Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám obrovskou radost... Už jsem to ani necekal. Doufám, že se jim to vyplatí a budou zase aktivní jako drive. Kupují hned po vydání. Už jsem myslel ,že fb stránka: "Chceme Poldu 6 " je úplně zbytecná :)..... Velice příjemné překvapení.
  • Ano, dodnes si ji pamatuji. Osobně jsem hrál pouze demo z Levelu. Čímž mi vlastně připomínáš, že bych se na to mohl dodatečně ještě jednou podívat. Mám ale pocit, že tehdejší kritika ji nepřijala nijak zvlášť dobře.
  • Zdánlivě ano, ale když se podíváš na detail, tak to má do Lucasovských adventur zatraceně daleko. Spíš mě napadá slovo kýč.
  • V takovém případě je Polda křivda na druhou.
  • Já bych si dal pokračování Dreamlandu, zná to tady vůbec někdo? To byla kromě Posla Smrti jediná, trochu vážnější česká adventura, pokud jsem na něco nezapomněl..
  • Tohle sem čekal míň něž španělskou inkvizici
  • Tvoje bába vyzerala ako adventura pre male smrady.
  • Skvělá zpráva hra mého dětství se vrací, adventur není nikdy dost. Už sem pomalu přestával doufat že někdy šestý díl vyjde a ejhle :D Hned v den vydání proto mastím tohle si nemůžu nechat ujít :D
  • Ježíši Kriste! Taková urážka humoru! Babovřeskám se snad ani nedá dostatečně ukřivdit.. Babovřesky jsou samy o sobě zhmotněná křivda!
  • Já se akorát trochu obávám, že hráči českých adventur už odrostli, dlouho se tu žádná vyloženě česká adventura neudělala, tak se trochu bojim že tu neni trh. Kdyby to udělali alá Machinarium, tedy pro zahraničí + CZ/SK trh, byla by to jiná. A když koukám na jména těch dabérů, levná produkce to asi nebyla, grafika taky vypadá na úrovni.. tak se jen bojim že se to nezaplatí.. ale bylo by super, víc než super, kdyby se comeback podařil a třeba by se zase rozjela vlna českých adventur..
  • Sice nerozumím tomu, jak může být drahokam detektivem, ale zřejmě jde o Polda humor, takže se v tom nebudu vrtat.
  • poznám prvé díly polda, ale tento diel vyzerá ako adventura pre male smrady
  • Určitě kupuju, ta grafika je vážně nádherná. Úplně jak starý Monkey Island od LucasArts
  • :D Někteří máme holt ďábelské chutě :D
  • Já čekal, že si tak trochu naběhnu, ale opravdu mě zaráží ty pozitivní ohlasy. Kdybych srovnával sérii Polda s filmovou sérii Babovřesky, tak bych se místy snad i obával, že budu Babovřeskám křivdit.
  • Zrovna od tebe bych čekal jiné tvrzení Ježíši :D
  • Některé věci by měly zůstat nadobro pohřbeny, pod řádným nánosem hlíny.
  • podle tvého názoru jsi asi ročník po roce 2000. Tuhle hru vynech, nevyjadřuj se k ní a ani nepátrej po původních dílech. Stejně bys to nepochopil. Pro nás, co jsme hráli poldu na "nadupanejch" 486 je to příjemná vzpomínka.
  • sleepless
    To se musíš obrátit na tvůrce, zjevně berou Clouseaua jako sidekicka a Pantera jako detektiva...
  • JO! Sakra konečně!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit