Přejít na výpis diskuzí
Kvůli Battlefield 3 a Modern Warfare 3 se budou upgradovat PC
18.10.2011 | levis
246 příspěvků
-
hosi kdyz se rekne, ze to maji jeste optimalizovat. Co si mam pod tim predstavit? Mensi rozliseni textur, mene polygonu, mensi rozliseni, vypnuti nejakych featur? Nebo jak se vlastne dela optimalizace?
-
-
spis nez redukce je to zefektivneni funkci .. udelat neco rychleji se stejnym vysledkem ... treba pokud chces optimalizovat noseni veci do schodu na 5 patro bez vytahu tak muzes misto 5 lidi behajicich z 0 na 5 dat kazdeho na jedno patro a resit to nosenim po usecich (za predpokladu ze predani veci neni casove/energeticky/mechanicky narocnejsi nez vyneseni veci az na 5 patro (nebo 2,3,...)
-
-
Ja jsem upgradoval diky BF3 cele PC krome Grafiky takze clanek se zaklada na pravde
-
Pan redaktor se uhodil do hlavy?
Jinak si nedokážu vysvětlit, co v tom nadpisu dělá Modern Warfare 3. -
-
Jojo pravdu dis ale tak co i kalkulacku je treba cas od casu vymenit za novou.
Ale ted vazne, betu BF3 jsem na svem 3 roky starem PC rozebehnul na medium a to v pohodicce. A nemyslim ze by to na konzolich vypadalo lepe a me stale jeste zustane bonus v podobe 64 hracu na mapu. Takze nejaky obrovsky exodus bych necekal. Jen to PC scenu trochu rozhoupe, cekal jsem to do Crysis 2 ale ten zacal rozpacite a dodatecne vychytavky se dle meho tak nejak uz minuly ucinkem. *6* -
-
Konzolova verze ma vypadat jako PC verze na LOW+mensi mapy a min lidi.
-
-
Opravdu, soudě z PS3 verze na EA GameShow ta hra vypadá na konzolích opravdu nechutně.
-
a polovicni rozliseni ...
-
-
-
-
tak snad na grafice Gigabyte Radeon HD 6970 2GB DDR5 by to mělo jet na max detaily ne?
-
-
No já si myslim že to nedáš podle mě aby jsi to rozjel na max tak potřebuješ tak 3x HD 6990 v crossfire.
-
-
hexafire
-
No to minimálně.
-
-
Si pis, voe *1* .
Jen nechápu proc ti zavistivci hnedka vlepej minusko *1*
-
-
Pre hlupákov ktorí zrušili preorder kvôli bete -> http://battlefieldo.com/nvidialanbf3/
Ako som vravel už predtým, VAŠA chyba :)) -
-
Já si počkám pár měsíců, až hru doladí, možná přidají novou mapku a možná se cena trochu sníží. *3*
-
:)
http://i.imgur.com/a8uZl.png -
-
Taky na to mohli použít tu novější tabulku, tam už jsou 6XXXM
-
-
No a hw optimalizace ani slovo a to je pro me trochu dulezitejsi nez naky mortar a myslim ze i pro hodne lidi co meli problemy.
-
-
Pokial mas na mysli nejake optimalizačne chyby v hre tak tie sa istotne opravia. Avsak ak mas na mysli optimalizaciu v zmysle "jej pojde mi to na 5 rocnom PC na full a 60 FPS" tak smola BF3 nie je stara rachotina kde sa roky použiva starý engine. Tiež sa stale dobre pobavim nad tymi vykrikmy ako je nieco dobre optimalizovane. V drtivej vecsine su takto oznacovane technicky zastarale hry ktore vyzeraju priemerne/podpriemerne ale dobre sa hybu.
-
-
+1
Viz. RAGE.
-
-
Co chces optimalizovat ? Aby to bezalo na PC za 5 korun ?
Myslim, ze je to optimalizovane dobre a viacmenej bude zalezat hlavne na nVidii a ATi ako zvladnu ovladace. -
-
A nehrej si na chytracka s "pc za 5 korun" muj comment byl naprosto bez nakyho hrani si na drsnaka, tak se nauc diskutovat na urovni.
-
-
Ma uplne odlisny vyznam ked napises:
"hw optimalizace ani slovo" Alebo: "fix hw problemu ani slovo" -
-
Ne? Tak to mas docela kratkou pamet.
-
Nuz, ja nie som ten kto s tym zacal.
-
Dosly chytry reci tak se budem chytat za slovo ?
-
-
-
Jsi bl.b jestli si myslis ze ty stovky dotazu v technickym foru byly napsany jenom tak z nudy a ze hra je optimalizovana dobre, kdyz na Nv rady 2xx to dost casto jede hodne na prd (proto jsem psal o Dx10 SLI) a nemirim to nejen na dice ale i na nv, abych predesel tomu "dice za to nemuze".
-
-
On není blb, on je jen ze Slovenska, to mluví za vše *1*
-
-
-
-
-
Neni lepsi mit v hrach jako je BF3 co nejnizsi detaily?Neuvidite protivnika drive kdyz povypínate vsechny ty odlesky,stiny,chveni listu a podobne ficurky?
-
-
to já hraju na staršim NTB red orchestru 1, vše na lowest, a mám teda extra výhodu :( panáci jsou vidět skrz zdi, přez překážky atd.. Je to na hono a nevim co s tim protože o to nestojim.. Wallhack nepoužívám, nejsem prase... proto teď ani nehraju pač mě to neba
-
Osobne jsem zkousel v bete menit low a high a zadny rozdil ve viditelnosti panacku nebyl.
-
Jo, to je jeden z důvodů, proč bych tohle povypínávání zakázal. To si rovnou může někdo nastavit místo všech textur šedou a místo textur na panácích jasně zelenou.
-
-
Presne. V BF2 to tak na minimalni detaily skoro bylo. Treba uroven nasviceni mela velky vliv. Ale co me prekvapilo, tak v bete BF3 v tomhle ohledu rozdil mezi Max a Min skoro nebyl.
-
Dice upravili LOW nastavenia aby neposkytovali ziadnu vyhodu v MP.
http://gamingbolt.com/wp-content/uploads/2011/10/I2TPT.png
Vsimni si low nastavenia -
-
Pokud sa nepletu tak uz to bylo i u BC2
-
-
Haló, právě proto to opravili...duh.
-
-
Ninjaedit, eh.
Je sice hezký, že to píšou, ale nemám ve zvyku věřit nějakým PR prezentacím. -
-
no uvidime vo fullke, ale ani v bete nebol velky rozdiel v tienovani atd... medzi LOW a High
-
-
-
-
v MP urcite
-
-
he he. no ja si vynovujem kazde dva roky ale v clanku je pravda ze od Crysis u netrebalo vobec nic kupovat. vsetko islo docela vpohode i ked boli vynimky ako metro ci par dalsich. To som zvedavy na tu hru ked je to sama reklama. Ale ked to dali na konzole tak tam bude urcite nejaky ustupok. Nemam strach :).
-
Intel core duo 3,4 Ghz, 4GB Ram, GTX 560Ti 1GB... tak uvidíme, snad to rozjedu... betu sem nezkoušel, takže nevím...
-
-
Já mám tak nějak to samé (560Ti, 4GB RAM), akorát Q9550 na 2.8GHz (zatím nebyl důvod taktovat) a Beta se detekla na HIGH a fičelo to svižně. Dokonce šly někde hodit i Ultra detaily (údajně v Betě Ultra nastavení není implementováno, ale po zapnutí více položek na ultra už to znatelně zpomalovalo). Tak nevím, ale myslím, že na Medium/High to rozjedeš bezpečně, nehledě na to, že po dvou dalších verzích ovladačů a nějakých updatech bude myslím docházet ještě např. k menším občasným propadům fps atd. Každopádně bych určitě počítal s tím, že na to nejvyšší nastavení nějaké to SLI/CrossFire výkonných karet potřeba určitě bude. Tam by už ty naše procesory ale asi určitě nestačily :)
-
-
Ok uvidíme až to vyjde co to udělá... dík
-
-
GTX560Ti s c2D na 3.4Ghz?? Me C2D E8400 3.0Ghz brzdilo i starou GTX275 natoz pak jak bude brzdit GTX560Ti. Jinak pro predstavu Beta na C2D E8400 a GTX275(stare pc na kterem sem to zkousel, new pc v oprave) nebyla moc hratelna ani v nizsim rozliseni(1440x900). Mapa Metro sa este dala,ale ta druha s technikou nehratelna. Ale finalni verze se muze hybat nakonec uplne jinak.
-
-
Tak ale GTX275 a GTX 560 je trochu rozdíl ne... zatím mi všechny hry šly na max, tak mi neříkej, že se nezahraju BF3 na medium?
-
-
Samozřejmě, že to rozjedeš. Pravděpodobně na max. ve FullHD. Nikdo si dneska nedovolí vydat hru, kterou bys na své sestavě nerozjel. Co se týče grafického výkonu, tak je tvoje sestacva pořád ještě výš, než většina ostatních sestav.
-
-
No tak s tím dvoujádrem na MAX určitě ne... ale snad to pojede na Medium solidně... dík
-
-
-
neni potreba. i5 2500k, 8gb ram a gtx590 zapojena do nvidia surround.
-
-
nejhezci je ze vetsina lidi "co maji 590tku" nevi ze 2x 570 by je vysla nejspis o neco levneji a vykon by byl o kousek dal a nejlepsi esa jsou ti co maj dve 590tky tzn quad sli. Gz k lagu jak prase *5*
-
-
zavist neni potreba. nicmene, dve 570 jsou ve vetsine her slabsi, zerou vic, a nehodlam mit z PC vysavac. Ale rozhodne kvalitni prispevek :) Otevrel jsi mi oci, jdu to okamzite prodat, a koupim dve 570 a nataktuju je jako krava, abych si uzil podobneho vykonu jako s basic 590 :)
-
A pak jsou tady ti, kteri nevi ze 2 graficky karty mohou prinaset nevyhodu oproti jedne samostatne (spotreba, teplota PC, kompabilita ve hrach, microstuttering)...
-
-
gtx590 jsou dve grafiky na jendom pcb takze stejne jako dve 570 trpi SLI problemama pokud to miris na me
-
-
-
-
Soudruzi z DICE a Nv zpackali podporu sli na Dx10, pokud to fixnou koupim, pokud se na to vykaslou nekoupim, je to jednoduchy.
-
-
Sli bude urcite u B3 oprave v budoucich ovladacich.
-
-
V tehle bete uz fungovalo ale stutter jak prase a fps moc nepribyvalo, obcas na Metru sileny propady, tak az to vyjde tak si udelam demo a vyzkousim jak to pojede
-
-