Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aj tvoja? ;-) Jedna z najlepsich hier svojej dobry.
  • solomon.short
    nojo, srdcovka :) co dodat... :)
  • a hele, Tom Driscoll, i po těch letech jsem ho poznal :-)
  • solomon.short
    MM:X je sice krapet odlisny, ale take velmi povedeny (alespon pro me). LOG2 je ale lepsi, to musim uznat :)
  • rofl, uplně to samý
  • aby ste se neposr... pravdu má ten chlapec! kouká se nato fakt krásně
  • hral sem vse, best je LOG2 dle mě
  • ogami
    MMX je z meho pohledu jina jen souboji na tahy, jinak se jedna take o klasicky dungeon na ctvereckach.
  • 1. LOG2
    2. LOG1
    Might&Magic X těžko zařadit, je to trochu jiná hra než LOG, ale kdybych měl, tak asi někam mezi LOG1 a 2...
  • wývravně
  • Diky a sorry, chodim sem jen blit do diskuzi a clanyk nectu, takze mi to uplne unikol.
  • ked kliknes na odkaz v clanku o andrejovi (fb) a trosku tam pobrouzas, najdes to
  • Jak vidím, tak určitá část vývojářů si uvědomila, že na trhu je mezera v podobě poptávky po starých titulech (skákací dungeony, Wasteland atd). Při hodnocení těchto her je otázka, kolik z toho je jen nostalgie starých dědků, co vzpomínají na hry, co hráli před 20-ti lety, a kolik skutečná kvalita her. Taky ještě vzpomínám, jak jsem kdysi hrát Lands of Lore a byl unešen z na tu dobu úchvatné grafiky a pak jsem byl ještě víc uchvácen z Ultima Underworld II, která byla celá ve 3D :-)

Možná bych si měl skusit jednu z těch her zahrát a posoudit sám. Která z těchto 3 her je podle vás nejlepší - LOG1, LOG2 nebo Might&Magic X ?
  • To je fajn, ze vita promotion bot znovu zasahuje, ale Dungeon Master / Grimrock je iny zaner ako Wizardry 7. Takze je fajn , ze vysla hra ja na Vitu , ktora sice recenzentsku obec neoslnila ale ak je ako Wizardry s Grimrockom nema vela spolocne.
  • akonahle nejake reklama na games.cz prejde cez addblock (vacsinou v galerii) tak cely web vypinam. celkom kontraproduktivne, ak tym chceli zarabat
  • Kde?
  • jj, ze to zvlada, ja zvladnem tak 1/5 z toho co on, neviem kde na to berie cas *1*
  • zrovna včera jsem koukal na Labůžo s Andrejem, příjemné překvapení že nezdědkovatěl a paří furt o stošest *4*
  • Mas problem se ctenim nebo co? Nepisu nic o mainstream hracich, ale o mem dojmu z autora a jeho recenze a pisu to poprve, takze jake zase? A co se tyce povedomi o dungeonech v hracske obci, tak prave autor ma potrebu poucovat, co to vubec znamena. Proc asi? Protoze si mysli, ze na rozdil od nej rada lidi nevi ani co to je. A me prijde, ze on sam nema prehled a nevi, ze grimrock neni jediny zastupce tohoto zanru v dnesni dobe a ze vznikaji i jine komercni dungeony, tj ze je to sice mensinovy zanr, ale nikoliv mrtvy, jak naznacuje. A k tomu jsem se vyjadril.
  • mas pravdu, ja k nemu akorat vecer dosel, a pak jsem to vypnul a sel se podivat sem

tam v ty tme mi to pripadalo jako musketa, tady na obrazku vidim, ze to je kanon *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit