Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mě nepřinutí, mě už přinutila :D měl jsem amd athlon 64 x2 2,2 GHz 4200+ , starou MB, DDR2 RAMky, zdroj KME 400W (činskej :D ) kterej byl moc slabej na mojí VAPOR X ATI HD 4850 1 GB DDR5 takže občas grafika spadla a s ní celej komp, kdykoliv...hraní, přehrávání HD videa.... a taky jsem měl 1 TB + 250 GB disky. Zapnul jsem betu a doufal jsem že poběží aspoŃ na low..ba ne, na všechna nastavení, i rozlišení - 10-18 FPS... takže sem se nasral, s trochou rad z warforum.cz jsem do košíku na alfacompu naházel AMD Phenom x4 3,2 GHz 955 Black Edition, MB ASUS M5A97 (2k Kč), 2x2 GB DDR3 RAM kingston (1333MHz), zdroj seasonic 500W Bronze a jak mi to přišlo, vše jsem zapojil, reinstaloval jsem winy, pak spustil Battlefield 3 a naprosto plynule... 45 - 65 FPS, i na caspianu, při natáčení v plným rozlišení přes fraps klesnou tak o 3 FPS.... Takže já už si komp vylepšil :D dal jsem za to 6 500 Kč *5*
  • Upgrade jedine kvôli práci *5* Hry nemajú nárok.
  • Tak to newim co máte všichni za PC ale já rozjel BF 3 Betu úplně vklidu
  • Já sestavil nové PC letos v lednu kvůli Crysis 2, které mě docela zklamalo svojí malou náročností na HW, tedy přesněji do vydání DX 11 patche. Battlefield 3 bude jasně novým etalonem a důvodem nakoupit nový Hardware jako svého času Crysis 1. Nyní mám core i7 2600k, 8 GB Ram a GTX 580. Podle toho co jsem četl tak pro rozlišení 1920x1200 to nedám na nejvyšší detaily ale "pouze" na high, celkem zvažuju dokoupit ještě jednu GTX 580 do SLI. Jinak s tím MW 3 je to dobrý vtip.
    • Ono bude taky dost záležet na mapě. Ale hafo věcí se dá v BF3 oželet. Já si klidně stáhnu stíny atd. Beztak je to FPS akce a jde tam přeci o fps.
      • Ja okamzite vypnu motion blur a kazdy listecek na keri take videt nemusim. Singl dam na plno jak jen to pujde ale v MP premira efektu jen rusi. *3*
    • Jinak já mám nejlepší verzi GTX 560 TI a jedu BF3 na max ono není vše jen v grafice:)
    • 2X 580 GTX je dost šlupka proč sis radši nepořídil 3X 560 TI a strčil bys 580 do kapsy:) a nebylo by to tak drahé.
  • Spades
    Upgradovat kvuli MW3 ???
    Bi/ch Please :D:D:D:D
  • Ja upgradoval, NEJEN kuli BF3... z HD 4850 na GTX 460 :) Snad mi to bude stacit ...
  • nechapu co je na tom když ti to tva grafika nesvede kup si novou s podporou DX 11 stejne se bude delat vic a vic her pod toudle technologii jinak BF 3 je pecka oproti MW3 ktere se muze jit zahrabat !
    • No finta je v tom ze ta grafika to da protoze ma stejny vykon jak GTX570. To ze kombo ovladace+hra proste neni doladeny neni chyba grf. A kdyz bych si mel vybrat jestli dat 8 tisic za 570 a mit tu samou grafiku (bez SLI issues) a nebo nehrat BF protoze si s 2xx sli netyka tak myslim ze je to jasny.
  • Mno kvůli BF3 to ještě chápu že by se ten PC upgradoval ale kvůli MW3 to je snad nějakej vtip?
  • BF3 beta na pentium dual core e2200 @ 3Ghz, 2GB ram a radeon 5750 512 MB na low, rozlíšenie 1280x1024 v metre 35-55 fps, takže až tak zle by som to nevidel, optimalizácia je dobrá... a spomenutie MW3 beriem ako dobrý vtip, kvoli tej hre by sa možno oplatil upgrade jedine tak z pentium 4
  • Je to první hra, kterou nerozjedu na sve 9800 GT 512 na medium, nebo high pri rozliseni 1280x1024. Myslím, že je to optimalizováno co se týce výkonu celkem dobre, proste ta hra je graficky uplne jinde nez konkurence, proto to 8xxx, 9xxx a 2xx rady sotva rozchodi. Na 4xx rade hra vypada naprosto fantasticky. Hold pokrok nezastavis. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit