Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můžeš hrát cokoliv, stačí zvolit střední / lehčí obtížnost a při tvorbě postavy si přečíst ke všem statům a schopnostem nápovědu, co je k čemu dobré a nemáš co pod*lat.
    Ono je spíš důležitý, aby tě ty hry bavily a měl jsi dost trpělivosti je dohrát :)

WTF, p o d ě l a t je asi to nejvíc evil slovo, co jsem kdy slyšel, ještě že je zakázaný :D
  • KamilZm
    Je tohle vhodná hra pro někoho, kdo RPG s dungeony nikdy nehrál? Chtěl bych něco zkusit. Koupil jsem První díl Dragon Age, ale když jsem si četl asi 200 stran velkou příručku, tak jsem si říkal, že to je šíleně komplikované. Prostě sháním něco do začátku spíše casual, co nebude mít u každé postavy 100 vlastností/schopností, nebude tam nějaké extra velké kombinování na kouzlení, souboje budou tahové. Nebo to může být i složitější, ale hra by mi mohla doporučovat podle nějaké automatiky. Chápu, že to asi něco, co zdejší pařani neocení, ale pro mě je to poprvé a třeba ten DA mě odradil :-(
    Zvažoval jsem i Risen 1/2, ale také nevím.
    Nemáte někdo prosím nějaká tip pro začátečnickou lamu, ideálně s češtinou?
  • Jj..je to normální..některé "venkovní" potvory se respawnují (dá se využít u želv nebo žab, pro přísun jídla)..:)
  • no jsou tam i místa, kdy to můj 3 roky starý notebook s dělenou grafikou a Core I3 dá se říci slušně "nestíhá", ale naštěstí je to krokovací dungeon :)
  • je to normalni, ze se mi obcas respawnou nepratele? (prvne jsem si toho vsim v lokaci, kde jsou zaby - jak se musi prohodit sutr pres skakajici teleport - a kdyz se do nebo z ty lokace clovek vyda mokrou cestou, tak se tam spawnou i se vcelama, a ted znova v crystal mine a pak jeste nahore na povrchu u hubu) nebo je to bug? pripadne, jakej to ma trigger, abych nebyl zas priste v soku, az budu utikat a vlitnu do zamorenyho - puvodne vycistenyho - levelu *5*
  • No jejda, Jejdásek přišel *15*
  • schválně si na youtube zadejte historie 3d her PC a zjistíte, že to prověst šlo. Ale vypadalo by to nepoměrně hůř než krokováním. Grimrock dva je esteticky krásná hra, právě i díky systému krokování.
  • Might and Magic Legacy A grimrock 2 obe super hry jeste ze takove jsou
  • Ja osobne jsem si hru koupil v predprodeji protoze jsem proste vedel ze bude dobra a rad podporim male studio, ktere dela veci co se mi libi. Zdarma se da sehnat urcite take ale temhle klukum bych to neudelal :-)
  • Kluci z Almost Human opět odvedli kus poctivé práce a vytvořili hru, která s přehledem strčí do kapsy i takové M&M: Legacy, za kterým stojí mnohem větší moloch. Inu pořád platí, že nejlepší výsledek se dostaví, když člověk do své práce vloží nejen um, ale i srdce. A tihle pánové mají obojího na rozdávání. Moc jim přeju komerční úspěch a jsem zvědavý na jejich další dílo.
  • fallanga
    7 jsem nehrál, ale MM6 je naprostá legenda. Je jen velmi málo her, které to překonají.
  • mi to jede jak jednicka, akorat na par mistech se mi to trochu cuklo (ale ja u toho mam jeste vetsinou neco pusteny na pozadi, yt nebo telku core2duo/m9800gt/3g ram)
  • Mam petilety notebook. Dvoujadro a grafiku amd 3430. Pujde to hrat? Jednicka mi jde docela dobre.
  • joo...na piratebay.org je vsechno zdarma )))
  • V com si akoze odporujem? V tom, ze tvrdim, ze pri hre typu Dungeon Master ci Grimrock pohyb je zasadnou sucastou celej hratelnosti a vo Wizardry je to sucast minoritna, cize sa vzajomne nedaju porovnavat? A uz vobec netvrdim, ze Wizardry nie je konceptom dungeon crawl. Ale tie hry sa hraju natolko zasadne inak, ze proste tvoje prirovnanie a rovnako aj prirovnanie autora clanku je uplne mimo.
    Opravujem len bludy, proti rozumnym argumentom, ktorych byva u teba velmi malo, nemam vobec nic.
  • Přesněji řečeno zdarma.
  • Vsiml sis, ze si klidne odporujes sam sobe? :-) :-) Pohyb ma vliv na hratelnost, protoze je/neni soucasti boje a tudiz je podstatnou slozkou hry. To mas z toho, ze jsi mnou posedly a ze se me snazis vsude vyhledavat a za kazdou cenu me opravovat a tvrdit opak toho co ja. Kdybych tvrdil, ze dva dungeony jsou ruzne zanry, protoze se lisi v provedeni soubojoveho systemu, okamzite bys prispechal s tvrzenim, ze tomu nerozumim, a ze to je jen jeden zanr, a proto ma take jen jeden spolecny nazev, dungeon, ktery oznacuje rpg hry s krokovym systemem pohybu bez ohledu na typ soubojoveho systemu :-).

A o COD a Portal netvrdim ze jsou stejne zanry kvuli fps provedeni, stejne jako o sachach netvrdim, ze jsou to dungeon, protoze se tam figurky pohybuji po krocich. To jsi zase trosku zmateny. Dungeony maji vice urcujicich prvku, ale soubojovy system to neni. Ale klicne si popri celou herni historii a tvrd, ze napr. wizardry 7 neni dungeon.
  • To je hodne odvazne tvrzeni, ze to jinak udelat neslo. Mozna slo, ale tehdejsi tvurci to neumeli. Nebo ani nechteli, protoze role playing hry byly krokovaci i pred videoherni erou. A krokovaci hry (tj hry kde se pohybujes po polich) se delaji dodnes i kdyz je hardware neomezuje.
  • Dungeon Master *1* hra která dala tomuto žánru jméno
  • Jsi hlupák.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit