Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sr_Lobo
    Wow.. nečekal sem, že to bude dlouhý jako Dalas,ale že si to budu muset pustit třikrát abych si všimnul co se v těch dvou vteřinách stalo to sem taky vskutku nečekal :-D
  • Ještě teď se slzou v oku vzpomínám, když vyšel HL2 a D3 jako 2 největší konkurenti. Joo, to byly časy, kdy PC ještě udávalo směr.
    Škoda že D3 byl po pár hodinách, kdy měl super atmosféru, sklouznul v repetetivní a předvídatelnou nudu.
    HL2 mě celkově nadchnul víc.
    Jinak z toho krátkého teaseru těžko soudit, ale po vizuální stránce jsem čekal trochu něco lepšího. Působí to na mě jako trochu vyleštěnej D3. Škoda.
    Tak snad aspoň gameplay bude stát za to.
  • Hnisavec
    oujéééé....pamätám si ako vyšli v jeden mesiac Doom 3 a Half Life 2....všetci boli paf z HF2, ale ja som 5x doparil Dooma 3 i s bratom, pekne to žhavilo moj comp na dno jeho síl. Dost tam robilo na atmosfére i dilema, či si svietiť baterkou alebo držať zbraň...+ ten datadisk bol ešte lepší. Tesím sa ako malý, ak to bude mať aspoň kúsok z 3jky bude to super hra.
    • Sr_Lobo
      Coze?! Hnisavec mel nekdy pocitac?! Tak to treba nakonec neni tak uplne ztracen;-)
    • Alex81
      Halooooooooooooooo? Kdo jste, a co jste udělal s naším Hnisavcem?
    • Draken69CZ
      5x to snad ne? Tak nějak si skládám skládačku tvé osoby a začíná mě to děsit, smutný osud tohoto dítěte.
  • schumicrast
    Nechci rejpat, ale postava se jmenuje Revenant.
    • sleepless
      Díky, že sis rýpnul (tzn. jsem díky tobě upravil název, který jsem měl špatně).
    • Myslím si, že RAVEnant je spíš tohleten http://fc00.deviantart.net/fs48/i/2009/211/e/3/I_Know_This_Sexy_Rave_Guy_by_Chinmyou.png *15* .
      • Jack1947
        Spoiler alert *7*
      • oktavius66
        To je závěrečný BOSS přece *1*
  • Redaktor herního webu a nepozná revenanta? Kam ten svět spěje...
  • cekal jsem bombastictejsi grafiku :(
    • Ilusiveman
      Hele je to Doom. Na grafiku z vysoka se*u. Hrál jsem to půl roku zpátky (Doom a Doom 2) a perfektně se vyblbl. Tvoje generace mě se*e.
      • Prasaak
        Já hraju oba Doomy pořád dokola skoro 20 let. Stejně tak všechny starý dobrý doomovky.
        A taky jsem čekal Übergrafiku.
        Dnes, protože stojí většina fps za starou bačkoru, tak rezignuješ na "je to Doom"?
        • Ilusiveman
          Tím myslím se*u na Übergrafiku a Se*u na tvou generaci lidí "DooM musí mít dnes Übergrafiku". Nemusí. I kdyby naše generace vyrůstaly ve stejné době, na stejných hrách, tak v nás zanechaly rozhodně rozdílnej odkaz.
          • Doom (1 a 3) byl ve své době naprostá grafická špička, proč mu dělat špatné jméno lehce nadprůměrnou grafikou? Pokud je věk uvedený na tvém profilu pravý, tak jsi to nezažil nemůžeš tvrdit nic, to když porovnáš grafiku z letsplayů na youtube z her z tý doby a to kdybys to zažil jsou jiné věci. Já se třeba k některým starým hrám dostal až mnohem později a byl to úplně jiný zážitek, než když jsem hrál prince of persia v době, kdy vyšel
          • Prasaak
            Jak jsem říkal, pro mě jsou top hry Hexeny, Blood, Heretic, DN, SW, Witchhaven, Quake a další. Doom je moje absolutní srdcovka. Tyhle klenoty dosáhly svýho vrcholu a stále je tu máme, pořád je to stejná zábava, jako před lety.
            Ty potřebuješ pořádnou doomovku, právě jsem Ti vyjmenoval kotel skvělých doomovek.
            Samozřejmě to může být vynikající i s průměrnou grafikou, ale nechápu, proč ji nemít.
            To je teď nějaká herní hipsterovina? Tenkrát jsme si dělali do trenek, když vyšel Quake 1.
            Mimochodem, užívání slov generace a odkaz, v souvislosti s hrama, nechám bez komentáře:)
            • nightborne
              Četl, proto s ním souhlasím a ptám se, kdo na tom chce co řešit =).
            • C-BEAM
              Prasaak "Tenkrát jsme čekali to nejlepší ve všech směrech. "
              tohle vytesat do kamene.

nightborne: četl si vůbec to co napsal?
            • nightborne
              Ale vždyť ano -

skvělá hratelnost, horší vizuál : nevadí, super.
              skvělá hratelnost, skvělý vizuál: ještě víc super

co na tom chce kdo řešit?
            • Prasaak
              Já si na ty starý časy pamatuju dost dobře. Neskutečně jsme se bavili u Wolfensteina 3D ( nedávno jsem opět hrál, doporučuju, měl bys to zkusit). A pak jsme se neskutečně bavili u Quake 1 / 2. Stejně jako u toho Wolfa. A jako bonus nám padaly držky na zem z těch grafických orgií.
              Ty starý dobrý časy, o kterých mluvíš, ty byly opravdu dobrý.
              Herní průmysl nebyl ještě tak zdegenerovanej a neplodil lidi, co svýma emotivníma výlevama rezignace volali aspoň po dobré hratelnosti (mezi slepými, jednooký králem).
              Tenkrát jsme čekali to nejlepší ve všech směrech.
            • Ilusiveman
              Zamysli se nad touhle větou "Samozřejmě to může být vynikající i s průměrnou grafikou, ale nechápu, proč ji nemít."

Píšeš jak prase. Samozřejmě je tu kopa starých DooMovek, proč bych nemohl chtít novou? To že jsem se nedávno výtečně bavil ve mě vyvolalo jen větší slinu na dalšího. Proč furt řešíš grafiku? Nenaznačoval jsem snad že na grafiku se*u? Jdi se mastit na Crysis.
        • Ilusiveman
          Jo dnes stojí většina fps za starou bačkoru ano. Nepotřebuji Übergrafiku. Potřebuji Überfps. Potřebuji pořádnou DOOMovku.
    • jedno slovo: konzole tahnou herní prumysl ke dnu
      • Ristoro
        Uvědomuješ si, co jsi napsal :DD?
        • nightborne
          Nehráls dneska odpoledne counterstrike >_>?
      • Psychotic
        To bylo šest slov.
      • me je to šumafuk aspon nemusim upgradovat comp, vyhovuje mi že ten pokrok se zpomalil
  • Tenhle teaser nemůže stačit ani kritikům série, natož fanouškům, taky by mohli mohli uvolnit tu ukázku "jen pro zvané" parchanti
  • C-BEAM
    budu za hnidopicha ale tato verze Revenanta se mi nelíbí a na rozmazaném pozadí vypadá jako plastová figurka. A mrzí mě že i Doom podlehl vlně rebootu a namísto poctivého názvu Doom4 chtějí šlapat po originále. Snad bude mít alespoň pokročilí gore system destrukce nepřátel a kdyby byla hra přístupná modování byl by zde prostor pro nový Brutal Doom.
    • Nolifer Edition 2015 *13*
      • C-BEAM
        díky maxi od pisálka tvého kalibru je to poklona *1*
        • Ilusiveman
          To nevím hele, mě příjde, jak generátor nahodilých sousloví. Ta gore destrukce zní dobře. Kdyby potvory mohly vykuchat a mrzačit samotného hráče by se mi taky zamlouvalo. Sbírat po zemi robotické končetiny, plazení bez nohou a kotlení démonů z dola. Vylepšování mariňáka kyberneticky na nějaké rychlé bázi bez zdržování u kraftovacího stolku. Se zbraněmi bych osobně moc nedělal, ale mohly by jednotlivé třídy rozšířit o různé varianty. Jednotná munice. Rozdílnej výstup zbraně a spotřeba munice. Propracovaná realtime interakce s prostředím v boji. Inteligence nepřátel. Léčky nepřátel, bossfighty. Je spousty funkcionalit, kterým mohli borci gameplay dál vylepšit.

Taky bych si dal pořádnou porci dobové metalové hudby. https://youtu.be/MksPObOITGM
          • nightborne
            Píšeš věci, který bych samozřejmě taky neodmítal, ale já osobně bych hodně uvítal například zaměření na fyziku (klidně i na úkor astronomických počtů polygonů a kýho výra), ale hlavně, HLAVNĚ ničitelnost prostředí. Něco jako Red Faction. Nechápu, že se toho tvůrci dál nechytli a nerozvíjeli to, protože moct krom nepřátel vysvětlit i samotnýmu levelu jak se věci mají byla možnost k nezaplacení. Chtěl bych aby po pořádný bitce zbyly z místnosti jenom cáry =).

Jinejma slovama, byla by ta nejznámější akční scéna z Matrixu tak známá, kdyby při ní nerozsekali to atrium na hadry =)?
            • C-BEAM
              ano určitě by to chtělo dobrou fyziku a možnost destrukce nejen nepřátel ale i prostředí, osobně bych chtěl návrat surrealistického prostředí jaké bylo v prvních dílech, to by lépe vyhovovalo potřebám destrukce než moderní chodby v nějakém hitech komplexu (Doom3). Ale osobně si myslim, že by se měly zaměřit hlavně na nepřátele, je třeba aby nevypadaly genericky a působily živě, čemuž patří dobrý a ne prekombinovaný design a hlavně dobré animace a ty jsou právě kamenem úrazu id softu.
  • Na to jak krátká to je upoutávka tak všechny věci, grafika, pohyby postavy a celkovej dojem je alespon pro mne dost špatný (zatím). Když je to tak krátký snímek mohli to alespon více načančat :D
  • oktavius66
    No monstrum je jasné. Jedná se o Revenanta. Neboli kostlivce s vestou a raketomety na ramenou. V Doomu 3 byl dost nepříjemný. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit