Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak BF3 urcite k upgradu hračov motivovať bude. Ale co sa tyka MW3 tak nemam ziadne informacie o tom ze by hra mala nejake graficke vylepsenia. Jedina vec ktoru o tej hre po technickej stranke viem je ta ze engine sa nijak zasadne vylepsovat nebude ostane takmer totozny z enginom predchadzajucich hier a že ma skvelo bežať cez 60FPS aj na šunkách PC.*(bodaj by nie ked sa grafika za tie roky v CoD nepohla a PC HW vykonnostne rastol dalej)
  • ja patrim ku skupine, ktora bude upgradovat. Doteraz mi sluzil Conroe C2D 1,8@2,8 ale uz straca dych, takze nove CPU, MB a RAM... Grafiku mam GTX460, ta to hadam nejak udycha
  • ja mam stary PC asi 2 roky --Moje PC -
    Procesor-QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 965, 3400 MHz (17 x 200)
    Grafika-1-Grafický adaptér ATI Radeon HD 5700 Series (1024 MB)
    2-Grafický adaptér ATI Radeon HD 4200 (256 MB)
    DDR3-Pracovní paměť 2816 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) (celkem mam 4Gb)
    Monitor-1-BenQ G2420HD (Analog) [NoDB] (P3A01027SL0)-Monitor-2- Jean JT198x4 [19" LCD] (7606TI003872)
    no a celkem sem měl problém s Battlefield 3 mam nastaveny procesor na praci max 50% zduvody uspory energie a pokud sem chtel hrat musel sem nastavit procak na 100% pak hra jela plynule ale myslim že sem ji měl nastavenou na minimalní naroky :-(
    nevim jestly musim upgraudovat myslim že PC mam dost silne a tak spiše udělam to že vezmu PC do alfycomputer a necham ho seřídit a ze dvou grafickych karet udělam jako by jednu přičem ža slapší bude pomáhat te silnější :-)
    a koupim si DDR3 alespoň 8Gb a bych měl 12GB celkem snad to pomuže !
    jinak nechapu jakto že mi hra nejela alespoň na střední detaily!!!
    • Trochumě zaráží že tu nikdo nezná Hybrid CrossFire ale budiž. Imho 1,5kW??? No lolec, to fakt ne, chlapče, to fakt ne...leda že bys měl na PC nonstop zapnutou varnou konev, jinak fakt ne...ne...to fakt ne...
    • CPU mas celkom slusny pri hrach nema zmysel skrťiť vykon tam musi ist CPU naplno. Tvoja graficka karta pravdepodobne nebude najsilnejsia. Sice nepoznam aky mas konkretny model to by si mal upresniť. Zalezi podla toho ako chces tu hru hrať. Chces hrat na vysoke detaily potrebujes rozhodne silnejsiu GK, nieco na urovni GTX 560Ti. Spajanie grafických kariet je mozne pri rovnakých modeloch teda napriklad 2x GTX 560Ti. Slabsia + silnejsia nebudu fungovať naraz. Co sa tyka 12 GB ram uplna blbosť ale maximalna,... 8GB je absolutne dostacujuce dokonca prefektne predimenzovane. 12 GB ram neprinesie ziadny pozitivny efekt naviac.
      • no pozor dneska už nemisíš mít stejne modely grafiky karet ato aby byly v Crossfire stačí si koupit spravnou zakladní desku dokonce na některý lze dat jednu od Nvidia a jednu OD amd ale nevim jak to pak funguje!
        A koupil sem si zakladní desku která by měla podporovat možnost sdilet grafiky aji že nebudou stajne ovšem nevím čím je to limitované! jestly třebas nemusíbyt aspoň ze stejné ředy nebo tak neco!
        • Riešiš absolutne hovadiny to co mas integrovane na doske je oničom. Jedine riesenie je kupit vykonnu graficku kartu.
          • jo jasne to je pravda ! musim kupit grafiku .-(
    • no tak ta jedna, to je snad nejaka integrovana na desce ne ? ta se toho snad vubec neucastni a mit CPU na 50% kvuli spotrebe elektriny ? to je ale hodne HC reseni, to bych bral u nekoho kdo nema skoro na chleba :]
      • No kamo PC mi když dam PC na 100% že re neuvěřitelnych 1,5KWh což dneska stoji 1KWH 5Kč a ja platim měsične za elektřinu 1200Kč a ročně doplacím na elektřině okolo 1500KČ a věřmi že ja doma fakt nepoužívam skoro nic kromě PC PC mi jede minimalně 12h děně a tak sem byl donucen k uspoře :-)

JJ jeto integrovaná na zakladní desce grafická karta !!!
        koupil jsem si pc za 8000KČ zhruba sam sem si ho skladal a něměl sem na grafickou kartu a tak sem koupil už integrovanou na zakladní desce abych PC mohl používat a hrat hry celkem se mi to i dařilo pak když sem měl prachy sem kupil novou tedy další grafiku a mam ještě misto na zakladní desce na grafickou kartu další!!!
        Takže si myslíte že spíše mam koupit grafiku novou!!
        Moc sem se snažil našetřit pracyh na grafiku Gigabyte Radeon HD 6990 no ale ty prachy našetřit je celkem hodně problém :-)
        tu moji grafiku integrovanou na zakladní desce mužu nazdílet z ramkami až na 1G co sice grafika tak veskutečnosti nebude vykona bude furt slapší než normalní ale řetl jsem že lze ji určit aby např vypočítavala FPS nebo tak něco až tak tomu nerozumim!
        No a to by mi mohly udělat v alfjecomputer :-) nějak je spojit a udělat vykonější!
        Tak doporučtě co mam kupit aby mi hra jela na 100% a max detaily!
        PS:diky bohu že Diablo 3 Mi pojede na max detaily doufám :-)
        • Co koupit? GTX 470, GTX 560 Ti, HD 5870 nebo 6950. Taky trošku protáhnout takty CPU.
        • Tohle PC zere 1,5kW ? Nevim kdo ti to rekl ale je to nesmysl.
          • no měřil sem to :-) ono je to tím že mam napicu totiž zdroj mam 700W něco kolem ale jeto hodně velkej sshit a tak žere více než dodáva do PC jo a eště měl sem ho nastaveny na 150% vykonosti tedy že pc mi jelo neustale na minimalně 100% a to aji když sem se třebas dival na filmy nebo na internetu serfovatl jelo furt na 100% , jednu dobrou vlastnost to mělo nemusel sem vzimě topit obyvák mi to vytopilo tak že sem si normalně musel kolikrat aji sundat ttričko a case palil tak že si naněm neudržel ruku :-) tim že pc jelo na 100% tak i grafika jelo na maximum neustale mam ho špatně nastavenej stahl sem programky na takrovani atd. a tim sem to skur.il
            • nerekl ze jsi to zkur.vil - pokud jsi ze 700W zdroje vymackl 1.5kW prikonu, pokud jsi dokazal vymacknout procak a grafiku na 100% jenom internetem tak jsi teda genius...
    • 57xx je moc slaba potrebujes aspon 6850, ramka ti nepomuze a ta integrovana grf ti taky nepomuze
      • Pokud to je 5770, tak je jen o trochu slabší než 6850.
        • A tak to jsem cekal ze mezi nima budou vetsi rozdily, tak pak snad 6950
          • Ona ta 6xxx řada má vůbec ty označení mimo. 5870 lepší jak 6870 atd.
          • pokud mu tam funguje vsechno jak ma, tak mu 5770 musi stacit na normalni hrani, spis to bude tou betou
            • no otazka je co chce za detaily
    • Dve rozdilne grafiky?? Prosim vysvetleni.
      • http://www.czechcomputer.cz/art_doc-2EA1745E2A37B71DC1257456006CBCA3.html
        • Diky za vysvetleni, ja do ted myslel ze jde jen Crossfire( 2x stejna grafika).
      • AMD to podporuje...
  • Joha
    Neprinúti. Intel Core 2 Quad 8600 2.66GHz, 4GB DDR2 800MHz RAM, GTX460 (1GB) a HDD s 64MB cache. Beta mi isla uplne bez problemov na Caspian Border 30-40 FPS pri High nastaveniach a plna hra ma byt viac optimalizovana, takze pockam. Ale na novu maticnu, RAM a CPU z dielne Intel uz aj tak setrim :D
  • Studuji na VŠ, takže budu pořizovat noťas (i5 Sandy Bridge, 4GB RAM, Geforce GT540M), který by měl BF3 rozjet. Nejde mi ani tak o to, jak bude hra vypadat, ale hlavně aby sem ji rozjel s rozumným FPS :)
    • Kámoš na něm hrál BETU a po instalaci BETA ovladačů od nvidie to bylo už celkem hratelný. Myslím že měl nastavený detaily a nativní rozlišení. Takže tu je celkem solidní šance že to pojede na tomhle notesu slušně.
      • nejnižší detaily...nějak mi to uteko :) Ale i na ně to vypadalo dost slušně.
        • Vostoq
          jojo na low by to mělo bejt v poho hratelný.. po pravdě já i na high endu bych to stáhl na minimum a v cfg bych povypínal i další věci.. je to pak přehlednější :)
    • Vostoq
      taky taky... Myslím že vím o kterém noťasu mluvíš :-) Asus K53SV popř. Acer TM 5760 ;-D
      Taky ho budu kupovat a ta kombinace v nich je tak dobrá že si s BFkem poradá ní medium-high, minimálně v betě to tak bylo viz. videa na yt ;) já jdu do toho Aceru :-)
  • Hlavně aby si EA upgradovala servery neb mám pocit, že při začátku prodeje jim to padne jak Němec do krytu a to nemluvím o tom jejich slavném distribučním SW to teprve bude "padavka". *8*
  • Tyhle s.r.a.n.c.e se svou výkonou PS3 nemusím řešit!!
    • a proto bf3 hrajes na low, 1280x704 a jenom mapy s 32 hracema
    • výkonou??? *15*
      • Vis o tom, ze detem se nema posmivat!
  • zdenek.sipek
    betu jsem ani nespustil - rovnou na mě zařvala, ať si koupim novou graf. kartu. Tak jsem se naštval a zrušil předobjednávku. Zádná hra mi nebude přikazovat co mám dělat.
    • Ještě si dodám.....vsadim se, že si to do roka stejně koupíš :-)
    • Beru tě. Stuj si za svým!!
    • Bože ty si lolek :-D
    • Když na to nemáš koule (hw) , tak hraj bulánky.
    • Sis stou predobednavkou asi hodne veril *1* *1*
  • MW3 urcite nikoho nutit k upgradu nebude. Vzdyt podle toho jak vypada nebude o moc narocnejsi nez Black Ops. No a pokud preci jen zustal dostatek programatoru z byvalych IW, mohlo by to docela realne fungovat i na slabsim HW. Battlefield 3 hrace nutit k upgradu bude, ale pro me osobne to bude predevsim Skyrim, Risen 2 a dnes uz docela stary Witcher 2. Kazdopadne s tempem, kterym hraji se k temto titulum stejne dostanu nejdriv koncem pristiho roku takze zadny spech, pockam si s cim vyrukuji Intel a AMD na poli procesoru. *2*
    • MW3 taky nepřinese nic nového, tak se není čemu divit *5*
    • No len aby nas Infinity ward s tou narocnostou este neprekvapili.
  • Whisp
    Nemyslím, že bude na MW3 potrebný nejaký upgrade, bezproblémovo to rozbehá aj 3 roky staré PC. U BF3 bude zasa kopa hráčov po čase vypínať a znižovať rôzne detaily, aby mali čo možno najväčší prehlad na bojisku. Skôr bude kopa ľudí prinútených prejsť na Win 7, keďže BF3 už pod Win XP nepôjde spustiť...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit