-
Mam petilety notebook. Dvoujadro a grafiku amd 3430. Pujde to hrat? Jednicka mi jde docela dobre.
-
-
ja bych se toho nebal. rok stary macbook, fici to fajn
-
mi to jede jak jednicka, akorat na par mistech se mi to trochu cuklo (ale ja u toho mam jeste vetsinou neco pusteny na pozadi, yt nebo telku core2duo/m9800gt/3g ram)
-
-
no jsou tam i místa, kdy to můj 3 roky starý notebook s dělenou grafikou a Core I3 dá se říci slušně "nestíhá", ale naštěstí je to krokovací dungeon :)
-
-
-
je to normalni, ze se mi obcas respawnou nepratele? (prvne jsem si toho vsim v lokaci, kde jsou zaby - jak se musi prohodit sutr pres skakajici teleport - a kdyz se do nebo z ty lokace clovek vyda mokrou cestou, tak se tam spawnou i se vcelama, a ted znova v crystal mine a pak jeste nahore na povrchu u hubu) nebo je to bug? pripadne, jakej to ma trigger, abych nebyl zas priste v soku, az budu utikat a vlitnu do zamorenyho - puvodne vycistenyho - levelu *5*
-
-
Jj..je to normální..některé "venkovní" potvory se respawnují (dá se využít u želv nebo žab, pro přísun jídla)..:)
-
-
jo, to me napadlo, ze to bude asi neco v zavislosti na case, aby clovek neposel hlady (jinak si nedokazu predstavit, jak se to da hrat na hard a jednouzivatelnyma crystalama *5*)
-
-
-
jednotka sa mi okamžite zapáčila hoci som z nej nebol až tak extrémne nadšený ako možno mnohí iní ...každopádne zdá sa že dvojka vylepšuje všetko, čo som jednotke vytýkal..už sa neviem tejto hry dočkať :)
-
tohle je defacto takové on rail rpg, kde mužete stoupit jen tam kde to scenarista dovolí
-
-
"tohle je defacto takové on rail rpg, kde mužete stoupit jen tam kde to scenarista dovolí"
Tohle je defacto dungeon crawler a ne klasické RPG. To sis asi spletl s drtivou většinou JRPG produkce. -
Jo přesně. A Risen 3, kde máš mnohem víc svobody a možností a je to stokrát lepší hra, tomu dali jenom 7/10. Tady je to někdy na palici. *7*
-
-
Jsou to naprosto rozdilne hry, kde se hodnoti uplne jiné kategorie..treba..Risen 3 - pribeh, Grimrock - hadanky
-
-
Nemluvě o tom, že Risen 3 byla strašná sr4čka...
-
Pffff, hádanky...
-
-
-
A rail gun je zbran..kterou bys potreboval do palice:)
PS: Andrejovo doporuceni ma velkou vahu, a Pavel taky asi poslední dva roky nepise blbosti:)
-
-
Je tohle vhodná hra pro někoho, kdo RPG s dungeony nikdy nehrál? Chtěl bych něco zkusit. Koupil jsem První díl Dragon Age, ale když jsem si četl asi 200 stran velkou příručku, tak jsem si říkal, že to je šíleně komplikované. Prostě sháním něco do začátku spíše casual, co nebude mít u každé postavy 100 vlastností/schopností, nebude tam nějaké extra velké kombinování na kouzlení, souboje budou tahové. Nebo to může být i složitější, ale hra by mi mohla doporučovat podle nějaké automatiky. Chápu, že to asi něco, co zdejší pařani neocení, ale pro mě je to poprvé a třeba ten DA mě odradil :-(
Zvažoval jsem i Risen 1/2, ale také nevím.
Nemáte někdo prosím nějaká tip pro začátečnickou lamu, ideálně s češtinou? -
-
ja si myslim, ze teda zrovna grimrock do zacatku neni idealni, hlavne ty hadanky tam, to by si clovek obcas nejradsi utrhnul hlavu... takze pak bud leze na youtube nebo je s tezkym srdcem opusti (coz oboje kazi prozitek ze hry)
principielne to slozity neni, ale ty hadanky by mohli, predevsim zacatecnika, odradit
ja myslim, ze divinity original sin je lepsi volba (tam staci prekousnout zacatek, nez se clovek prokeca a rozjede - jakmile se dostane s partou na uroven nepratel, tak uz se da a hlavne tahove, gimrock je realtime, resit kdokoliv/cokoliv), je tam taky hodne abilit, a proto je potreba se s figurkama specializovat, ale jinak to slozity neni -
-
Bohužel u Divinity je pro mě velký problém angličtina, je to hodně ukecené a takovou úroveň nemám (mám jen programovací, technickou) *13*
Teď prosím neřešte, jestli je to můj problém nebo ne, vím, že kdybych uměl ENG, tak je to určitě lepší, ale prostě ji tak neumím (je mi přes 40+) -
-
pripravuje sa cestina.
-
Tady je bohužel každá rada drahá. Nemyslím to nijak zle, jen prostě není snadné najít hru která by splňovala to co potřebuješ. Grimrock je v některých ohledech hodně jednoduchý, ale v jiných je to zase hardcore oldschool pařba.
Napadá mě že by se ti možná na rozjezd hodila Might & Magic: Clash of Heroes. Není to tak úplně stejný žánr, souboje jsou v podstatě tahové puzzle a RPG element je silně potlačený ale to by možná mohlo začátečníkovi vyhovovat. -
tak ono se tim da i prosekat bez kecu *5*
https://www.facebook.com/DivinityOriginalSinCZSK?fref=ts
Divinity: Original Sin CZ / SK: Stav překladu: 67,58 %, Stav testování: 25,11 %
je pravda, ze v grimrocku se sice nemluvi, ale prave k tem hadankam jsou jen drobny napovedy a taky v anglictine (a to je musi clovek najit a pochopit, jinak youtube)
tak mozna neco starsiho, ale me nejak nic nenapada... (ale treba takovej shadowrun returns a dragonfall jsou tak linearni, ze tam ta anglictina neni potreba, a jsou to takovy mensi, stravitelnejsi rpgcka)
napadaj me jen dve starsi nevybuchly bomby (pokud zkousnes prostredi star wars, me napriklad zrovna tyhle dve hry pomohly prekonat k nim odpor) star wars knights of the old republic I a II (to jsem hral urcite v prekladu, a podle me nejlepsi hry od bioware v novym milleniu, a taky to ma docela citelny pravidla), jinak ja od ty doby asi nic cesky nehral...
-
-
-
vubec se toho neboj. LOG2 je vyborny zacatek.
-
Můžeš hrát cokoliv, stačí zvolit střední / lehčí obtížnost a při tvorbě postavy si přečíst ke všem statům a schopnostem nápovědu, co je k čemu dobré a nemáš co pod*lat.
Ono je spíš důležitý, aby tě ty hry bavily a měl jsi dost trpělivosti je dohrát :)
WTF, p o d ě l a t je asi to nejvíc evil slovo, co jsem kdy slyšel, ještě že je zakázaný :D
-