Přejít na výpis diskuzí
Lagující multiplayer a jiné (veselé) bugy v CoD: Black Ops
10.11.2010 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
nechapu, proc tak vyvadi u te double rainbow. Nedavno jsem zazil dvojitou duhu a mam ji i vyfocenou. Na google jich mate taky. To je tak, kdyz klucina porad sedi u her, pak nema poneti co dokaze priroda.
-
-
Co je to přiroda? To je jako... za oknem? ...venku?
-
-
za tvym oknem jsou leda tak paneláky... to není příroda.. *1*
-
-
Presne tak, dvojita duha neni zadny "funny bug", coz by se mel uvedomit nejen tvurce videa, ale hlavne clovek, co toto video dal do clanku
-
-
Tohle je pokus o trolling nebo jste jen dnes vylezli z jeskyně?? http://www.youtube.com/watch?v=1qyQIKd_B68
-
-
-
v singlu sou ty lagy příšerný. Dělá to hru nehratelnou :(
-
-
Tak nevím, ale i na mojí starší mašince, jsem žádný lagy v singlu nepostřehl :).
-
-
tak to bude náhoda. Protože se to seká jak na gtx 260 tak gtx 460 a je jedno jestli snížíte detaily z maximálních na nejnižší. Jede to furt stejně - tudíž je problém jinde než v hw
-
-
-
tak on ten lag neni jen v multaku ale i v singlu
-
sice jsem spise odpurcem black ops, ale takove problemy melo ze zacatku vic her, napr i bad company 2 a jaka je z toho pecka
-
-
bad company 2 si těch pár chyb napravovalo neuvěřitelným prostředím, hratelností, MP........atd. V black ops je tak možná o něčem prostředí vietnamu jinak propadák.....fyzika horší jak v MoH, výbuchy nic moc akorát potom je dobrej ten kouř jinak i oheň žádnej echt GOLD a lineárnost jako ku..va když už se ani nemůžu pohnout hlavou nebo když nesu někoho na zádech a z tísíce způsobů chůze funguje pouze šipka směrem dopředu ani myš nereaguje to si snad někdo dělá pr.... a o neviditelných stěnách ani nemluvím!!!!
-