Přejít na výpis diskuzí
Krátké "video" z Dooma ukazuje brokovnici a Revenanta (ale i to bude fanouškům stačit)
18.5.2015 | Petr Poláček
82 příspěvků
-
Revenant byl zmrd, hlavně, když vás jich přepadlo třeba 10 a na malym prostoru. *1* Aaaa oooo tooom tooo byyylooo. O brutální rychlosti, tunách potvor, close combatu a masakru, ne o slow-mo qte autoaim filmohraní s pár enemákama. Doufám, že to nepodělaj. Podle fandů, kterým exkluzivně pouštěli gameplay, se to vrací ke kořenům, ale věř tomu, když to má být i na konzole. Hrát FPS typu Doom na gamepadu si totiž nedokážu představit. Navíc u týhle hry je 30fps nepřípustných.
-
-
a jeste je potreba zminit trickjumpy ve hrach od tria Id software, epic games a valve, na zaklade kterych se daly provadet fast runy, ale to uz tu asi dnes nikdo nezna. Doporucuji do Ytube zadat "quake fast run" a at se nekdo z konzolistu pochlubi, jak to napodobi. Na starem PSku mam quake, ale FPS se oplati fakt jen na kompu, na konzoli to je jak zazitek podobny rektalnimu vysetreni u doktora.
-
-
hlavne at je to jako jednicka a dvojka, trojka uz byla horsi - malo nepratel, tma, uzky chodby... i kdyz ta lekacka s baterkou v ruce taky mela neco do sebe :) a vyhnout se trendum "modernich" fps - autoheal, nabirani naboju hromadne z beden, omezeny pocet zbrani, vic cutscen nez hrani... MY CHCEME sbirat lekarnicky, brneni, naboje, powerupy, mit spoustu zajimavych zbrani najednou a kosit stovky demonu, proste TOTALNI MASO! :D
-
-
jen aby to taky nebyla "klasika nuda" ala hard reset či podobné retro výplachy. Navíc 0 cutscen a bude to fail jako half life.
-
-
"bude to fail jako half life"
Nebreč, že Half-life je větší legenda, než všechny ty CoD srajdy... *15* -
-
možná v tvém hypster pc klubíku. Kdo se nebojí pravdy, dávno naznal, že je HL fail. Jinak jako simulátor ježdění nekonečným kanálem, bez držení je to asi dobrý, ale tak lidem co uctívaj simulátor trávy stačí málo.
-
-
qq more
-
Half-Life 2 je do dnešního dne nejlepší fps všech dob. Můžeš s tím nesouhlasit, můžeš proti tomu polemizovat, ale to je asi tak všechno, co s tím bohudík můžeš udělat.
-
-
-
-
Tak to doporučju poslední wolfenstein new order..... větší maso dle tvých požadavků asi už nenajdeš
-
-
Serious Sam *3*
-
jj, wolfika jsem hral :)
-
-
old blood je oproti new order ještě akčnější a masoidnější... jinak těchhle řežeb je jak šafránu, napadá mě samozřejmě serious sam, painkiller, možná novej rise of the triad a novej shadow warrior... ještě alien rage, ale to byla imho dost mizerná hra.
-
-
-
-
Doufám, že to bude Doom 2 2 a ne Doom 3 2.
-
Nestačila na tohle jen bleskovka?
-
Graficky to nenadchne, snad to bude aspoň hratelností Doom.
Zatím jsem optimista, ale opravdu nerad bych další kopnutí do mrtvoly jako byl udělal Duke Nukem Forever. -
-
DNF mi zas tak zlý nepřišel... ale tak záleží na tom co kdo od toho očekával že jo.
-
-
Adam pobavil a má podle mě pravdu v duchu (domýšlím si, protože bych něco takového zahlásil také!) v jakém to řekl.
-
slitnám a zároveň mi tuhne krv v žilách už sa neviem dočkať toho odhalenia, tí čo boli na odhalení nového dooma na quakecone minulé leto vedia o čom hovorím :) Pevne verím, že beta bude toto leto a vydajú to na vianoce tohto roku, to by bola špička :)
-
Ty jo čekání na nějaké info dlouhé jak léta jsou... a ted bum "tízr" a chytrý z toho nikdo clap clap. *12*
-
-
zase sis nevzal prášky?
-
-
Jindro di si trotlit někam do bleskovek a starší lidi nech psát v hlavních článcích, nebo aspon dej trttilngu nějakou váhu snad si nad ním nezlomil hůlky... *7* To by byla škoda *9*
-
-
Kluci, vy mi dáváte *1*
-
-
Spíš mne dávají místní trollové *7* , odmítají trollit na úrovní a pak ono dělat všechno atp... to bych tu musel být fakt nonstop. Někdo řekl že kvalita trolů dneska šla rapidně dolů no... ale nebyl daleko od pravdy.
-
-
To je pouze tvá utkvělá představa o mé osobě... ano většina anonymních přispěvatelů je trollích... navíc si mne nepochopil.
To že tohle břímně místní trolové hází na má bedra... není vůbec nic moc... ale tak beztak tu jsou povětšinu času diskuze na mrtvém vzduchoprázdném bodě takže to až tak nevadí... -
Jasně Jacku, každý kdo z tebe má srandu nebo ti dá mínus, tak je troll, že?
Ty seš fakt prvotřídní komik. *1*
-
-
-
-
-
-
hm vypada to, ze uz to maji hotove
-
-
To, že ukázují ukázku, který vypadá hotově je vcelku normální. Nebudou ukazovat něco, co neni hotový nebo v podobě, která neni ještě ok někde v traileru. Bůhví, jak vypadá ten zbytek, co samozřejmě neukazujou... Doom 3 a HL2 taky tenkrát vypadali hotově a...
-
pravda, demo teda "betu" tipujem na toto leto hneď po ukážke na e3 a hra vyjde ešte do konca tohto roku :)
-
-
Ravenant ? vážně ? *7*