Přejít na výpis diskuzí
Krátké "video" z Dooma ukazuje brokovnici a Revenanta (ale i to bude fanouškům stačit)
18.5.2015 | Petr Poláček
82 příspěvků
-
ukázka úplně o hovně.Pár sekund vmžiku brokovnice a kostlivec.To je vše?
-
-
To je predsa len teaser na trailer, ktorý uvidíme na E3. Ja dúfam že to nerobia na idTech 5 engine.
-
-
dalsi znalec...
-
-
-
Doom 1 a 2 byly o ničem (střílej, střílej, najdi modrý klíček, střílej střílej, najdi zelený klíček, střílej střílej najdi červený klíček, střílej sřílej najdi žlutý klíček....). Doom 3 byl solidní horor.
-
-
Ehm... říkáš zelený klíček?!? Hrál jsi to vůbec někdy?!? *7*
-
Já s tebou třeba docela souhlasím. Pro spoustu lidí je Doom ztělesněním geniálního level designu, zatímco já v tom vidím prostě jedno zpropadené bludiště.
-
blbosť...Doom 1 a 2 sú jedny z mála hier, ktoré vobec nezostarli a sú krásne hratelné i dnes....detto i Diablo.
-
-
Hnisavec si vybral svoji kvótu jednoho smysluplnýho příspěvku, se kterým se lze ztotožnit. Poznamenejte si, bylo osmnáctého pátý *1*
-
Za tohle máš u mě malé bezvýznamné plus. *15*
-
Řiká to i hnisavec odpůrce všeho co je PC! Sakra když to řiká tenhle tak už nevím kdo jiný by to musel potvrdit!!!
-
-
Kdy jsi ho hrál? To nám asi vypoví vše.
-
-
Vím že to sem úplně nepatří ale kdy a jaký všechny konference se budou z E3 vysílat živě tady na Games?
-
další CoD/Wolf klon akorat misto nacku/rusaku budete strilet nejakej mimozemskej sajrajt. wake me up when sometin better come up *7*
doufam že to nepodelají jako HD D3 remaster pro páčkovače, zatím to tak vypada, treba tím jak ve videu není tma a stíny -
-
Co ty všechno nepoznáš z dvousekundového videa. Hňupe.
-