Přejít na výpis diskuzí
Kvůli Battlefield 3 a Modern Warfare 3 se budou upgradovat PC
18.10.2011 | levis
246 příspěvků
-
K upgradu mě donutí leda tak kleknutí mýho devět let starýho pycydla :)
-
Na high mi to pôjde bez problemov. Nepotrebujem ultra. Nevude upgrade.
-
Hral jsem Betu BF3 a pokud chci hrat BF3 dal, tak me k upgradu donuti. Mam Athlon x2 64 5600+ a HD 4870 a na 1280x1024 to bylo pouze slideshow (10-30fps). Je zajimave ze brzdou neni ani tak grafika, ale procak, protoze podle mereni jsem v bete jel na 100% CPU, ale ta stacila dodavat data jen pro cca 50% vytizeni GPU. Takze Phenom x4 BE na nejake rozumne frekvenci je nutnost a grafika se uvidi.
-
-
Já bych nebyl tak hrrrrr... počkal bych na plnou verzi, která by měla být optimalizovanější a až pak bych dělal závěry.
-
Není na tom nic překvapujícího. Předpokládám, že myslíš Athlon II, ne první generace, které už se nějaký ten pátek nevyrábí. Ale i ty dnešní jsou na tom výkonově dost špatně. Nejlepší dvojjádro je na úrovni Phenomů první generace, což jsou taky šmejdy.
-
-
a proč by nemohl mít procesor co se pár let nevyrábí, když má i pár let nevyrábějící hd4870?
-
-
-
no je nacase ... pro ndekoho na svy pc ani nemusim sahnout se u bf3 ani nezadycha
-
core i7 950 @3,6ghz,asus sabertooth x58,12gb ram 1600mhz,hdd10000rpm velociraptor 300gb +3tb hdd,2*gtx 580 lighting.
POHODAAA *5* -
-
No ale narozdíl od Vás bude mít s VSYNCem stabilních 60FPS na nejvyšší detaily a elektriku to bude žrát jenom tak, aby to těch 60FPS udrželo. Což se mi nezdá tak moc jako blbost. :)
-
dnes uz by jsi asi volil jinak a lepe .. ale v pohode PC, 2x580 je ted mozna zbytecny luxus (z hlediska pomeru cena-vykon-eko-potreba) .. na jednu stranu nemusis nejakou dobu upgradovat, na druhou stranu koupe levnejsiho ale porad predimenzovaneho s naslednym upgradem je ekonomictejsi ...
-
Niiiiice..ty mííínusy jsou čiráá závist :-))))))))))))))))))))))
-
-
přesně... Minuskujou ti co závidí, ode mě má plus, mám rád HW fanatiky :)
-
-
Přesně tak!
-
-
-
Není to krapet předimenzované. Nebo snad pomáháš NASA s výpočty *8*
-
-
Ked zapina pc blikaju žiarovky.
-
Vykon celeho PC na 100% nikdy nevyuzije. Ale chapes, ten pocit ze se muze chlubit. *1*
-
-
Neee není to nic o chlubení ale napriklad Metro 2033 v dx11 na Ultra pri jedne 580tce daval pekne pokourit...ale se dvema 80fps...a to uz je fakt nadhera...Jasny tech extreme narocnych her je naproste minimum.A sám jsem si vedom ze upgrade neni jeste v dnesnim roce rozhodne treba...Ale jinej konicek nez Pc nemam tak kam bych mel ty tezce vydelany kacky strkat *1* *1*
-
-
Jenze pri vyssich rozlisenich, s detaily misto max na ultra, rozdil nepoznas, pokud nebudes vylozene porovnavat screenshoty. Proste to mas nastaveny jen pro ten pocit...
Btw. stejne vykon nikdy nevyuzijes, ty dve grafiky nevyuzijes naplno, iikdyz mas predrazeny CPU, tak ti je limituje. Z 12 gb RAM se ti tam minimalne tretina vali zbytecne... Proste zbytecne vyhozene penize. Ale ten pocit, ten pocit... *2* -
-
Proc byme mel limitovat vykon cpu?Kdyz s Jednou Gtx 580 (bavim se o Metro 2033) jede v Ultra na DX11 40 fps...a se dvema 80 cili Presne jednou tolik..Kdyby me cpu limitovalo tak se vykon nezvysi presne jednou tolik ale treba jen na 60 fps...Ale to proste nereste jestli to vyuziju nebo ne...byl to pouze prispevek do TEMATU ktere bylo zadane...Nic vic Nic mene...Pokud Vam vyhovuje 1280/1024 na Medium tak OSOBNE proti tomu nic nemam ale Na 2500/1400 holt uz vykon potrebuji.
-
-
-
Jistě že nevyužije s nějakým trapným diskem s mechanickou čtecí hlavou ^^
-
-
neboj SSD 160gb taky planuju ale ted to rozhodne staci...Kamos na Phenoma X4 a 8gb ram s gtx560 ti a Jede mu samo vse Krasne Plynule.A rozhodne Pc na 100% nevyuziju to da rozum..ale jak sjem rekl mam rad vykon..
-
-
...a naco ti je? :D ...aspon to vykuri izbu?
-
-
-
-
nenii mam rad vykona pc..
-
-
Budiš ti přáno. Snad se dočkáš nějaké hry, která i tohle dokáže potrápit.
PS: máš vlastní elektrárnu?
*3* -
-
jj díík , ale máš pravdu žere to jak kráááva :-)))Taky zalohy na EL. mam 2 tacy...no hus *1*
-
-
-
-
-
Nepřinutí. Teď mě k nákupu lepší grafiky (GTX550Ti) donutilo to, že mi stará grafika (9800GTX+) klekla. Plánovaný upgrade mám až na Doom 4. To se rozloučím i s XP a vezmu to komplet i s novým systémem. Myslím, že ty dva roky ještě v klidu vydržím. Teda doufám, že do těch dvou let tu Doom 4 bude *15*
-
-
si pis kamo ,ze bude je jasny ze Doom 4 tu bude presne po deseti letech od trojky *5*
-
good luck
-
-
Hehe, prej MW3 trošku smích. *1*
-
No u mě jim to zrovna vyšlo no. Ale to zkrz Battla ne MW to se da hrat i na lepším notesu.
-
Jo, mam dělo jak blázen, ale uvažuju že bych si koupil nějakou 2 jádrovou grafiku:)
-
hahaaa....nepřinutí. Mám stařičký jednojádro P4 hyper threat 3,5Ghz,3GB ram a Nvidii 9800GT 512mb a s timhle starym hnojem sem dohrál Crysis 2 bez škubání,až sem se divil :-O nene,prachy je třeba sázet do účelnějších věcí,než abych měl up-to date pc....za 2 roky bude stát pc bez monitoru,který MW3 utáhne tak 6000kč,takže mě jako víkendovýmu pařanovi,pro kterýho sou pc hry už jen nostalgie a chvilkový odreagování to vážně nezdůvodní proč mít ted super stroj. Ale pravda,sem na stránkách,kde nejlepší pc je chlebem a vodou 90% navštěvníků
-
-
A nerozpoznal Crysis 2 tvoje PC jako konzoli? :D ne sorry, ale já musel... *7*
-
-
Na tom procáku se ti musel Crysis 2 sekat
-
-
ne nesekal,sam sem se divil. Mám 19" monitor,tudíž sem hrál v rozlišení 1280x1024 ( jo pro vás to neni herní rozlišení,ale kostičky :-D ) hra byla plynulá,pouze občas to krátce zaškubalo. Tak ono P4 s hyperthreat je přecejen někde jinde,než sice nový ale pořýd shitový celerony(dělaj se ty procesory ještě vůbec? :-D o hw se nezajimam nekolik let. Horší to už bylo s Deus Ex HR,ty sem dohral jen z pocitu nutnosti,pač tam,kdybych nehrál stealth,tak sem v pr.deli :( DE:HR mi s touhle sestavou jel tak na 20fps a byl sem rád :-D
-
-
-