Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konzolovej styl no *12*
  • Amen, bratře.
    Might and Magic 6 a 7. Nejlepsi!!! *14*
  • Diky za peknou recenzi i za pripomenuti dneska asi uz zapomenutych klenotu jako jsou Black Crypt, Knightmare ci naprosto fantatasticky Amberstar, ktery jsem dohral pred par lety s obrovskym nadesnim. Grimrock jednicka sice byla povedena, ale vadila mi nalestena a nablyskana grafika, z obrazku dvojky se zda to uz byt trochu lepsi :) Az dojedu Betrayal at Krondor, do LoG2 se urcite pustim :)
  • My nostalgicky nevzpominame, my ta stare hry porad hrajeme :)
  • A Wizardry 7 s UU1 jsou ukazkou, ze nejlepsi dungeony historie mohou mit oba zpusoby :)
  • Este som to ani nehral ale pohlad na obrazky podporovane vysokou znamkou mi stacil. TOHLE je ten "old school" panove!
  • Tak jasně jakýkoliv pohled na cokoliv je subjektivní - proto píšu"podle mě".. *3*
  • já zase pochybuju, že se to s DA Inquisition může vůbec poměřovat. Ale to jsou subjektivní názory. Jsou to trochu jiné žánry. Zatímco jeden je prolézání kobec, souboje a řešení hádanek, tak druhá staví na příběhu a vývoji postav a interakcích mezi těmi postavami. Jsou to prostě jiné subžánry RPG a já mám ten příběhový radši. Tu stejnou výtku mám třeba i k Dungeon Masterovi. Bylo to sice zábavné prolézání dungeonu, ale o nějakém příběhu se nedalo mluvit. Naopak Lands of Lore mělo příběh dost dobrý.
  • No, nevěřil bych tomu, ale Grimrock II je podle mě nejlepší RPG roku 2014 (a pochybuju, že na tom Dragon Age : Inquisition něco změní).
    Larian (Divinity : OS), InXile (Wasteland 2) i Limbic (M&M : Legacy) prominou, ale je to tak.
    Tolik zábavy za nějakých 17 Éček, to je prostě paráda.
    Jak to shrnula jedna recenze v zahraničí - Pure RPG magic !

Jděte do toho !
  • Sice je to archaicky herni princip, ale je proste zabavny. A hlavne se hra HRAJE. V dnesnich modernich hrach se skoro nehraje a jen se kouka na stupidni videa, dnes to neni hrani, to je konzum jako v kine.
  • Naprosto vynikající hra. Tuna zábavy za pár korun.
  • Přestože nepatřím mezi nejmladší hráče navštěvující tyto stránky, tak chci jen poděkovat autorovi recenze za hezky napsanou recenzi, pobavila mě a udělala mi radost a teď bych jen vyjádřil své pocity ze hry...JO! GRIMROCK 2 JE TU! A je super, mega hyper a taky cool! Konečně, dungeon orgie mohou zase začít! Tak...teď se uklidním a jdu pařit *1*
  • flash789
    Krokovani nebylo něco co by tvurci starsich her chteli, kdyby to tenkrat slo jinak tak se nekrokuje, ale diky technickym omezenim to jinak udelat neslo. Herni hardcore prvek ze stare skoly z toho vzniknul jaksi jako vedlejsi produkt:)
  • Ty byt vyvojarem, tak umres hlady. Na neco takoveho je potreba IQ...
  • fallanga
    Přemýšlel jsem jak ti napsat, že jsi mě rozesmál aniž by to znělo divně nebo jako klišé. Nic mě nenapadlo, tak napíšu tohle: *1*
  • U každého příspěvku máš v pravém dolním rohu "reagovat", čímž na daného diskutéra můžeš zareagovat. Víš?
  • fallanga
    Příběh je u mě dost důležitý, ale MM nikdy neměl nějaký skvostný příběh, takže se obejdu i bez toho. Mě hlavně zajímá, jestli je ten krokovací systém podobný MMX nebo třeba Bránám Skeldalu. Protože systém v MMX se mi vůbec nelíbil.
  • děkuji za přijetí. rád jsem se stal členem diskutérů games. *5*
  • Ano o tom mluvim, navic tam to bylo i vic o pribehu. Ne ze by nejaky pribeh Grimrock nemel, ale je to vic o tom neznamu, hadankach a pribeh trochu jde stranou (teoreticky si jakoby pribeh vytvaris prochazenim, zda umres nebo ne :)).
  • fallanga
    Čtverce byly do pátého dílu, potom se to změnilo na real time, s možností tahových soubojů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit