-
Já nevim, ale to vyslýchání mě strašně sere. Když mi řekne na začátku případu nějakou volovinu a čumí před sebe tak co mám dělat? Pak nastává jedině tipsport.
-
-
Nebo použít intuici :) a nechat si zmizet např. jednu odpověď, pak už je to celkem jasný.
-
-
Nijak jsem se v nastavení nehrabal a jede mi to na PC, které bylo výkonově nadprůměrné v roce 2008 úplně v pohodě na HIGH, AA 4x, maximální rozlišení. Stejné to bylo tehdy i u GTA4. Buď jsem šťastný člověk a mám na Rockstar hry kliku , anebo ti ostatní jsou pěkní smolaři . . .
-
"...ne proto, abyste delali bordel, jako treba v GTA..." Tak Lukas uz taky, jo?
Achjo - nenavidim tenhle svet : D Ale jo - kdyz chce nekdo hrat GTAcko kvuli blbnuti, je to jeho minus...
Zrovna pri hrani L.A. Noire jsem musel GTA zase o fous vic docenit. A to opravdu ne proto, ze tam jde nabrat slapka, a u lesika oddelat *7*
Vim ze to tak Lukas nemyslel, a ja se tu jen blbe chytam okrajovy vety, ale... ..vzdycky me stve kdyz neco takovyhleho slysim - obzvlast z ust herniho novinare. Pak nema byt ta serie vnimana jako tupa prasecina...
Ja si vzdycky tak rad povzdechnu... : D Achich ouvej!
LA Noire si asi kazdou chvili zopaknu, ale nevzpominam na nej tak rad, jak bych pred vydanim cekal. Nakonec to bylo lehky zklamani. Protoze recenze (opet) prakticky nezminuje zapory hry, tak bych rad zminil par tech nejobjektivnejsich:
Naprosto obludnej jizdni model, opravdu silne WTF momenty v jinak velmi dobrym scenari, casta nutnost hrat v ramci vyslechu vicemene loterii, trestuhodne nevyuzity mesto, ...
Nejak jsem se nemohl ubranit tomu, abych si musel celkem casto rikat "tohle ale slo uplne jednoduse udelat daleko lip". A to ja opravdu nemam zrovna ve zvyku - hry se snazim akceptovat, a uzit si je tak, jak mi holt prisly do rukou. Urcite zauradovalo prehnany ocekavani, ale nenaplnenej potencial jsem videl na kazdym rohu.
I pres skoro az hateovaci nadech meho vypotku je to ale moc dobra hra. 8/10 a ode mne ani o bod min. Jen skoda ze jsem v ramci radoby-CSFDizace ctenarskych recenzi tu svou zredukoval jen na zaverecnej verdikt. Byla samozrejme daleko lepsi nez jakakoli profesionalni ; ) -
-
Lukáš chtěl jen vtipně naznačit, že L.A. Noir není sandbox hra narozdíl od GTA.
-
kok*t...
-
-
Mohl bys to prosim upresnit? : )
-
-
kok*t obecný...
-
-
Taky jsem si rikal, ze bych to na tvym miste zahral nejak takhle : D
Tak aspon ze to podas trosicku vtipne.
Jinak mi asi nezbyde, nez rict ve stylu trola diskuzniho "Diky za nazor" -
-
nz
-
-
-
To asi nepůjde, přes takovou sebereflexi vlak nejede.. :D
-
-
Zing! *1*
-
-
-
-
No jó, tady je šuper chlapešek, kterej jezdí podle předpisů a nic nezabíjí, no ťuťu.
-
-
S kazdym dalsim komentarem me zajima vic a vic, kolik je tobe roku, kamarade : D
Ale abych to teda upresnil: chlapesek zabiji, kdyz musi, nebo kdyz se mu nestastnik priplete pod kola/pred hlaven. Chlapesek skutecne casto jezdi podle predpisu. Vsechno zalezi na situaci. Proto rad rikam, ze mi svym zpusobem GTA IV nabidlo nejlepsi role-playing zazitek. Hral jsem to tak, jak by to asi takovy h*vado VE SKUTECNY SVETE delalo. Prestupky ano, ale pokud mozno ne pred policii. Po meste se pohybovat treba rychle, ale primarne bez bouracek a lidi na kapote. Ta hra te totiz necha urcovat vlastni pravidla, a s podobnejma funguje fakt presvedcive. Najednou je to hra, ktery jde fakt uverit. A takovych fakt moc neni.
A asi mi to nebudes verit, ale byla to mnohem vetsi zabava nez mit neustale za kazdou cenu plyn na podlaze, policajty strilet na potkani, jezdit vyhradne po chodniku, apod., jak mnozi radi GTA prezentuji.
Pointou bylo, ze ta hra nabizi krom toho hloupyho (ale samozrejme zabavnyho) praseni, predevsim pribehovou kampan, ktera trpelivymu, zodpovednymu hraci muze nabidnout opravdu realistickej, presvedcivej zazitek. -
-
Jestli tě to utěší, tak GTAčko jsem vždycky hrál podobně "slušně", snad jen v prvním s oblibou zkoušel, kolik vraků jde na ulici navrstvit.
Ta narážka ve videorecenzi pochopitelně patřila strohý skutečnosti, že v GTA tě za bordel nikdo netrestá a většina hráčů se tam s nějakou opatrností / ohleduplností nezdržuje. -
-
Vsak jsem to zminoval (nebo se spis snazil)
Myslim ze z podcastu uz tvuj pristup celkem znam, a je mi teda jasny, ze jsi to tak uplne nemyslel.
Jen to ve mne zase spustilo ten osvetovej reflex ; )
A jeste si neodpustim navazat: GTAcko tresta, jak dovede. Ona ta policie od ctvrty hvezdy dokaze prohnat drubky.
LA Noire? Strilet jednoduse nedovoli, a za silnicni piratsvi netresta vubec.
U tyhle hry se hrac uz opravdu musi hrat sam. A mne to nevadi - jen konstatuju.
Srovnavat s GTA to proste nejde. Bohuzel spousta vytek na LA Noire smerovanej vychazi prave z ocekavani dalsiho GTAcka. Ja ty reci "Tohle neni a nemelo byt dalsi GTA" celkem beru, ale zas nemyslim, ze by to ospravedlnovalo cokoli...
EDIT--- Vlastne tresta v zaverecnym resume na konci pripadu. Tresta cisilkama v tabulce. Coz mi ale porad prijde dost usmevny, i oproti tomu kontroverznimu GTAcku...
-
-
-
-
-
Ak vám to hrozne seká, chodte do Dokuments/Rockstar Games/L.A.Noire , otvorte settings. ini a do posledneho riadku do command line napište: -str -npd -nonv , väčšinou to pomôže.
-
idealna kombinacia- herna napln a herne mechanizmy z LA NOIRE v grafike a meste MAFIA 2.
-
Za sebe musim rici ze hra mne neskutecne bavila. Tedy bavila mne do doby nez jsem dodelal oddeleni vrazd a natahl me ten mothafucka do mravnostniho. Anyway, ceka mne poslednich par misi, nechavam si to na svatky. Hra jako takova animace postav a hlavne obliceju, co si budeme rikat- FANTAZIE. Hudba - FANTAZIE. Herni svet a mesto jako takove - slo urcite vyuzit jeste lepe, prijde mi takove puste (ne ze by na ulicich nebyl zivot, ale chybi tomu jaksi smrnc). Hlavni hrdina sympatak.
-
-
některý čtvrti působí trochu pustět to je pravda, a Cola Phelpse mám taky rád, ale přijde mi moc upjatej,furt solí nějaký akademický hlášky v latině, takovej overachiever, jakým by chtěl každej být. Spíš bych si představoval nějakýho "roque-cop" stylu Dirty Harry Calahan, nebo Rusty Galloway *2*
-
-
Studio co dělalo L.A Noir stojí stejně tak za počinem skvělé dvoudílné hry Getaway na PS2 a jejich počin kterým se chtěly předvést na PS3 se hrou The Eight Day která byla stejného stylu ale nikdy ji nedokončili a od výstavy E3 2006 kde bylo uvedené video tehle hry se nic už neukázalo.Tak potichu dělali hru L.A Noir a hra je výborná když chcete být detektiv a určitě stojí ji za to zkusit...
-
hmm, necekal bych, ze strukturou vypraveni to bude jak pro me dvojice srdcovych adventur star trek: 25th anniversary a judgment rites. uz jsem myslel, ze todle se nedela :).
-
nechápu jak to recenzent rozjel bez sekání!!! já to hraju na vysoké detaily a seká se mi to stejně jako na minimální!!! ať rock* skončí v pekle za tak zmršené konverze! *16*
-
-
Documents\Rockstar Games\L.A. Noire\settings.ini
vložit tohle: -npd -nonv do posledního řádku Command Line:
Spoustě lidí tohle pomohlo. Např. pro mě byla hra nehratelná, dokud jsem to tam nenapsal. Stejně to ale přes ten 30 FPS lock nepojede nikdy úplně plynule.
-
-
Nezájem, většina lidí chtěla RDR, ať jdou do řiti.
-
-
Tak to by se ta "většina" měla nad sebou zamyslet.
-
-
Čo si kokot? RDR je jedna z najlepších hier aké som mal možnosť hrať.
-
Divej se, já ti to pomůžu rozlišit. Nezájem, ať jdou do řiti jsou moje osobní názory na tuhle věc. To, že většina lidí chtěla RDR je holý fakt, stačí se podívat ke starším diskuzím k tomuhle tématu. Nechápu teda, nad čím by se měla "většina" nad sebou zamýšlet. Tím, že je posílám tam, kde slunéčko nesvítí mluvím za sebe, ne za většinu. *4*
-
-