Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak vyreseno, je to tim. Gratuluji jsi zase o trosku moudrejsi, vitej mezi magory.
  • ne *5*
  • Zalezi jestli te na Might and Magic bavil ten pribeh a nebo ten zpusob jakym byla hra vytvorena. Co ja vim, tak chozeni po ctvercich i u MM bylo jen u nejakeho dilu do nejakeho dilu. A ted az ta nova MMX.

Jinak LoG ma asi bliz k Dungeon Masterovi nez k MM nebo k Wizardry 7. Ale to uzjsou takove rozdily, ktere pro nektere nejsou patrne :D
  • Ach Lands of Lore ukazka suproveho pribehu s herni mechanikou jako Dungeon Crawler :D Proc se nemuzu zbavit i po tolika letech toho pocitu, ze je to nejlepsi Dungeon, kterej jsem hral? :)
  • fallanga
    Vyrůstal jsem na Might and Magic a o Grimrock jsem se nikdy nezajímal, takže se ptám, jako obrovský fanoušek MM: "Má to pro mě cenu?"
  • Kez bych byl takovej magor, aby me bavilo Call of Duty a kazdej dalsi dil by me bavil o to vic. *5*

Premyslel jsi nekdy nad tim, ze slovo magor neznamena jiny zajem nez tvuj?
  • Pro Izmael - Ty ses magor!
  • a co vlastne ted Andrew dela, porad berdel papa? Ted uz ty eskortservisy tolik nejdou jeko v 90tych letech ne?
  • diky za super recenzi a na konci ten odkaz na Andrewa se vazne povedl! starym paranum to udelalo radost :)
  • kéž bych byl natolik takovej magor, aby mě takovýhle hry zajímaly *9* (nic proti magorům)
  • Tak to pozor, já nejsem hardcore hráč a Call Of Duty jsem odehrál v singleplayeru všechny díly :-) Ale Grimrock 2 je pro mě prostě to pravé, stejně tak jsem si užil Might and Magic X.
  • milujem ked si "hardcore" hraci myslia akí su nadludia lebo nehraju codko :D...potom si zapnu battlefield
  • Pohyb je najmenej podstatna zlozka pri RPG, hlavne ak to nema vplyv na hratelnost. Pretoze u DM konceptu je realitme boj skupiny ako zaklad , rovnako ako pohyb sucastou boja. Realitme v tomto systeme nedovoluje mat nejake zlozitejsie RPG mechaniky a hra sa aj bojuje uplne inak.
    Tahovy system zase funguje uplne odlisne , inak sa hra v subojoch, pohyb a realny cas nie primarnou sucastou hratelnosti a casto ani priestorovych hadaniek.
    Takze ano su to uplne odlisne zanre.
    To co tvrdis ty, je asi take ze COD a Portal su uplne rovnake zanre len preto, ze sa hybem v ramci FPS pohladu.
  • Konečně jsem si spravil chuť po tom vy**banym alienovi de***nim. Doporučuju...za mě 9,5/10 *9*
  • LOL, ty jsi ohromny, nepochybne znas me nazory, ktere sis ty sam domyslel. Hele, a vis co, ja te taky znam a vim co jsi myslel, takze za 1) nebud sprosty hulvate a 2) ne, nejsem na kluky, musis hledat jinde. :-)
  • Jenze Demons Gaze neni strasny odpad, ale vyborny dungeon prave v provedeni Wiz 7, tudiz stoji za to zminit i kdyz je na jinou platformu. Dale bych mohl zminit treba vyborny Etria Odyssey. Ta predstava, ze od devadesatych let nevysel zadny poradny dungeon, az ted grimmrocky a jinak nic, je proste falesna.
  • To je rozhodně úvaha, na které taky bude kus pravdy.
  • Tak jsem se ztrapnil no. Je to lidské. Jen jsem chtěl říci, že při hraní té hry mam z jeji technické stránky opojný pocit.
  • Ishar je spíše kombinace adventury. Ale ve velmi krásném provedení. A tím boduje.
  • Rec je o dungeonech a Wizardry 7 je dungeon, takze je to ten samy zanr. To ze se dungeony daji jeste dal delit podle nekterych vlastnosti na tom nic nemeni a navic na to sam upozornuji. Wizardry s Grimrockom ma spolecne to, ze se jedna o dungeon, tedy krokovaci rpg hru. Tedy nejvyznamnejsi vlastnost tech her, ale to jiste neni vela :-).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší