Přejít na výpis diskuzí
Krásy džungle a spousta zpívání s Bordelands 2
12.7.2012 | Aleš Smutný
46 příspěvků
-
Luxusní trailer jak sviňa vypasená
-
Grafici odvedli skvělou práci, ta hra vypadá výborně, těším se až bude k dispozici, ale platit za ni nebudu, to by musela vypadat o dost líp, každopádně si ji stáhnu a to je co říct, naposledy jsem hrál Crysis.
-
-
Já si to taky nebudu kupovat a stáhnu si to, ale z důvodu abych zase nebyl okraden o peníze jako u prvním dílu, kdy sem hru z originálního DVD ani nenainstaloval. Cenega nic neřešila, na podpoře mi na email nikdo neodpověděl a telefony mi nikdo nezvedal a výslednou reklamaci mi taky neuznaly, že prej je problém u mě *16*, tak když sem to pak stahnul a fungovalo to v poho tak to muj problém asi nebyl, že? Takže, je mi líto vývojářů, že Cenega zku*vý všechno na co sáhne. Ze zahraničí nemam zájem objednávat, tak jestli se to objeví na Steamu jako 1 díl, du hned do toho. Jen škoda toho premium klubu *13* .
-
-
Podle toho tvýho popisu to vypadá na vadnou mechaniku.
-
-
Tož to asi ne :D Vod tý doby (jo to bude už nějakej pátek) se v mechanice vystřídalo spousta věcí. Převážně Scorečka, ME 3, BF 3 a všechno šlo v pohodě. Tenkrát sem věci kolem PC moc nechápal, ale těd bych to spíš viděl, to jak si Cenega hrála s instalátorem, tak tam něco pos*ala, a hold někomu to nešlo, co sem se díval na internet nebyl sem jedinej :). Štve mě to do dnes, ale zase už mam na steamu koupenou GOTY edici, tak to už tak neřešim. :)
-
-
Koupil jsem krabicovou GOTY edici a instalace taky nesla. Stacila minuta googlovani a zjistil jsem, ze je to casty problem u lidi s OS Windows7. Nasel jsem i radu, jak na to. Myslim ze se musela zapnout instalace pres prikazovy radek, nebo tak neco... Uz je to nejakej patek, ale hru jsem od ty doby jeste neodinstaloval a vse fungovalo bez problemu.
-
-
-
-
-
Jako prvni dil, dost stylove :D Tesim se *1*
-
pro mne žhavý kandidát na hru roku! *16*
-
Na kocni ten robůtek <3
Chci to ! -
Hlavne uz nech spustia preorder na Steame, v databaze to uz je :(
-
Chvíli jsem uvažoval že svou Loot Chest edici prodám ten den co přijde na eBay za dvojnásobek (už teď je tam lidi za takový částky prodávaji) a koupím základní verzi, ale právě jsem si to rozmyslel *14*. Gearbox prostě umí!
-
-
v čem spočívá ta edice?
-
-
To jako vážně?
http://www.borderlands2.com/preorder/img/BL2_LE_UltimateLootChest_sm.jpg -
-
Vážně :D, díky že jsi mě ušetřil googlení, každopádně to vypadá moc pěkně
-
-
Taky to stálo 2700Kč, akorát, že na eBay už se prodávají za 5000Kč tak mě pořád hlodá, jestli jí nemam prodat.
-
-
I za víc :) Každej den čtu topic o týhle edici na gearbox foru a furt se tam promílí, jak sou nedostupný. Tak tam jeden napsal, že jí koupil za 470$ na ebay :) Já mam objednaný dvě od xzone... + jednu normal (kvůli triku)
-
-
-
-
-