        Nebo počkat až to dodělají, pak to ještě vyladí a po půl roce koupit ve slevě. Stačí trpělivost a budeš mít ještě lepší první zážitek ze hry díky vyladěnosti a navíc i levnější.
        • peaNutz
          O to mi přesně jde ta hra mě zaujala natolik že si první zážitek z ní nechci kazit Alfou. A na Steamu to brzo bude ve slevě takže nižší cena za Early Acces když to brzo půjde sehnat eště levnějc mi to moc nekompenzuje..
          Fanda : Jo koncept Early Acces má pro mě dvě strany mince. Sám sem si jednu hru v Early Acces koupil takže to přímo nezavrhuju. Ale fakt že půlka her (hyperbola) na Steamu se poslední dobou prodává eště než sou dodělaná mi úplně ideální nepříjde. Eště když sou to občas studia který to absolutně pro vývoj nepotřebují. Uznávám ale že to má i spoustu kladů. To ale pro mě není důvod abych se cítil provinile když nekoupím v Early všechno co v něm je a zrovna si to plánuju koupit.
        • A kdyby to tak dělal každý, tak hry jako The Forest nikdy nevzniknou. :-)
  • ti zombici jsou tam navic, mohli to udelat jen jako hru na lovce, stopovani zveri, prodavani kožešin, survival a pod. znate mod frostfall do skyrimu? pak zhruba vite o čem mluvím, to je super mod do blby hry
    • Zombici... ok

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit