Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • schumicrast
    Příteli, moji přítelkyni jsem donutil hrát jednu hru v životě a to byla na půl hodiny Botanicula.
  • h0p3
    Tak tak, hlavně dialogy mi přišly hodně "Gothicovský". A jednička jak říkáš. Nemastná, neslaná nikdy jsem se nedokopal ke konci.
  • Mno a me zacatek Risen 2 vubec nechytl, uprimne se me vic libil Gothic 3. :)
    Rozhodne nejvic vzpominam nostalgicky na Gothic 1 a 2 ac vim, ze v dnesni dobe uz to neni nic extra, leda ten pribeh. Ovladani bylo prece jen divoke (jen pres klavesnici).

Kazdopadne se urcitym zpusobem tesim na Risen 3, dokud to nevyjde nema cenu hodnotit podle predchazejicich dilu.
  • Alucard
    Izometrický pohled a pohled přes rameno tvojí přítelkyni nic neříká? Vyříd ji, že ji to vysvětlím a názorně i ukážu
  • davidBray
    podle některých jsou hry na PC/konzoli úplně to samé jako vý/herní automaty. Takže brát to podle tvojí přítelkyně mi přijde takové .. ehmm .. ehmm .. hmm..
  • Jediný nejsi. Po příšerný Gothic 3ce a nijaký Risen 1 to byla od Piraní konečně zase pořádná hra.
  • schumicrast
    Sacred 3, Dark Souls II, Diablo: Reaper of Souls, Bound by Flame, Zaklínač 3, Deep Down, Dragon Age 3, Torment tides of numerena. To je jen pár těch co mají vyjít, nebo vyšli letos. Vím že se u většiny dá polemizovat jestli je to RPG rubanice, ale na první pohled (pro moji přítelkyni) jsou lehce zaměnitelné.
  • Nechápu, co všichni máte proti Risenu 2. Popravdě mi to přišlo víc jako Gothic, než celý slavný Risen 1, který bylo nemastný/neslaný, s absolutně žádnou zapamatovatelnou postavou a nudnými questy. Boj byl u dvojky ze začátku hrozně neohrabanej, ale s přibývajícíma skillama se to dost zlepšilo. Dialogy byly konečně zase takový správně "kousavý" a dost situací se dalo řešit různýma způsobama.
  • Už chybí jenom stříbrný řetěz a pár lektvarů. Ale i tak, vzhledem k tomu, že jsem asi jediný na světě, komu se líbila dvojka, tak na tohle se nemůžu dočkat.
  • rubanice tomu říkáš jako člověk, který neměl tu čest s gothic 1,2 (jo i 3 teda) a risen 1 ? Nebo jsi jen úplně mimo a nevíš vůbec o co jde ?
    Jen doufám že to opravdu bude mít blíž k 1 a ne ke 2 Risenu :(
  • [ironie] Jo no, poslední dobou je to samý fantasy rpgčko, člověk to ani nestíhá hrát... [ konec ironie]
  • Carmamrdon
    Chudáčku. Budu ti držet palce, ať se jich začne dělat ještě méně. Abys mohl být klidnější a naučil se je od sebe rozeznávat.
  • Alucard
    A že jich vychází, že? Vloni žádná a letos bych to spočítal na jedné ruce.
  • Prosím, Piraně, snažte. Prosím, ať nad vámi nemusím lámat hůl...
  • schumicrast
    Popravdě, už mám těch pseudo středověkých fantasy rubanic po krk. Člověk to od sebe už pomalu ani nerozezná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit