Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já doufám že risen 3 překvapí (příjemě!), ač se téhle hry zároveň taky velmi bojím. Hra nepůsobí příliš ambiciozním dojmem, vyjde jen na „past gen“ konzolích, screenshoty ani doposavaď zveřejněné informace mě příliš nenadchly a oznamit hru cca pul roku pred vydanim se mi zda v dnesni dobe trochu zvlastni (jak dlouho již víme o zaklínačovi nebo dragon age 3 které mají obě vyjít až po risen 3). Asi největším důvodem k znepokojení je i to že z původního týmu Piranha bites zbyla od dob prvního gothicu jen kostra. S největší pravděpodobností již není součástí tímu Mick Hodge, Hl. designer gothic her (a prvního risenu pokud dobře vim).
  • Malleth
    Ještě bych přidal Lords of The Fallen. To vypadá hodně nadějně
  • Pri hraní Risen 1 aj 2 som mal počas celej hry pocit hrania Gothicu, rukopis Piranha Bytes bolo z týchto hier cítiť na každom kroku, ak toto zachovajú aj v trojke, budem ako fanúšik tejto série nadmieru spokojný, nepoznám rpg, ktoré by ma dokázalo zabaviť a navodiť vo mne taku nezabudnuteľnu atmosféru, ako to dokáže práve Piranha, pravdepodobne kupujem hneď v deň vydania, len má trochu mrzí, že to vychádza v lete, kde nato moc času mať zrejme nebudem :)
  • Vrook
    Souhlasim, Risen 2 bylo celkovym feelingem mnohem blíž Gothicu než první díl.
  • Již (možná) 5 hra na kterou se těším :
    1 Zaklínač 3 Divoký hon
    2 Watch dogs
    2 Alien : Isolation
    3 War of the Vikings
    4 Mount and blades : Bannerlord
    a nyní Risen 3
  • Lukyz
    Já bych byl ochotný zaplatil plnou cenu kdyby udělali prostě remake G1 a 2 na novym enginu *14*
    Ačkoli by stál každej díl tak 5000Kč soudě podle cen AOE / AOM remaků *1*

*14* ULU-MULU *14*
  • Je to hrůza. Přesto jich znáš víc než já po jméně a to mě tohle téma docela baví. Divné co? Proč to prostě neignorovat? Ne,bzy raději se naštvi a hezky to těm fantasy rubanicím vetři do tváře!
  • Cca před dvěma měsíci jsem dorazil první hru Gothic jako člen sektářského tábora. Nezapomenutelný dialog u jednoho úkolu v Novém táboře (píšu po paměti, přesné znění nevím):
    "A teď chceš, abych ti donesl těch deset vlčích kůží, co?"
    "To si umím udělat i bez tebe, já potřebuju něco jiného."

No jo, hra kterou tehdy dělali tvůrci, kteří chtěli, aby herní svět v rámci možností pracoval, jak má.
  • kickasl
    Tahej sem pritelkyni, kdyz ty sam nepoznas jednu od druhy.
    Sacred(tohle zrovna neznam tak tady se mozna pletu) a diablo jsou diablovky/izometricky mlaticky. Dark Souls je mlaticka. Jak dopadne Bound by Flame nevi snad nikdo(vzhledem k predchozim vytvorum autoru). Zaklinac a Dragon Age jsou daleko. Torment je RPG, ale rozhodne ne rubanice. Deep Down je dungeon a navic PS4 only.
    Skoro skoda na tebe vubec reagovat, ale holt jsem musel, protoze ja chci VIC pseudostredovekych/fantasy RPG. Vzdyt poradnych rpg vychazi strasne malo.
  • Schumicrast, umíš porozumět psanému textu? Odpovídáš uplně na něco jiného, než jsi byl tázán.
  • Gothic 1 a 2 si čas od času dám i teď. Ovládání je sice, jak říkáš, divoké, ale zase pak ten pocit zadostiučinění, když ho zkrotíš! :-)

Problém dvojky byl, že začátek byl pomalejší, než se člověk naučil finty a skilly, tak byl boj neohrabanej. Spoustu lidí to odradilo, než se to stihlo rozjet a ukázat vše, co to umí. Nevím jestli to je tím, že mi to tak připomínalo Jharkendar z Night of the Raven, ale vážně mě to chytlo. Až někdy nebudeš mít co hrát, tak zkus ten začátek překousnout :-)
  • Carmamrdon
    Nechtěl bych znát její IQ, když nezvládla ani Botaniculu. *1*
  • Achjo starý dobrý časy když jsem hrával na PS2 rubačku LOTR:return of the king to byla a je dobrý hra *5*
  • davidBray
    aby se pochlubil, že má holku :D i když jí teprv bude patnáct :))
  • Alucard
    Takže o co tady jde? Přišel jsi se pochlubit, že sis našel nějakou slípku? Já jich měl a v současnosti nemám žádnou, takže si lepší než já. To si frajer.
  • Carmamrdon
    Aha, tím se to s tvou přítelkyní vysvětluje. A která to je, pravá nebo levá? *4*
  • schumicrast
    Myslel jsem že jsem na webu o počítačových hrách. Asi jsem se spletl.
  • Diablo a Sacred 3, nic proti nim, ale nejsou to klasická rpgčka. Zaklínač 3 vyjde za dlouho, u Bound by Flame je velký otazník, vzhledem k ostatním výtvorům svých autorů, Dragon Age je taky ještě daleko (a po odfláklý dvojce je nejistý výsledek). To není zase tolik, když to srovnáš s jinými žánry.
  • Alucard
    Takže můj drahý příteli, proč sem vlastně taháš svoji přítelkyni, když vlastně ani nehraje?
  • Mozna to bylo piratskym prostredim a nebo ovladanim, ani vlastne nevim, ale po chvili hrani me to prestalo bavit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit