-
Obrázek 13 mi připomíná Fighter's Challenge v prvním díle. Kde bylo mnoho zelených šmejdů a hrnuli se na hráče jak ty krysy *15*
Tam to bylo strašný. -
Super hra. Borci udělali pokrok, a vydali hru která vypadá pěkně a funguje jak má. Žádná veřejná alfa verze za prachy a další věci jak to dělá mnoho menších tvůrců her.
Ten pokrok je oproti prvnímu dílu neskutečný. Mění se den/noc lokace jsou různé, je tam více bossů, jsou tam jiné skilly a člověk se i více zapotí během bojů. Tedy tak mi to zatím připadá. A pak, že to je lehké protože jde protivníka nekonečně obcházet a on nestihne reagovat.. Jo, to by se do toho nesměl plést terén, různé dovednosti protivníků, početní převaha a nervozita :)
Navíc jak jsem psal. Grimrock vypadá graficky na úrovni a jednotlivá monstra jsou kvalitně provedena. U mnoho her by člověk *11* když to vidí. Zde to je velice dobré. -
Pffff, hádanky...
-
Jsou to naprosto rozdilne hry, kde se hodnoti uplne jiné kategorie..treba..Risen 3 - pribeh, Grimrock - hadanky
-
Jo přesně. A Risen 3, kde máš mnohem víc svobody a možností a je to stokrát lepší hra, tomu dali jenom 7/10. Tady je to někdy na palici. *7*
-
Vynikající hra, ještě by stálo za zmínku že hru prodávají naprosto bez DRM za nějakých 20$ si stáhnete instalačku. I když v dnešní době to asi nikoho nezajímá, to by nebylo 100mil chytrolínů co si dobrovolně PC infikují rootkitem Steam , Origin a podobně.
-
mam nahrano 12 hodin ani nevim jak a bavi me to velice, na obtiznost hard je prakticky každý souboj výzva (kor dál ve hře), jinak mapu mam zaplou a save kdekoli a i tak je to HC. Pro milovníka EOB a LOL je to splněnej sen, 9/10 je odpovídající. Jediná výtka je delší quickload a že ve hře zatím nepršelo (day-night cycle je ale moc povedenej).
Btw maximalne doporučuju GeDoSaTo a dat si downscale z vyššího rozlišení, hra nepodporuje nativně antialiasing a ani vynucenej SMAA-FXAA neni žádná sláva, bo grafiku rozmaže. Já jedu 2560*1600 downscale (lanczos) na 1920*1200 a grafika tim dostala neskutečnej boost. Textury jsou ostřejší, nikde ani zoubek, HUD se tím decentně zmenší (na dle mě idealní velikost kdy je vše čitelné ale nezabírá to tolik místa na monitoru a neruší výhled). -
A rail gun je zbran..kterou bys potreboval do palice:)
PS: Andrejovo doporuceni ma velkou vahu, a Pavel taky asi poslední dva roky nepise blbosti:) -
tohle je defacto takové on rail rpg, kde mužete stoupit jen tam kde to scenarista dovolí
-
Hraju na Hardcore, takže bez map a ukládání jenom u těch levitujích krystalů, a řeknu vám je to paráda. Spousta secretů, který mají smysl poněvadž dokážou hru zvídavým a trpělivým ulehčit. Chce to i trochu dovednosti při soubojích. A některé hádanky opravdu stojí za to. Tuhá, ale férová hra.
-
jednotka sa mi okamžite zapáčila hoci som z nej nebol až tak extrémne nadšený ako možno mnohí iní ...každopádne zdá sa že dvojka vylepšuje všetko, čo som jednotke vytýkal..už sa neviem tejto hry dočkať :)
-
Dvojka me zatim bavi vic nez jednicka.
-
Mmm exteriéry. *14*
-
Výborně vytvořené prostředí, skvěle propojené hádanky. Old school. Dvojka rozhodně nezklamala. Baví mě to.
-
Jednička Grimrocku byla pro mě jako rána z čistého nebe.... Po tolika letech kdy jsem hrál věci typu Dungeon master, Might and magic VI/VII, Brány Skeldalu, konečně zase něco takového. Dvojku si určitě taky zahraji